Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(MLGB @ 2012 03 15, 19:36)
Sveiki, kovo 31 diena, berods tai pirmas skrydis is Kauno i Maljorka, dviese skrendame. skrydis, viesbutis 3* AL 7 nakvynem kainavo po 1350 Lt.
http://www.booking.c...816bdf68;dcid=1
uzsisakem pervezima is oro uosto i viesbuti ir atgal.., tai 20 eur abiems.., skaitau ui kokias kainas pavardinate..

Na as uzsisakiau balandzio 21-28, AI 7 nakvynes, 3* Pinero Tal.
Su skrydziu (dar neuzsisakeme ax.gif ) ir viesbuciu ir pervezimu gausis kazkur po 1150 lt. Nebrangu, tik del viesbucio dar nesu tikra. Jei rasiu geresni, si atsauksiu. Mano fainuolio viesbucio nespejau uzsakyti, tai dabar visi kiti jau nebepatinka (aisku yra kur patinka, bet tada jau kaina nepatinka lotuliukas.gif ).

Na dar vis paieskose smile.gif
Atsakyti
o kuo viesbutis nepatinka? manau laabai gera kaina. mes tai nezadame viesbuty sedeti, is patirties tai zinau. keliaujam vis, viesbuty ti pavalgyt ir pamiegoti.., na dar koki vakara bara nusiaubti:-)
Papildyta:
gal yra dar skrendanciu kovo 31?
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2012 03 15, 19:06)
Iberostar club cara barca.

Jo mes vaziuosim i ji birzelio menesi, jei viskas bus gerai. Tai papasakosim ar tikrai toks fainuoliukas. Bet mane jis irgi labai vilioja
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2012 03 15, 18:06)
Iberostar club cara barca.

QUOTE(Sigitano @ 2012 03 15, 22:07)
Jo mes vaziuosim i ji birzelio menesi, jei viskas bus gerai. Tai papasakosim ar tikrai toks fainuoliukas. Bet mane jis irgi labai vilioja

Buvome jame praeitais metais smile.gif Maitinimas liuks. Baseinai taip pat. Pramogų yra. Teritorija tvarkinga. Bet va kambariai ne patys gražiausi, interjero prasme. BET tvarkingi.

Beje, ten nerealiai skani Sangrija lotuliukas.gif Ir dar vienas mano pastebėjimas - norite naktimis ramiau miegoti, tai rinkitės korpusą toliau nuo scenos 4u.gif

Šie tiek už viešbučio teritorijos yra labai gražių "pliažiukų", nes pačioje teritorijoje yra tik vienas, nors, realiai užtenka vietos visiems, neteko grūstis.

Jei kas domina dėl šio viešbučio - klauskite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 16 kovo 2012 - 11:17
QUOTE(biscuit @ 2012 03 16, 12:12)
Buvome jame praeitais metais smile.gif Maitinimas liuks. Baseinai taip pat. Pramogų yra. Teritorija tvarkinga. Bet va kambariai ne patys gražiausi, interjero prasme. BET tvarkingi.

Beje, ten nerealiai skani Sangrija  lotuliukas.gif Ir dar vienas mano pastebėjimas - norite naktimis ramiau miegoti, tai rinkitės korpusą toliau nuo scenos  4u.gif

Oi geras viskas domina smile.gif O kambariai, man nelabai turi reiksmes, kadangi ten einame tik miegoti smile.gif Juose praktiskai juk nebuname smile.gif
Labiausiai tai noreciau suzinoti, kaip ten nueiti, ir ar labai toli iki tu kitu geresniu pliazu? nes suprantu, kad yra ir galima nueiti, bet ten miskeliu ar pakrante? Ir dar vienas klausimas, ar tas viesbutis visikai vienas, ar vakare dar yra kur iseiti pasivaikscioti nors kazkiek?
Ar toli iki miestelio? pesciomis galima nueiti?
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2012 03 16, 11:17)
Oi geras viskas domina smile.gif O kambariai, man nelabai turi reiksmes, kadangi ten einame tik miegoti smile.gif Juose praktiskai juk nebuname smile.gif
Labiausiai tai noreciau suzinoti, kaip ten nueiti, ir ar labai toli iki tu kitu geresniu pliazu? nes suprantu, kad yra ir galima nueiti, bet ten miskeliu ar pakrante? Ir dar vienas klausimas, ar tas viesbutis visikai vienas, ar vakare dar yra kur iseiti pasivaikscioti nors kazkiek?
Ar toli iki miestelio? pesciomis galima nueiti?

