Kaži su lėktuvo bilietais ką daryt?
Viešbutį užsisakėm gegužės 22-29 dienimis
Kaži yr šansų pigiau gaut nei dabar meta
Ir dar kur nuomuojatės auto?
QUOTE(Kokere @ 2012 02 29, 17:27)
Jei už viešbutį sumokėjote, tai labai rizikavote, tada belieka griebti bilietus... Aš dar bandau laukti
Man buvo pasisekę nugriebti Sixt už labai pigią kainą pernai, bet šiais metais jie nieko panašaus nesiūlo...
QUOTE(Kokere @ 2012 02 29, 16:27)
Keistai jūs, pirma viešbutis, po to bilietai aš daryčiau atvirkščiai.
Mašinų pažiūrėkite www.doyouspain.com mes ten jau antrąkart sakomės, nes kitur kažkaip pigiau nerandam.
QUOTE(Kokere @ 2012 02 29, 15:27)
sunku duoti kitiems patarimus, kai patarimas liecia pinigus, bet geguzes 22-29 dienai dar nera siuo metu patys brangiausi, lyginant, kad ankstesne data geguzes 12-19 d. jau pabrango As vakare susiruosusi buvau pirkti, bet patingejau, ryte jau buvo 150 lt brangiau, vos neapsiverkiau, o jau dabar dziaugiuosi nusipirkusi pigiau, nes jie jau dar karta ir dar karta pabrango Bet kas cia zino, kas bus toliau mestels - 20 proc. akcija, o gal ir ne. Kas nerizikuoja, tas negeria sampano
QUOTE(agne2 @ 2012 02 29, 16:47)
sunku duoti kitiems patarimus, kai patarimas liecia pinigus, bet geguzes 22-29 dienai dar nera siuo metu patys brangiausi, lyginant, kad ankstesne data geguzes 12-19 d. jau pabrango As vakare susiruosusi buvau pirkti, bet patingejau, ryte jau buvo 150 lt brangiau, vos neapsiverkiau, o jau dabar dziaugiuosi nusipirkusi pigiau, nes jie jau dar karta ir dar karta pabrango Bet kas cia zino, kas bus toliau mestels - 20 proc. akcija, o gal ir ne. Kas nerizikuoja, tas negeria sampano
Taip, sunku kitam patarti. Bet aš užsisakyčiau dabar. Iš patirties. Pernai prieš mėnesį viską susipirkom (bilietus, viešbutį, mašiną), o po to vis pažiūrėdavau, tai vis brango ir brango. Nebuvo nupigę. O ar nupigins, tai čia kaip skrydžių kompanijai šaus į galvą... Dažnai keičiasi tendencijos ten (jau net tendencijom negalima pavadint tuomet)
Kas buvote Cala D'or puseje noreciau paklausti. Is Cala D'or ar sudetinga pasiekti Cala Llombards papludimi? Zinau, kad labai netoliese, bet ar be automobilio ten galima nuvykti? Kazkaip nesiseka niekaip rasti susisiekimo viesuoju transportu iki ten
Sveiki,
Pradedam ir mes su vyru planuoti kelione i Maljorka, planuojame nuo birželio 16 d. Vyksime su draugais tai norisi ne seimyninio poilsio, mastome apie Magaluf kurortą, ar esate kas ten buvę? Kokie atsiliepimai?
Pradedam ir mes su vyru planuoti kelione i Maljorka, planuojame nuo birželio 16 d. Vyksime su draugais tai norisi ne seimyninio poilsio, mastome apie Magaluf kurortą, ar esate kas ten buvę? Kokie atsiliepimai?
QUOTE(Sigitano @ 2012 02 29, 15:20)
Ale, kazkaip uz 120 eur nei vieno ir nepasiulei Ir dar beveik visi tavo siūlomi 2 žvaigždžių
Bet kokiu atveju Vista sol bookinge 10 - 15 eur brangiau nei šitoje sistemoje
QUOTE(Gisana @ 2012 02 29, 16:44)
Keistai jūs, pirma viešbutis, po to bilietai aš daryčiau atvirkščiai.
Mašinų pažiūrėkite www.doyouspain.com mes ten jau antrąkart sakomės, nes kitur kažkaip pigiau nerandam.
lektuvas atskrenda apie 24val, salygose parasyta, kad + Supplement for collecting the vehicle out of hours: 30eur (from 22:00h - 08:00h). tai cia kaip suprast prie kainos dar dasides ar jau iskaciuota?
UniPark: parkavimas šalia Kauno oro uosto tik 3 Lt para!
http://www.urkistravel.lt/?p=6639
http://www.urkistravel.lt/?p=6639
QUOTE(ingeleee @ 2012 03 01, 07:57)
Aha...Melagiai. Gal ir buvo kada tokia kaina, o dabar jau ne.pabandykit uzlipti ant nuorodos ir rezervuotis laika, tai para gaunasi 11lt.
QUOTE(123s @ 2012 03 01, 00:14)
lektuvas atskrenda apie 24val, salygose parasyta, kad + Supplement for collecting the vehicle out of hours: 30eur (from 22:00h - 08:00h). tai cia kaip suprast prie kainos dar dasides ar jau iskaciuota?
Prisidės prie kainos