QUOTE(Sigitano @ 2012 03 13, 22:37)
Na transferis tai ne visai taxi. Tai gali buti autobusas, kuris ves, ir pakeliui ,,ismetys" visus zmones i viesbucius. Galima ir taxi aisku, bet tada kaina zymiai zymiai didesne.
Papildyta:
O tai kiek viesbucio naktis, ir kiek transferis kainuoja? Nu man tai atrodo, kad jei kaina panasi, tai visiska beprasmybe metytis?
na padariau palyginima. el arenal mes pasirinkom viesbuti:Mediterranean Bay Hotel ( dar neuzsisakem, bet jau mastom apie sita,nes jau pavargau ieskoti
) tai su pusryciais ir vakariene gaunasi 7 naktys - 2172,16 lt plius atvezimas is oruosto 80 lt asmenui (bet cia trb ir paiima ir atgal i oruosta nuveza) na bet kitokio pasirinkimo nera tai tektu imti sita, tai bendroj sumoj gaunasi - 2332 lt, jei imam salia viesbuti t,y. salia orouosto vienai nakciai uz kokia 150 lt su pusryciais ir paskui vaziuojam i Mediterranean Bay Hote - 6 naktim 1909 lt, na aisku paskui kita diena tektu su autiku belstis,man rodos apie pora euru kainuoja, na visumoj susitaupo kokia virs 200 lt
tikiuosi aiskiai isdesciau
Papildyta:
QUOTE(kalipso82 @ 2012 03 13, 22:40)
Nu p..pec atsiprasant. Paziurejau kiek is manes nulupo-tikrai 1858, tai 100 lt daugiau nei turejo. Neturiu zodziu tiesiog... Mes irgi emem 15 kg registruojamo bagazo. Nafig tas pasakas apie pigius skrydzius
Pas mane kol kas stovi kaip rezervuota, gal dar pasikeis kas?(viltis durniu motina...)
Ir kas per nesamone WEB CHECK IN??? Turiu omeny, as suprantu, kas tai yra, bet ar cia butina? As galiu ir i oro uosta prisistatyt check in'ui - kam as dar 90 lt sumokejau?
oi cia tas raynair daro kaip nori, mes bandem aiskintis, tai liepe skambinti i anglija i raynair ir ten aiskintis
uz ka tuos 120 lt paeme, cia lietuvoj sake neturejo taip buti....