QUOTE(Vaka @ 2012 03 16, 11:23)
Oi ir man idomu, nes dar vis mastau atsaukti rezrvuota viesbuti ir bookintis si. man iskilo klausimas del maitinimo AI. Kaip supratau ten ne visai tipiskas AI, nes ieina 3 kartu maitinimas ir kai kurie gerimai (kai kurie raso, kad mokami), be to, kaip supratau neieina tie visi uzkandziai visos dienos metu.
Kaip ten del ranksluosciu? Ar reikia papildomai moketi uz ranksluoscius prie baseino ar einant i papludimi?
ar mokami gultai ir skeciai nuo saules papludymyje?
na va kiek klausimu
Nu va, o visai netyčia užsukau į temą, smagu, kad pagelbėsiu
Aš konkreičiai negaliu pasakyti kaip perkant per booking.com, nes pirkom per agentūrą (ko realiai nesiūlyčiau, nes gerokai permokėjom). Pas mus buvo viskas AI. Tad viskas buvo įskaičiuota - gėrimai, užkandžiai, tiek restoranuose, tiek prie baseinų kada tik norisi. Tačiau mačiau, jog yra ir tokių gyventojų, kurie turėjo kitos spalvos apyrankes, tad jiem turbūt galiojo kitokios maitinimosi taisyklės.
Rankšluosčius kambariuose keičia kasdien arba pagal poreikį. Ant gultų rankšluosčius duoda su užstatu, kiek nebepamenu.
Gultai tik prie baseinų. Nemokami. Kaip jau rašiau "pliažiukas" ten mažas. Mes gulėjome ant rankšluoščių. Tad galite pasiimti pledą, tikrai nepakenks.
Dar kas dėl maitinimo. Yra vienas pagrindinis restoranas, jis atsidaro pusryčiams, pietums ir vakarienei. Maistas tikrai geras ir skanus. Nebepamenu ar buvo natūralių sulčių
Bet vaisių, mėsos, daržovių, žuvies, sūrių, jūrų gėrybių tikrai yra. Midijos ir krevetės
Po to yra toks užkandžių ir gėrimų restoranas. Įstrigo Sangrija su vaisiais
Vyrams viskis
Ten taip pat galima ir užkąsti - labai skanūs sūriai. Būna ir šilto maisto, čia tiek kurie nebeiškenčia iki pietų
Po to dar yra du "prabangesni" restoranai, bet mes į juos nėjome, nes nebuvo poreikio, tad nepapasakosiu. Dar yra restoranas ant jūros kranto, jį reikia rezervuotis (vakarams). Dieną ten galima papietauti ir taip. Labiau visokie grill patiekalai. Vakare smagu jame pasisedėti
Ir prie baseinų yra tokie "kioskeliai" juose gėrimai ir užkandžiai.