Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(sinita @ 2012 03 07, 10:02)
aciu labai bigsmile.gif  o gal galit konkreciai nuorodu imest ar bent puslapi, kur galima rast? nes ziurejau booking.com, nu arba as akla, ar ka, bet nerandu, kad butu galima pasirinkt maitinimo tipa doh.gif mums uztektu ir HB, tai jei butu apie 300 EUR, tai butu tobula bigsmile.gif
apie Cala D'or ir as masciau, nes tiesiog jau girdetas pavadinimas cia paskaicius lotuliukas.gif

tokio filtro booking.com kaip ir nera, bet pasirinkite dominanti viesbuti, nusistatykite datas, o kai prie pasirinkto viesbucio pasirinksite "daugiau informacijos", tada gausite issamia info apie kainas, maitinimo tipus ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(sinita @ 2012 03 07, 12:02)
aciu labai bigsmile.gif  o gal galit konkreciai nuorodu imest ar bent puslapi, kur galima rast? nes ziurejau booking.com, nu arba as akla, ar ka, bet nerandu, kad butu galima pasirinkt maitinimo tipa doh.gif mums uztektu ir HB, tai jei butu apie 300 EUR, tai butu tobula bigsmile.gif
apie Cala D'or ir as masciau, nes tiesiog jau girdetas pavadinimas cia paskaicius lotuliukas.gif

Jei pasirinksite HB, tai manau ir iki 300 EUR sutilpsite, bet verta pagalvoti apie AI (čia kalbu konkrečiai apie Maljorką), nes kainos nedaug skiriasi. Booking yra geras tuo, jog nemokamas atšaukimas, bet ten rasti gerų kainų retai pavyksta (bet būna:)). Maitinimo nėra galimybės pasirinkti, reikia tiesiog ieškoti. Pasižiūrėkite, kad ir hotels4u, bet čia jau atšaukimo galimybės nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2012 03 07, 12:38)
Jei pasirinksite HB, tai manau ir iki 300 EUR sutilpsite, bet verta pagalvoti apie AI (čia kalbu konkrečiai apie Maljorką), nes kainos nedaug skiriasi. Booking yra geras tuo, jog nemokamas atšaukimas, bet ten rasti gerų kainų retai pavyksta (bet būna:)). Maitinimo nėra galimybės pasirinkti, reikia tiesiog ieškoti. Pasižiūrėkite, kad ir hotels4u, bet čia jau atšaukimo galimybės nėra g.gif

bet jei puse dienos busim isvaziave, tai kazkaip gaila moket uz tai, ko nevalgai blush2.gif o vazinet pietu atgal tai ir kazkaip ne kazka g.gif o kodel sitoj temoj vis akcentuojamas nemokamas atsaukimas? na as manau, jei jau rezervuosim, tai rezervuosim, o kam atsaukti? rolleyes.gif tai va, kad booking.com kiek ziuriu, tai pasirinkus HB jau gaunasi ir virs 400EUR unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sinita @ 2012 03 07, 12:50)
bet jei puse dienos busim isvaziave, tai kazkaip gaila moket uz tai, ko nevalgai blush2.gif o vazinet pietu atgal tai ir kazkaip ne kazka g.gif o kodel sitoj temoj vis akcentuojamas nemokamas atsaukimas? na as manau, jei jau rezervuosim, tai rezervuosim, o kam atsaukti? rolleyes.gif tai va, kad booking.com kiek ziuriu, tai pasirinkus HB jau gaunasi ir virs 400EUR unsure.gif

Mes daug keliaujame su vaikais, šiaip stengiuosi jei yra galimybė, kad būtų nemokamas atšaukimas, nes juk rizika yra didelė, kad susirgs vaikas (o, kai jie du, tai ji dvigubėja smile.gif ), bet kai kaina būna vos ne dvigubai mažesnė, nei su atšaukimo galimybe, tada jau verta ir rizikuoti 4u.gif
Aš irgi visiems sakau, jog jei keliaujate, neimkite AI, bet čia Maljorkoje labai mažas skirtumas gaunasi, tad privalumas, jog turint AI vieną kitą kartą ir pietus pavalgysite, nereikės vandens pirkti, o su vaiku važiuojant jo nemažai reikia, vakare galėsite pasėdėti bare arba balkone ir išgerti po kokteilį... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2012 03 07, 11:17)
Mes daug keliaujame su vaikais, šiaip stengiuosi jei yra galimybė, kad būtų nemokamas atšaukimas, nes juk rizika yra didelė, kad susirgs vaikas (o, kai jie du, tai ji dvigubėja smile.gif ), bet kai kaina būna vos ne dvigubai mažesnė, nei su atšaukimo galimybe, tada jau verta ir rizikuoti 4u.gif
Aš irgi visiems sakau, jog jei keliaujate, neimkite AI, bet čia Maljorkoje labai mažas skirtumas gaunasi, tad privalumas, jog turint AI vieną kitą kartą ir pietus pavalgysite, nereikės vandens pirkti, o su vaiku važiuojant jo nemažai reikia, vakare galėsite pasėdėti bare arba balkone ir išgerti po kokteilį... 4u.gif

