QUOTE(Heizel @ 2012 03 20, 12:58)
Sveikos
Mes irgi siais metais geguze i Maljorka keliausim. Cia tokia pirma mano kelione. Tai turiu pora klausimu
Nusiziurejau toki 3* viesbuti, kaina pusetina, komentaru aisku visokiu yra. Bet zodziu vienas dedule komentuodamas ta viesbuti raso: daugiausia turistai is rytinio bloko. Ir visiskai nesugeba pasirinkti aprangos vakarienei: moterys kaip ka tik grizusios is papludimio, o vyrai su futbolo marskineliais.
Kadangi as nekeliavus taip, pasakykit kas, tai kokia ten apranga turi but? Viesbutis tik 3*, ir kaip supratau - vakariene svedisko stalo stiliaus, vieni ateina - kiti iseina. Mes imtume HB.
Ir kitas klausimas apie ranksluoscius i papludimi. Gultai kainuoja kazkas ar ne 11 euru dienai, tai neimsim
. O skrendam su Ryanair, be bagazo
Ka darot tokiais atvejais? grudat i rankini bagaza, ar vietoj nusiperkat??
Aciu
na man kaip tik atvirksciai atrodo, kad moterys is rytu bloko (o dar tiksliau is Rusijos) i vakariene ateina su vakarinem suknelem ir ant kulnu. Koks skirtumas kaip rengtis, kaip jus norite, kaip jums patinka, taip ir renkites
gali tik prie vyru prisikabinti, jei su sortais vakarieniauti ateina, bet 3 zv. viesbuty mano supratimu neturetu kabinetis