Nueiti tai miškučiais, nes pakrantė ten vien uolos.
Pati viešbučio teritorija didelė, mums iki restorano tekdavo paeiti kokias dešimt minučių biggrin.gif Iš pradžių pykau, kad toli, bet po to kaip faina tapo kasdien prasieiti smile.gif

Už viešbučio teritorijos kažkur nueiti nelabai. Mes važiuodavome mašina. Nors mano vyras kadangi bėgioja maratonus, tai iki artimiausio miestelio jis per treniruotę nubėgdavo. Jei gerai pamenu už viešbučio yra žirgynas.
Atsakyti
QUOTE(biscuit @ 2012 03 16, 11:12)

Beje, ten nerealiai skani Sangrija  lotuliukas.gif Ir dar vienas mano pastebėjimas - norite naktimis ramiau miegoti, tai rinkitės korpusą toliau nuo scenos  4u.gif

Šie tiek už viešbučio teritorijos yra labai gražių "pliažiukų", nes pačioje teritorijoje yra tik vienas, nors, realiai užtenka vietos visiems, neteko grūstis.

Oi ir man idomu, nes dar vis mastau atsaukti rezrvuota viesbuti ir bookintis si. man iskilo klausimas del maitinimo AI. Kaip supratau ten ne visai tipiskas AI, nes ieina 3 kartu maitinimas ir kai kurie gerimai (kai kurie raso, kad mokami), be to, kaip supratau neieina tie visi uzkandziai visos dienos metu.
Kaip ten del ranksluosciu? Ar reikia papildomai moketi uz ranksluoscius prie baseino ar einant i papludimi?
ar mokami gultai ir skeciai nuo saules papludymyje?

na va kiek klausimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2012 03 16, 11:23)
Oi ir man idomu, nes dar vis mastau atsaukti rezrvuota viesbuti ir bookintis si. man iskilo klausimas del maitinimo AI. Kaip supratau ten ne visai tipiskas AI, nes ieina 3 kartu maitinimas ir kai kurie gerimai (kai kurie raso, kad mokami), be to, kaip supratau neieina tie visi uzkandziai visos dienos metu.
Kaip ten del ranksluosciu? Ar reikia papildomai moketi uz ranksluoscius prie baseino ar einant i papludimi?
ar mokami gultai ir skeciai nuo saules papludymyje?

na va kiek klausimu  smile.gif

Nu va, o visai netyčia užsukau į temą, smagu, kad pagelbėsiu smile.gif
Aš konkreičiai negaliu pasakyti kaip perkant per booking.com, nes pirkom per agentūrą (ko realiai nesiūlyčiau, nes gerokai permokėjom). Pas mus buvo viskas AI. Tad viskas buvo įskaičiuota - gėrimai, užkandžiai, tiek restoranuose, tiek prie baseinų kada tik norisi. Tačiau mačiau, jog yra ir tokių gyventojų, kurie turėjo kitos spalvos apyrankes, tad jiem turbūt galiojo kitokios maitinimosi taisyklės.
Rankšluosčius kambariuose keičia kasdien arba pagal poreikį. Ant gultų rankšluosčius duoda su užstatu, kiek nebepamenu.
Gultai tik prie baseinų. Nemokami. Kaip jau rašiau "pliažiukas" ten mažas. Mes gulėjome ant rankšluoščių. Tad galite pasiimti pledą, tikrai nepakenks.

Dar kas dėl maitinimo. Yra vienas pagrindinis restoranas, jis atsidaro pusryčiams, pietums ir vakarienei. Maistas tikrai geras ir skanus. Nebepamenu ar buvo natūralių sulčių g.gif Bet vaisių, mėsos, daržovių, žuvies, sūrių, jūrų gėrybių tikrai yra. Midijos ir krevetės wub.gif Po to yra toks užkandžių ir gėrimų restoranas. Įstrigo Sangrija su vaisiais thumbup.gif Vyrams viskis biggrin.gif Ten taip pat galima ir užkąsti - labai skanūs sūriai. Būna ir šilto maisto, čia tiek kurie nebeiškenčia iki pietų smile.gif Po to dar yra du "prabangesni" restoranai, bet mes į juos nėjome, nes nebuvo poreikio, tad nepapasakosiu. Dar yra restoranas ant jūros kranto, jį reikia rezervuotis (vakarams). Dieną ten galima papietauti ir taip. Labiau visokie grill patiekalai. Vakare smagu jame pasisedėti wub.gif Ir prie baseinų yra tokie "kioskeliai" juose gėrimai ir užkandžiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 16 kovo 2012 - 11:47
QUOTE(biscuit @ 2012 03 16, 12:20)
Nueiti tai miškučiais, nes pakrantė ten vien uolos.
Pati viešbučio teritorija didelė, mums iki restorano tekdavo paeiti kokias dešimt minučių biggrin.gif Iš pradžių pykau, kad toli, bet po to kaip faina tapo kasdien prasieiti smile.gif

Už viešbučio teritorijos kažkur nueiti nelabai. Mes važiuodavome mašina. Nors mano vyras kadangi bėgioja maratonus, tai iki artimiausio miestelio jis per treniruotę nubėgdavo. Jei gerai pamenu už viešbučio yra žirgynas.

Oi, man kaip tik patinka, kad didelė teritorija. Nes mes dažnai tokius viešbučius imam, kad prasivaiksčioti po vakarienės smile.gif

O autobusas koks gal kursuoja į miestelį artimiausią? nes mes masiną imsim kelioms dienoms tik turbūt.