Na gal ne visuose viesbuciuose nezymus skirtumas tarp HB ir AI. Pvz. mano atveju kaina tarp HB ir AI skiriasi lygiai dvigubai. Tad sakykim už 300 eur manau ir papietauti ivairesnese vietose ir vyneliui ir kitiems reikaliukams tikrai pakaks g.gif Nors zinoma AI didelis patogumas, jei kaina skiriasi vos pora kokiu simtu litu, tada sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(agne2 @ 2012 03 07, 13:46)
Na gal ne visuose viesbuciuose nezymus skirtumas tarp HB ir AI. Pvz. mano atveju kaina tarp HB ir AI skiriasi lygiai dvigubai. Tad sakykim už 300 eur manau ir papietauti ivairesnese vietose ir vyneliui ir kitiems reikaliukams tikrai pakaks  g.gif  Nors zinoma AI didelis patogumas, jei kaina skiriasi vos pora kokiu simtu litu, tada sutinku  drinks_cheers.gif

Taip drinks_cheers.gif , aišku ne visuose viešbučiuose, bet Maljorkoje yra viešbučių kur tikrai labai mažas skirtumas, skirtingai nei Pvz. Italijoje, Graikijoje, kur tikrai dideli skirtumai... Manau jei skirtumas iki 150 EUR, tad tikrai apsimoka AI... 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Na jau bilietus lektuvo turim,bet del kurorto vis neissirenkam.
Gal pasiulytumet,kokiu El Arenal ar Palmoj viesbuciu, kad butu labai skanus maistas ir salia papludymio ? smile.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Ausryte @ 2012 03 06, 18:58)
SVeiki
Jungiames ir mes i keliautoju gretas, vyksim savaitelei geguzes 15-22 dienomis  bigsmile.gif
Keliaujam su dviem vaikuciais 1.5 ir 3 metuku tai imsim viesbuti su Al kuri kolkas dar renkames biggrin.gif

Su tokiais mazais vaikais labai aktualus viesbutis, nes nemazai laiko jame ir praleisti. Siulyciau jums Sol Mirlos Tordos***(Magalluf/Palmanova). Buvo musu pazystamu seima su 1.5 metuku vaiku, liko laaaabai patenkinti. Turbut labiausiai vaikams subalansuotas viesbutis Maljorkoj biggrin.gif
Nuotraukos cia

QUOTE(sinita @ 2012 03 06, 22:57)
o klausykit, kur jus renkates viesbucius?

isvis, kas vietiniai ten, gal galit pasiulyt koki viesbuti, arba is pradziu, koki regiona rinktis? ar ta sostine labai miestiskas miestas, ar galima ir joje apsistot? neplanuojam sedet viesbutyje, daugiau vazineti, tai kaip ir nelabai svarbu jis pats g.gif

Man labiausiai patinkancios paieskos sistemos
www.booking.com
www. alpharooms.com
Bet tai nereiskia kad jose ir uzissakau viesbuti, ten tik issirenku. Tada viesbucio pavadinima rasau i google ir jau ieskau kas siulo pigiausia kaina siam viesbuciui mirksiukas.gif

QUOTE(Tete2006 @ 2012 03 07, 07:58)
Jei nuomosite automobilį (jį reikia nuomotis, norint apžiūrėti salą ir vykstant su kūdikiu), tai rekomenduočiau apsistoti Cala D'Or, Cala Mallorca krašte, ten visai smagūs miestukai (ypač Cala D'Or)... Nežinau kaip ieškote, bet pvz. yra savaitei su AI 320-350 EUR Jūsų šeimai ieškant per viešbučių rezervavimo sistemas... 4u.gif
Su kelionių organizatoriais į Maljorką tikrai pigiau nenuvyksite, gausis daugmaž dvigubai daugiau (čia lyginant lygiaverčius variantus)... 4u.gif

As sinitai nesiulyciau Cala D'or, jei jie net apie apsistojima sostineje galvoja rolleyes.gif Jiems gali paprasciausiai buti ten per ramu ax.gif O ir jis nera strategiskai patogiausioje vietoje apvaziuoti populiariausius lankytinus objektus

