Įkraunama...
Įkraunama...

Maljorka

QUOTE(agne2 @ 2012 02 27, 12:18)
Na, bet ankstesniape puslapyje issakyta situacija tam priestarauja, pernai pasirodo kovo pab.-balandzio pr. buvo +26. Suprantama isimtis. Juk ir LT balandzio antroje puseje yra +30 buve. O , lietingu dienu turbut gali tiek birzeli tiek ir liepa pasitaikyti. Zinoma, be abejo , balandi visgi loterija vaziuoti, jei vaziuoji butent papludimio malonumais megautis  g.gif

Tikrai taip, aš sakiau, kad buvo pernai balandžio pradžioje +26 smile.gif iš tikro tada uvo loterija, nes kitą savaitę ten lijo. Jeigu į Maljorką skrendi įdegt, maudytis ir t.t., tai geriausia tai daryti ne gegužę, ne birželį, o rugpjūtį, rugsėjį, kada jūra jau gerai įšilus wub.gif va mes balandį vėl skrendam, melsiuos gerų orų biggrin.gif bet skrendam vėl visko apžiūrėti, maudytis ir gulinėti nenorim, taip kad ir +15 jeigu bus, labai nenusivilsim. Svarbiausia, kad nelytų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 02 27, 11:50)
Tikrai taip, aš sakiau, kad buvo pernai balandžio pradžioje +26  smile.gif iš tikro tada uvo loterija, nes kitą savaitę ten lijo. Jeigu į Maljorką skrendi įdegt, maudytis ir t.t., tai geriausia tai daryti ne gegužę, ne birželį, o rugpjūtį, rugsėjį, kada jūra jau gerai įšilus  wub.gif va mes balandį vėl skrendam, melsiuos gerų orų  biggrin.gif bet skrendam vėl visko apžiūrėti, maudytis ir gulinėti nenorim, taip kad ir +15 jeigu bus, labai nenusivilsim. Svarbiausia, kad nelytų  4u.gif

as geguze, bet esu isiikinusi, viskas bus gerai, man +22 pakaks smile.gif mirksiukas.gif jei ka. Na jei siandien ten +17 , tai man jau ir tai neblogai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agne2 @ 2012 02 27, 12:53)
as geguze, bet esu isiikinusi, viskas bus gerai, man +22 pakaks  smile.gif  mirksiukas.gif  jei ka. Na jei siandien ten +17 , tai man jau ir tai neblogai atrodo  smile.gif

Aš išvis tikiuos, kad ten bus šilčiau, nei tuo metu Lietuvoje lotuliukas.gif ir man užteks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 02 27, 13:54)
Aš išvis tikiuos, kad ten bus šilčiau, nei tuo metu Lietuvoje  lotuliukas.gif ir man užteks  lotuliukas.gif

Dėl to, tai abejonių beveik nėra mirksiukas.gif
Atsakyti
Ruošiuosi jau sąrašiuką lankytinų vietų, rezervavomės šiandien viešbutį ir automobilį smile.gif
Atsakyti
Perskaiciau tema, ir vis dar aktualus klausimas, kaip manote, ar viesbutyje nekils problemu su velyvu isiregistravimu, kai kuriuos viesbucius meta, jog chec-ik tik iki 00 valandos. Gal kas konkreciai domejosi siuo klausimu. Nes tas velyvas skrydis tam tikra prasme sukelia nepatogumu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzilialia @ 2012 02 27, 19:57)
Perskaiciau tema, ir vis dar aktualus klausimas, kaip manote, ar viesbutyje nekils problemu su velyvu isiregistravimu, kai kuriuos viesbucius meta, jog chec-ik tik iki 00 valandos. Gal kas konkreciai domejosi siuo klausimu. Nes tas velyvas skrydis tam tikra prasme sukelia nepatogumu wink.gif

Tai jei nurodyta, kad Reception dirba 24 val., tai problemų nebus. Šiaip visada galima dar pasitikslinti parašius emailą į viešbutį... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2012 02 27, 19:36)
Tai jei nurodyta, kad Reception dirba 24 val., tai problemų nebus. Šiaip visada galima dar pasitikslinti parašius emailą į viešbutį... 4u.gif

O aš viešbučio užsakymo formoje prie papildomos informacijos, pageidavimų parašau, "late arrival" ir apytikslį laiką.
Atsakyti
QUOTE(turlaurita @ 2012 02 27, 22:40)
O aš viešbučio užsakymo formoje prie papildomos informacijos, pageidavimų parašau, "late arrival" ir apytikslį laiką.

Aš, tai dar parašyčiau emailą ir pasitikslinčiau... šiaip iš patirties galiu pasakyti, jog dažnai kas nurodoma kaip papildoma informacija yra nepastebima:)... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(turlaurita @ 2012 02 27, 20:40)

aš taip pat parašiau drinks_cheers.gif , o prieš atvykimą likus kelioms dienoms dar parašysiu į viešbutį e-mail, kad užtvirtinčiau atvykimo laiką.
Atsakyti
O jus galvojate, čia mūsų vienų taip vėlai atskrenda lėktuvas? Juk daug taip atskrenda. Aš pamenu pernai mes buvom Kos saloje, tai ten buvom viesbuty su didele teritorija labai, buvo daug dviaukščių namukų. Tai būdavo naktį girdi ir girdi kaip su lagaminais ant ratukų darda ištisai. juk čia normalu, ir administracija dirba visą parą tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2012 02 28, 10:21)
O jus galvojate, čia mūsų vienų taip vėlai atskrenda lėktuvas? Juk daug taip atskrenda. Aš pamenu pernai mes buvom Kos saloje, tai ten buvom viesbuty su didele teritorija labai, buvo daug dviaukščių namukų. Tai būdavo naktį girdi ir girdi kaip su lagaminais ant ratukų darda ištisai. juk čia normalu, ir administracija dirba visą parą tikrai.

Pritariu smile.gif Mes specialiai į viešbutį rašėme tik tuomet, kai matėme, kad recepcija ne 24 val. dirba. Kartais net užsakant viešbutį būna opcija pasirinkimui "late arrival". O taip tos mūsų papildomos žinutės visuomet pasiekdavo ir gaudavome išsamius atsakymus dėl pageidaujamo kambario tipo, vėlyvo atvykimo ar transferio galimybės.
Atsakyti