Papildyta:
QUOTE(biscuit @ 2012 03 16, 12:30)
Nu va, o visai netyčia užsukau į temą, smagu, kad pagelbėsiu smile.gif
Gultai tik prie baseinų. Nemokami. Kaip jau rašiau "pliažiukas" ten mažas. Mes gulėjome ant rankšluoščių. Tad galite pasiimti pledą, tikrai nepakenks.

Oi, ten juk smėliukas, tai man visai tų gultų ir nereik. Aš megstu ant pledų gulėti. Net ir ant smulkių akmenukų tą darau.
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2012 03 16, 11:30)
Oi, man kaip tik patinka, kad didelė teritorija. Nes mes dažnai tokius viešbučius imam, kad prasivaiksčioti po vakarienės smile.gif

O autobusas koks gal kursuoja į miestelį artimiausią? nes mes masiną imsim kelioms dienoms tik turbūt.

Lyg ir važiuoja, nes mes į Drakonų uolas autobusu važiavom g.gif

Nežinau kaip paaiškinti, bet pačiame gale, ant kalniuko, čia kylant nuo "pliažiuko" yra jau gyvenamieji namai, nors juose realiai niekas negyvena, bet ten yra kur pasivaikščioti ir į ką pažiūrėti. Skardžiai ten tokie blink.gif thumbup.gif Aš į apačią net negalėjau žiūrėti biggrin.gif Rekomenduoju ten prasieiti. Rasit ten tokius siaurus takučius, tai prasieikite, gal ir jums patiks smile.gif

Taip pat galima pasiplaukioti laivu, jis iš viešbučio teritorijos kursuoja.

Sigitano, matau mūsų vaikai tokio paties amžiaus. Paimkite jiems į baseinus pripučiamus ratus arba čiužinukus, nors galima ir vietoje nusipirkti. Vaikams nerealiai smagu. Beveik visi turėjo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 16 kovo 2012 - 11:56
QUOTE(biscuit @ 2012 03 16, 12:35)
Lyg ir važiuoja, nes mes į Drakonų uolas autobusu važiavom  g.gif

Nežinau kaip paaiškinti, bet pačiame gale, ant kalniuko, čia kylant nuo "pliažiuko" yra jau gyvenamieji namai, nors juose realiai niekas negyvena, bet ten yra kur pasivaikščioti ir į ką pažiūrėti. Skardžiai ten tokie  blink.gif  thumbup.gif Aš į apačią net negalėjau žiūrėti biggrin.gif Rekomenduoju ten prasieiti. Rasit ten tokius siaurus takučius, tai prasieikite, gal ir jums patiks smile.gif

Taip pat galima pasiplaukioti laivu, jis iš viešbučio teritorijos kursuoja.

Sigitano, matau mūsų vaikai tokio paties amžiaus. Paimkite jiems į baseinus pripučiamus ratus arba čiužinukus, nors galima ir vietoje nusipirkti. Vaikams nerealiai smagu. Beveik visi turėjo biggrin.gif

Oi ačiū už info. Tai jo būtinai, visada imame, nors dičkė mano ir taip jau plaukioja, jai nelabai reikia rato. Bet ačiū už priminimą. Mažei būtinai imsim. O čiužinukai irgi super, ir jūroje paplūduriuoti smile.gif
O kad užkalbėjai apie vaikus, tai paklausiu, visur atsiliepimuose labai išgorta vaikų animacija ir pan, kad vaikams ten rojus. Ar jau tikrai ten taip nuostabu? Mačiau akd yra ir supynių, čiuožyklų tokia teritorija?
O ledų šiame viešbuty būna? Ir ar visa dieną, ar tik maitinimo metu?
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2012 03 16, 13:01)
Oi ačiū už info. Tai jo būtinai, visada imame, nors dičkė mano ir taip jau plaukioja, jai nelabai reikia rato. Bet ačiū už priminimą. Mažei būtinai imsim. O čiužinukai irgi super, ir jūroje paplūduriuoti smile.gif
O kad užkalbėjai apie vaikus,  tai paklausiu, visur atsiliepimuose labai išgorta vaikų animacija ir pan, kad vaikams ten rojus. Ar jau tikrai ten taip nuostabu? Mačiau akd yra ir supynių, čiuožyklų tokia teritorija?
O ledų šiame viešbuty būna? Ir ar visa dieną, ar tik maitinimo metu?

Mes tam net neturėjom laiko lotuliukas.gif Pirmame mūsų korpuso aukšte buvo vaikų žaidimų kambarys. Nžn kaip vertinti, tačiau nepastabėjau, kad ten itin užsiimtų jais g.gif Tėvai vaikus palikdavo vienus. Bet dažniausia būdavo tuščia.

Ledai būdavo pietų ar tai vakarienės metu g.gif Beje, skanūs ten desertai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 16 kovo 2012 - 13:14