As, kai manes klausia kuri regiona Maljorkoj rinktis, pirmiausia sakau, kas jums LT arciausiai sirdies: Palanga, Sventoji, Nida ar ju mixas? biggrin.gif Nes man Maljorkos kurortai turi daugmaz musu LT kurortu atitikmenis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tu Mano: 07 kovo 2012 - 12:46
QUOTE(Tu Mano @ 2012 03 07, 12:44)
Su tokiais mazais vaikais labai aktualus viesbutis, nes nemazai laiko jame ir praleisti. Siulyciau jums Sol Mirlos Tordos***(Magalluf/Palmanova). Buvo musu pazystamu seima su 1.5 metuku vaiku, liko laaaabai patenkinti. Turbut labiausiai vaikams subalansuotas viesbutis Maljorkoj  biggrin.gif 
Nuotraukos cia
Man labiausiai patinkancios paieskos sistemos
www.booking.com
www. alpharooms.com
Bet tai nereiskia kad jose ir uzissakau viesbuti, ten tik issirenku. Tada viesbucio pavadinima rasau i google ir jau ieskau kas siulo pigiausia kaina siam viesbuciui  mirksiukas.gif
As sinitai nesiulyciau Cala D'or, jei jie net apie apsistojima sostineje galvoja  rolleyes.gif Jiems gali paprasciausiai buti ten per ramu  ax.gif O ir jis nera strategiskai patogiausioje vietoje apvaziuoti populiariausius lankytinus objektus

As, kai manes klausia kuri regiona Maljorkoj rinktis, pirmiausia sakau, kas jums LT arciausiai sirdies: Palanga, Sventoji, Nida ar ju mixas?  biggrin.gif Nes man Maljorkos kurortai turi daugmaz musu LT kurortu atitikmenis  biggrin.gif

As tai noriu i toki kurorta,kad nebutu per daug zmoniu, bet butu ir klubu smile.gif tai ka jus patartumete? smile.gif Sansa Ponsa jauciu klubu net nera?
Atsakyti
QUOTE(juodaplauke123 @ 2012 03 07, 12:49)
As tai noriu i toki kurorta,kad nebutu per daug zmoniu, bet butu ir klubu smile.gif tai ka jus patartumete? smile.gif Sansa Ponsa jauciu klubu net nera?

Oi tik nesirinkite Sansa Ponsa schmoll.gif nupušit doh.gif biggrin.gif
As ten nebuvau, bet man uzteko perskaityti:
If you’re Irish or Scottish you’ll feel right at home here! Unusually Santa Ponsa has developed a reputation for its Celtic theme helped by the many Irish and Scottish bars and restaurants which have opened up over the past few years.

Jei skaitot angliskai, labai gerai pradzioj pasiskaityti cia kuri kurorta pasirinkti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tu Mano: 07 kovo 2012 - 12:59
QUOTE(ingeleee @ 2012 03 06, 20:08)
Niu va tuo paciu skrydziu pirmyn ir atgal ir mes.mes irgi su 1.5m.mergyte

Kaip saunu bigsmile.gif Koki viesbuti issirinkot?
Papildyta:
QUOTE(Tu Mano @ 2012 03 07, 13:44)
Su tokiais mazais vaikais labai aktualus viesbutis, nes nemazai laiko jame ir praleisti. Siulyciau jums Sol Mirlos Tordos***(Magalluf/Palmanova). Buvo musu pazystamu seima su 1.5 metuku vaiku, liko laaaabai patenkinti. Turbut labiausiai vaikams subalansuotas viesbutis Maljorkoj  biggrin.gif 

Dekui 4u.gif
mes praeitais metais su vaikais irgi keliaviom tai nedaug to laiko viesubty praleidom, megsta musu vaikai keliaut kaip ir mes tai isinuomosim masiniuka ir leksim po apylinkes apsizvalgyt bigsmile.gif
Svarstom apie club cala romani viesbutuka calas de mallorca kurorte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tu Mano @ 2012 03 07, 12:56)
Oi tik nesirinkite Sansa Ponsa  schmoll.gif nupušit  doh.gif  biggrin.gif
As ten nebuvau, bet man uzteko perskaityti:
If you’re Irish or Scottish you’ll feel right at home here! Unusually Santa Ponsa has developed a reputation for its Celtic theme helped by the many Irish and Scottish bars and restaurants which have opened up over the past few years.

Jei skaitot angliskai, labai gerai pradzioj pasiskaityti cia kuri kurorta pasirinkti mirksiukas.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti