Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(Gisana @ 2012 03 13, 21:02)
Kurią dieną išskrendate?  smile.gif

planuojame balandzio 17-21 smile.gif
bet jau dabar pradeda nervinti, kad toks velyvas skrydis doh.gif smile.gif
Atsakyti
Mes bilietus skrydžiui,viešbučiui bei autobusui iš/į oro uostą pirkome vienoje šveicarų agentūroje internetu.Triems asmenims savaitei su maitinimu mokėjome 1200 frankų.Ar jūsų manymu normali kaina g.gif Valiutos kursas šiandien apie 2,80 lt.
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2012 03 13, 22:07)
planuojame balandzio 17-21  smile.gif
bet jau dabar pradeda nervinti, kad toks velyvas skrydis  doh.gif  smile.gif

Mes 14 išskrendam, atvykimas irgi 23:55, bastysimės oro uoste iki ryto, nes naktinis auto paėmimas dar papildomai 35 eurus kainuoja fool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gisana: 13 kovo 2012 - 21:18
QUOTE(Gisana @ 2012 03 13, 23:18)
Mes 14 išskrendam, atvykimas irgi 23:55, bastysimės oro uoste iki ryto, nes naktinis auto paėmimas dar papildomai 35 eurus kainuoja  fool.gif

jopapa, kiek visokiu smulkmenu islenda, as ta nuoma dar labai intensyviai nesidomejau, tai nieko nezinau doh.gif mes su kudikiu, tai tikrai per nakti negalim bastytis doh.gif o jei viesbutis apie 6km nuo oro uosto, gal pigiau koki transferi imt, as net nezinau, kas tai yra, tik kiek cia skaiciau, radau toki zodi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sinita @ 2012 03 13, 22:46)
jopapa, kiek visokiu smulkmenu islenda, as ta nuoma dar labai intensyviai nesidomejau, tai nieko nezinau doh.gif  mes su kudikiu, tai tikrai per nakti negalim bastytis doh.gif  o jei viesbutis apie 6km nuo oro uosto, gal pigiau koki transferi imt, as net nezinau, kas tai yra, tik kiek cia skaiciau, radau toki zodi doh.gif  lotuliukas.gif

Aš irgi nežinau, ką tas žodis reiškia biggrin.gif netikiu, kad su taksi taip brangiai, nesąmonė... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 03 13, 21:18)
Mes 14 išskrendam, atvykimas irgi 23:55, bastysimės oro uoste iki ryto, nes naktinis auto paėmimas dar papildomai 35 eurus kainuoja  fool.gif

va va, kad nesamone fool.gif
jau isivaizdavau, kaip vacation4.gif , o cia ta kaina islindo taxo biggrin.gif
jau galvoju geriau as tuos 60 EUR sumokesiu kokiam viesbuciui salia oro uosto, o tada jau i savo su autiku dardeti biggrin.gif
gaila, kad mes tik 4 dienas, busime, tai labai isbrangina tie visi taxai ir pan.

doh.gif
Papildyta:
QUOTE(sinita @ 2012 03 13, 21:46)
jopapa, kiek visokiu smulkmenu islenda, as ta nuoma dar labai intensyviai nesidomejau, tai nieko nezinau doh.gif  mes su kudikiu, tai tikrai per nakti negalim bastytis doh.gif  o jei viesbutis apie 6km nuo oro uosto, gal pigiau koki transferi imt, as net nezinau, kas tai yra, tik kiek cia skaiciau, radau toki zodi doh.gif  lotuliukas.gif

na transferis, tai, kaip suprantu ir yra taxas (nors galiu klysti ax.gif )
tarkime jei viesbucius ziuri per hotel4you.com, tai ten paspaudus jau booking, ismeta ir transferio kaina.

