Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

Mane po LP sesutes tikra to zodzio prasme pakele is lovos. Prie lovos pastate taburete, ant jos basona ir liepe spausti ka turiu lotuliukas.gif Sakau, as gi biski pasedesiu ant lovos krasto, nustos suktis galva ir pati nueisiu i tulika. Tai sesute sako, o tu manai, kad as tokia stipri ir tave is ten parnesiu lotuliukas.gif ? Tai teko visgi sesti ant "puodo" blush2.gif Baisiai buvo nesmagu, bet ka padarysi. O apie jokius dusus tai net ir kalbos nebuvo g.gif
Ir dar kas idomiausia, kad tai ka padarai i "puoda" jos matuoja. Du kartus teko taip daryti, tai paskui girdejau kiek ml isspaudziau. Matyt tai svarbu mirksiukas.gif
O del "didelio" tai nebuvo problemu: pries LP dariau, o paskui kiekviena diena, net paciai keista buvo is ko ten - juk dietinis maistas blink.gif
Papildyta:
QUOTE(rutaute @ 2012 02 19, 11:01)
as tai pat pasidariau mikrolax klizmutes,tai labai padejo,
as net kartais ir siaip pasidarau,nes mano viduriukai ne is paciu lenviausiu biggrin.gif  blush2.gif

Nezinau ar cia zabova, bet moteriskes palatoje patirtim dalinosi: kiekviena ryta apie pusvalandi iki pusryciu reikia isgerti apie 60 laipsniu karstumo (toki dar ranka kencia) 0,5 litro vandens, o vakare - stikline. Rezultatas (susitvarko viduriai) po dvieju savaiciu. Cia sake skandinaviskas (ar koks metodas). Vyresnioji moteriske, kadangi skeptiskai i tai pasiziurejau, sako pasiskaityk internete. Ji pati geria ir savo mama itikino, kuri netikejo. Tai sake dabar dziaugiasi mirksiukas.gif
Kadangi tai nieko nekainuoja (nieko papildomo nereikia pirkti) gal ir verta pameginti toms, kurios turi problemu su tustinimusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2012 02 19, 11:42)
nebijok jei reikes klizma padarys ir viskas bus gerai.as is vakaro tik dvi mikrolax klizmutes pasidariau ir to uzteko

Na tikiuosi,kad jei reikes ryte padarys klizmute ir viskas.Nepagalvojau ir pati nusipirkti,buciau galejusi ir siandiena vakare pasidaryt,o galimybes istrukt siandiena iki vaistines nebeturesiu.Na bus kaip bus,nieko gi cia nebepakeisi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2012 02 19, 11:07)
Na tikiuosi,kad jei reikes ryte padarys klizmute ir viskas.Nepagalvojau ir pati nusipirkti,buciau galejusi ir siandiena vakare pasidaryt,o galimybes istrukt siandiena iki vaistines nebeturesiu.Na bus kaip bus,nieko gi cia nebepakeisi. smile.gif

As visada vadovaujuosi gydytojo nurodymais - jei nieko tau nesake, kad reikia zarnyna valytis, tai ir nestresuok 4u.gif Jie juk zino ka daro - jiems tai nera pirmas kartas. Aisku uzmirsti gali, bet tikekimes, kad ne si karta 4u.gif
O zarnyno valymas reikalingas (cia tik mano nuomone), kad turetu didesne erdve nardyti po pilviuka - zarnynas subluskes, nes tuscias, o pilvo oda pakelta, nes pripucia mirksiukas.gif Va ir viskas 4u.gif
Atsakyti
Nezinau ar cia zabova, bet moteriskes palatoje patirtim dalinosi: kiekviena ryta apie pusvalandi iki pusryciu reikia isgerti apie 60 laipsniu karstumo (toki dar ranka kencia) 0,5 litro vandens, o vakare - stikline. Rezultatas (susitvarko viduriai) po dvieju savaiciu. Cia sake skandinaviskas (ar koks metodas). Vyresnioji moteriske, kadangi skeptiskai i tai pasiziurejau, sako pasiskaityk internete. Ji pati geria ir savo mama itikino, kuri netikejo. Tai sake dabar dziaugiasi mirksiukas.gif
Kadangi tai nieko nekainuoja (nieko papildomo nereikia pirkti) gal ir verta pameginti toms, kurios turi problemu su tustinimusi 4u.gif
[/quote]
Na reiks ispabandyti si varianta,gal pades thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutaute: 19 vasario 2012 - 12:21
QUOTE(Comma @ 2012 02 19, 12:11)
As visada vadovaujuosi gydytojo nurodymais - jei nieko tau nesake, kad reikia zarnyna valytis, tai ir nestresuok 4u.gif Jie juk zino ka daro - jiems tai nera pirmas kartas. Aisku uzmirsti gali, bet tikekimes, kad ne si karta  4u.gif
O zarnyno valymas reikalingas (cia tik mano nuomone), kad turetu didesne erdve nardyti po pilviuka - zarnynas subluskes, nes tuscias, o pilvo oda pakelta, nes pripucia mirksiukas.gif Va ir viskas 4u.gif

Tai va,kad beveik visoms merginoms kiek paskaitinejau zarnyna isvalo,tai is tikro kodel tureciau as but isimtimi g.gif .Nors kai praita pirmadieni atvykau laparaskopijai(bet kaip minejau man jos nedare,del kosulio),tai iskart sesute paklause,ar esu negerus ir nevalgius,(nes gydytoja perspeko is ryto,negerti ir nevalgyti)o apie zarnyno isvalyma nieko neuzsimine.
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2012 02 19, 12:19)
Tai va,kad beveik visoms merginoms kiek paskaitinejau zarnyna isvalo,tai is tikro kodel tureciau as but isimtimi g.gif .Nors kai praita pirmadieni atvykau laparaskopijai(bet kaip minejau man jos nedare,del kosulio),tai iskart sesute paklause,ar esu negerus ir nevalgius,(nes gydytoja perspeko is ryto,negerti ir nevalgyti)o apie zarnyno isvalyma nieko neuzsimine.

Labiau panasu i histeroskopija nei i laparoskopija g.gif Jei pirmoji - tai namucius pasieksite ta pacia diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 02 19, 13:25)
Labiau panasu i histeroskopija nei i laparoskopija  g.gif Jei pirmoji - tai namucius pasieksite ta pacia diena smile.gif

O tai gal tikrai tuomet histeroskopijai...jei taip tikiuosi nepyksit ant manes,kad isiverziau i laparaskopijos namucius blush2.gif
Dar norejau paklaust,o sios proceduros viena nuo kitos kuo skiriasi?
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 02 19, 14:25)
Labiau panasu i histeroskopija nei i laparoskopija  g.gif Jei pirmoji - tai namucius pasieksite ta pacia diena smile.gif

As kaip histero ruosiausi tai man sake tai pat nieko nevalgius atvaziuoti i ligonine,o is vakaro klizmute pasidaryti,o sake vakare galesiu vaziuoti namuciu
Bet kadangi taip isejo jog prireike ir LP tai prabuvau pora dieneliu ligonineje verysad.gif
Nes siaip pries Lp tai guldo pries diena ir jau tave ruosia
Papildyta:
QUOTE(maltakava @ 2012 02 19, 14:39)
O tai gal tikrai tuomet histeroskopijai...jei taip tikiuosi nepyksit ant manes,kad isiverziau i laparaskopijos namucius blush2.gif
Dar norejau paklaust,o sios proceduros viena nuo kitos kuo skiriasi?

O as kaip ruosiausi histero tai tai pat LP forume buvau,bet niekas manes neisvijo,cia visos labai saunios merginos,nes yra daug tokiu kurioms ir histero ir LP jau tureje,tame tarpe ir as
O histero skiriasi tuo jog jos metu apziuri gimda is vidaus ir jokio pjuvio nedaro ir tada jeigu yra kokiu potologiju jas pasalina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 02 19, 13:05)
Ir dar kas idomiausia, kad tai ka padarai i "puoda" jos matuoja. Du kartus teko taip daryti, tai paskui girdejau kiek ml isspaudziau. Matyt tai svarbu mirksiukas.gif

Labai svarbu viskas drinks_cheers.gif , pas mane pora denu buvo kateteris, taip pat stebejo kiek ten pribega. ax.gif
Kas del zarnyno valymo, tai jis butinas, mano atveju nakti pries operacija padare klizmute ir viskas, tikrai ne tragedija, galvokite apie tai, del ko visa tai darote, tada ir gedos dings, ir istverme atsiras. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2012 02 19, 12:59)
galvokite apie tai, del ko visa tai darote, tada ir gedos dings, ir istverme atsiras.  mirksiukas.gif

Kokios gedos? Merginos net ir minciu sau tokiu neleiskite. Nera jokiu gedu. Svarbiausia tikslas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 02 19, 15:01)
Svarbiausia tikslas  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus ir uz siltus namucius. wub.gif
Atsakyti