Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(vilnele @ 2012 02 18, 20:23)
Mes irgi norime į Maljorką, su dviem vaikais - 8 ir 4 m., kokiom dviem savaitėm, viešbučiui minimalūs reikalavimai, norim keliaut su mašina po salą. Gal kas patyrę organizuojant tokią kelionę, nuo ko pradėti reikėtų?

1. Susirandate bilietus norimai datai;
2. Susirandate viešbutį;
3. Užsisakote mašinos nuomą internetu arba ten vietoje galėsite užsisakyti
4. Kol laukiate kelionės, susirašykite visas norimas aplankyti vietas, pasidarykite planelį
5. Laukite kelionės
biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, bilietus jau turim birželio 19-26 thumbup.gif
Gal galite rekomenduoti kokį normalų viešbutį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nerara @ 2012 02 18, 21:04)
Sveiki, bilietus jau turim birželio 19-26  thumbup.gif
Gal galite rekomenduoti kokį normalų  viešbutį  ax.gif

Kur perkate bilietus ir po kiek, jei ne paslaptis?
Atsakyti
O gal kas apie kurortus patarti ką gali?.. Jų tiek daug, kad sunku išsirinkti. Mus domintų ramus, su gražia gamta aplinkui, tačiau ne visiškas užkampis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(turlaurita @ 2012 02 19, 09:34)
O gal kas apie kurortus patarti ką gali?.. Jų tiek daug, kad sunku išsirinkti. Mus domintų ramus, su gražia gamta aplinkui, tačiau ne visiškas užkampis  smile.gif

Man asmeniskai labai patiko Sant Vincente kurortas, esantis siaurineje salos dalyje. Labai grazi gamta, 3 nedideli papludimiai. Bet uzkampis, mazas miesteliukas. Tu Mano ten ilsejosi, pasiskaitykite jos reportaza.
Del ramumo: spalio menesi jis buvo ramus. Bet sezono ikarstyje tai gal ir per daug zmoniu gali buti.
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2012 02 19, 10:03)
Man asmeniskai labai patiko Sant Vincente kurortas, esantis siaurineje salos dalyje. Labai grazi  gamta, 3 nedideli papludimiai. Bet uzkampis, mazas miesteliukas. Tu Mano ten ilsejosi, pasiskaitykite jos reportaza.
Del ramumo: spalio menesi jis buvo ramus. Bet sezono ikarstyje tai gal ir per daug zmoniu gali buti.

Ačiū, skaičiau smile.gif Mano sutrumpintas sąrašas kurortų, iš kurių renkuosi, kol kas toks: Alcudia, Cala Mandia, Calas de Mallorca, Paguera, Porto Colom, Sa Coma ir Santa Ponsa. Dar iš reportžų sužavėjo Cala d'Or.
Na, mums norisi ramumos ir grožio, bet tuo pačiu gero susisiekimo visuomeniniu transportu...
Atsakyti
QUOTE(turlaurita @ 2012 02 19, 10:38)
Ačiū, skaičiau  smile.gif  Mano sutrumpintas sąrašas kurortų, iš kurių renkuosi, kol kas toks: Alcudia, Cala Mandia, Calas de Mallorca, Paguera, Porto Colom, Sa Coma ir Santa Ponsa. Dar iš reportžų sužavėjo Cala d'Or.
Na, mums norisi ramumos ir grožio, bet tuo pačiu gero susisiekimo visuomeniniu transportu...

Cia visuomeninio transporto grafikai. Issistudijuokite, kur noresite vaziuoti ir pasirinkite. Jei planuojate keliauti tik visuomeniniu, tai su mazais kaimeliais gali buti sudetingiau. Butinai issistudijuokite grafikus.
Santa Ponsa turetu tureti patogu susisiekima. Del Alcudijos, turekite omenyje, kad labai grazus Alcudijos miestelis su senamiesciu - medina yra ne ant juros kranto. Jei norite prie juros, reikia ziureti Port Alcudia. Tas pats ir su Pollenca - jei norite prie juros, reik ziureti Port Pollenca.

Del Cala O'dor pritariu, kita karta turbut rinkciausi ten. drinks_cheers.gif Tik kai mes vaziavome, man autobusu grafikai buvo neaiskus. Todel pasirinkome Palmanova, kur superinis susisiekimas, bet gana kuklus krastovaizdis, o ir Palangos tipo kurortas.
Atsakyti
Maljorkoj rekuomenduoju aplankyti http://www.cuevasdeldrach.com/ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2012 02 19, 12:18)
Cia visuomeninio transporto grafikai. Issistudijuokite, kur noresite vaziuoti ir pasirinkite. Jei planuojate keliauti tik visuomeniniu, tai su mazais kaimeliais gali buti sudetingiau. Butinai issistudijuokite grafikus.
Santa Ponsa turetu tureti patogu susisiekima. Del Alcudijos, turekite omenyje, kad labai grazus Alcudijos miestelis su senamiesciu - medina yra ne ant juros kranto. Jei norite prie juros, reikia ziureti Port Alcudia. Tas pats ir su Pollenca - jei norite prie juros, reik ziureti Port Pollenca.

Del Cala O'dor pritariu, kita karta turbut rinkciausi ten.  drinks_cheers.gif Tik kai mes vaziavome, man autobusu grafikai buvo neaiskus. Todel pasirinkome Palmanova, kur superinis susisiekimas, bet gana kuklus krastovaizdis, o ir Palangos tipo kurortas.

Na, ačiū labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Palengvinote kiek pasirinkimą smile.gif Žinau, kad noriu truputį nesuderinamų dalykų: ramybės ir gero susisiekimo visuomeniniu transportu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo turlaurita: 19 vasario 2012 - 12:38
Gal kas turite atsiliepimu apie si viesbuti? Ar miesteli?
http://www.booking.c...6410878;srpos=2

DEkoju
Atsakyti
QUOTE(berlin @ 2012 02 19, 15:02)
Gal kas turite atsiliepimu apie si viesbuti? Ar miesteli?
http://www.booking.c...6410878;srpos=2

DEkoju

Apie viešbutį negaliu nieko pasakyti, tik tai jog netoli pagrindinio paplūdimio - Domingos. Pats paplūdimys, smėlis, mūsų šeimai patiko smile.gif ...
Pats miestukas gana mažas, kaip ir visuose kurortuose yra centrinis taškas (parduotuvės, kavinės ir kt.), daug kas kalba vokiečių kalba (čia neskaitant anglų)...Mes porą savaičių turėjome automobilį, tad apie susisiekimą negaliu kažko pasakyti, su automobiliu jokių problemųsmile.gif, bet mačiau patoviai kursuoja autobusai... Po patį miestuką važinėja traukinukas, kuriuo daug kas važiuoja į paplūdimį...smile.gif... 4u.gif

Antena paplūdimys
user posted image

Domingos paplūdimys
user posted image

Vietinis traukinys:)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tete2006: 19 vasario 2012 - 14:52
QUOTE(nerara @ 2012 02 18, 21:04)
Sveiki, bilietus jau turim birželio 19-26  thumbup.gif
Gal galite rekomenduoti kokį normalų  viešbutį  ax.gif

Sveiki,
aha, man ir labai idomu kiek uz bilietus mokejot, mes planuojam birzelio 16 - 23,
ziurim sita viesbuti:
http://www.booking.c...15424848098;ws=
Atsakyti