Kuri mane ir sunervino lotuliukas.gif nes iki tol tik viesbutukus sau patenkinta rinkausi lotuliukas.gif kol nesugalvojau paspausti "ale" jau bookintis. Va tada ir islindo man tas transferis visu grazumu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(tavolaime @ 2012 03 13, 21:13)
Mes bilietus skrydžiui,viešbučiui bei autobusui iš/į oro uostą pirkome vienoje šveicarų agentūroje internetu.Triems asmenims savaitei su maitinimu mokėjome 1200 frankų.Ar jūsų manymu normali kaina g.gif Valiutos kursas šiandien apie 2,80 lt.

oi, kad cia sunku pasakyti, geras ar ne variantas. nes neaiski jusu nei data, nei keliones trukme, zmoniu skaicius, maitinimo tipas, viesbutis ir kt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2012 03 13, 21:07)
planuojame balandzio 17-21  smile.gif
bet jau dabar pradeda nervinti, kad toks velyvas skrydis  doh.gif  smile.gif

O, mes lygiai tas pačias dienas žiūrim smile.gif. Ir lygiai tas pats dalykas nervina doh.gif . O jei dar lėktuvas vėluotų vieną kitą valandėlę wacko.gif... Mūsų nusižiūrėtas viešbutis yra 3 km nuo oro uosto. Be vaikų tai ir pėsčiom nueitume lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2012 03 13, 22:16)
O, mes lygiai tas pačias dienas žiūrim smile.gif. Ir lygiai tas pats dalykas nervina  doh.gif . O jei dar lėktuvas vėluotų vieną kitą valandėlę wacko.gif...  Mūsų nusižiūrėtas viešbutis yra 3 km nuo oro uosto. Be vaikų tai ir pėsčiom nueitume  lotuliukas.gif .

tai jau jauciu ir man reiks pradeti ieskoti salia oro uosto biggrin.gif ir pedinti pesciomis biggrin.gif gal dar ir pakeliui bus jums ir mums lotuliukas.gif
tik va taip gaila, nes buvau nusiziurejusi toki faina viesbutuka verysad.gif

Atsakyti
transferis, patikrinta kompanija, tiesa kitoje salyje.Kainas meta ir shutlle bus , ir taxi.
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2012 03 13, 22:29)
tai jau jauciu ir man reiks pradeti ieskoti salia oro uosto  biggrin.gif ir pedinti pesciomis  biggrin.gif  gal dar ir pakeliui bus jums ir mums  lotuliukas.gif
tik va taip gaila, nes buvau nusiziurejusi toki faina viesbutuka  verysad.gif

O kiek jūsų viešbutis km nuo oro uosto kad tokią baisią kainą rodo g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2012 03 13, 22:29)
tai jau jauciu ir man reiks pradeti ieskoti salia oro uosto  biggrin.gif ir pedinti pesciomis  biggrin.gif  gal dar ir pakeliui bus jums ir mums  lotuliukas.gif
tik va taip gaila, nes buvau nusiziurejusi toki faina viesbutuka  verysad.gif

O koks kurortas arciausiai orouosto? ziuriu zemelapi,tai pagal mane Can Pastilia?
Sugalvojau daryti taip: salia orousoto pasiimti nakciai viesbuti,o ryte vykti i planuota kurorta el arenal. taip manau bus pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2012 03 13, 23:15)

Papildyta:
na transferis, tai, kaip suprantu ir yra taxas (nors galiu klysti  ax.gif )
tarkime jei viesbucius ziuri per hotel4you.com, tai ten paspaudus jau booking, ismeta ir transferio kaina.

Kuri mane ir sunervino  lotuliukas.gif  nes iki tol tik viesbutukus sau patenkinta rinkausi  lotuliukas.gif  kol nesugalvojau paspausti "ale" jau bookintis. Va tada ir islindo man tas transferis visu grazumu  doh.gif
Papildyta:
oi, kad cia sunku pasakyti, geras ar ne variantas. nes neaiski jusu nei data, nei keliones trukme, zmoniu skaicius, maitinimo tipas, viesbutis ir kt.  smile.gif

Na transferis tai ne visai taxi. Tai gali buti autobusas, kuris ves, ir pakeliui ,,ismetys" visus zmones i viesbucius. Galima ir taxi aisku, bet tada kaina zymiai zymiai didesne.
Papildyta:
QUOTE(juodaplauke123 @ 2012 03 13, 23:35)
O koks kurortas arciausiai orouosto? ziuriu zemelapi,tai pagal mane Can Pastilia?
Sugalvojau daryti taip: salia orousoto pasiimti nakciai viesbuti,o ryte vykti i planuota kurorta el arenal. taip manau bus pigiau smile.gif

O tai kiek viesbucio naktis, ir kiek transferis kainuoja? Nu man tai atrodo, kad jei kaina panasi, tai visiska beprasmybe metytis?
Atsakyti