Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Comma @ 2012 02 18, 22:53)
Man vienas klausimas neduoda ramybes: kazkur nugirdau ar perskaiciau, kad jei kas negerai su desine kiauside tai skausmas bus kaireje, o jei kaireje, tai atvirksciai - desineje. Esat ka nors girdejusios, skaiciusios ar man cia narkozes kliedesiai?  lotuliukas.gif

man neteko girdeti, bet gal yra tame tiesos, nes juk daznai pas zmogu priesingos puses susijusios, sunegaluoja desineje puseje kas nors, iesko priezasciu kaireje g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kisvaida: 18 vasario 2012 - 21:56
QUOTE(kisvaida @ 2012 02 18, 22:48)
sveikutes  4u.gif

iki penktadienio rimtu pietu leido suvalgyti tik koki jogurta ar banana, dave dvi tabletes, kurias reikejo isgerti, kad nueiciau "rimtam reikalui" .zinokit, vis ateidavo ir klausdavo, ar jau issitustinau (tol teiravosi, kol pasakiau, kad jau  ax.gif ). matyt, svarbu tai  g.gif
tiesa, mergaites, kurios jau turejo LP, jums pilvo neskaudejo, paspaudus su pirstais? man taip neskauda, bet viename sone spustelejus, jauciu  g.gif

matai kaip man po LP jau kita ryta dave toki dietini maistuka, o ant rimto reikalo po LP nuejau tik po 5d (LP antradieni o ant rimto tai tik sekmadieni), g.gif nu man net nebutu buve is ko ir man atrodo kad kitus miltelius geriau berod fortrans. g.gif man net po Lp pilvo nebuvo . bet matyt cia vel nuo organizmo priklauso.
o del skausmo man pilvo neskaudejo dienom bet va nakti tai kai sukinejaus truputuka mausdavo, bet va raktikaulius tai ilgokai skaudejo doh.gif o del tavo skausmo manau kad dar normalu kad jauti, nors aisku geriau nueisi pas gine ir ji paziures o 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila102: 18 vasario 2012 - 22:07
Pasikrizenau gerai jusu dienos pokalbius skaitydama hihihi.gif , toks jausmas, kad atostogu vaziuojate; kremai, auskarai bambose, gerai, kad vakarines sukneles nesidedate hihihi.gif , as pamenu irgi labai pirma karta ruosiausi lotuliukas.gif , pedikiurus, manikiurus dariausi puse nakties, aisku, auskarus is bambos issiveriau, tiek dar susipratau, higienines priemones susikroviau, bet realiai tai jas panaudojau tik pirmaja nakti pries operacija, po operacijos mane i dusa vede seseles, ten mane laike ir prause, nerupejo man nei koks muilas, nei kremai, odos tempimas butu maziausia problema pries tai, kaip isaketus vidurius tempe. O naguosenas visas liepe nusivalyti ryta pries isvaziuojant i operacine, negalima. cool.gif Higieniniu iklotu buvau isidejusi, bet nei iskart po operacijos, nei namo gryzus nekraujavau visiskai.

Sekmes visoms ir maziau baimiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Triunfante: 19 vasario 2012 - 00:00
Sveikutes merginos nu jus cia ir pripliurpet per diena,neskaiciau buvau isvykus ogi ziuriu pilna puslapeliu smile.gif , Na as jau kaip ir sveika,dar truputuka pilveli paskaudena bet jau eina geryn. Na mano vyras tai zinokit saunuolis,man viska padeda ir kambarius sutvarko ir valgyt man padaro nes kelias dienas nelabai paeit ir galejau dabar tik geriau smile.gif tai pati daug ka pasidarau biggrin.gif
O biuleteni tai man sake menesi laiko prates,tai jau tikrai busiu sveika ir galesiu sau dabuotis lengvai po menesio smile.gif

O jus naujokes tikrai nebijokit LP nes jau as kokia baile buvau ir bijojau,tai dabar kaip pagalvoju tai sau be reikalo nervus tiktai eikvojau su tomis baimemis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2012 02 19, 00:59)
Pasikrizenau , po operacijos mane i dusa vede seseles, ten mane laike ir prause, nerupejo man nei koks muilas, nei kremai, odos tempimas butu maziausia problema pries tai, kaip isaketus vidurius tempe. O naguosenas visas liepe nusivalyti ryta pries isvaziuojant i operacine, negalima.  cool.gif Higieniniu iklotu buvau isidejusi, bet nei iskart po operacijos, nei namo gryzus nekraujavau visiskai.

Sekmes visoms ir maziau baimiu.  mirksiukas.gif

Smagu jei kazkam nuotaika keliu mirksiukas.gif tik noriu patikslinti kad jei mane butu vede maudytis po LP turbut isvis nebuciau ejus blush2.gif man uzteko ir apsiprausti vandeniu, na o pries LP kai liepe maudytis man tikrai nieko netempe nei pilvo nei viduriu todel ir nepatiko maudytis su muilu, paprasciausiai parasiau kaip man buvo o tu ne taip supratai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 02 19, 01:14)
Sveikutes merginos ...

Sveika grizusi, gerai, kad vyras lepina, taip ir turi buti, o ir del biuliotenio saunu, sugysi, sustipresi. good.gif

QUOTE(sheila102 @ 2012 02 19, 01:14)
Smagu jei kazkam nuotaika keliu...

Tai jus mane ne taip supratote, nei vienos neivardinau konkreciai, parasiau kaip pasirode dienos pokalbiai, lyg pasiruosimas atostogoms, nenorejau uzgauti. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 02 18, 20:45)
Man taip buvo, bet tada dare histeroskopija. O laparoskopijai gulde i ligonine is vakaro, t.y. irmadieni, o LP atliko antradieni. Is ligonines paleido sestadieni. Pirmadieni paguldzius liepe paciai nueiti i ligonines kavinuke apie 14 val pavalgyti, o nuo 16 val pradejau "megautis" miltukais  lotuliukas.gif
Visas proceduras man atliko RKL (Respublikineje Klaipedos ligonineje).

Man tai atliks Jurininkose...o ta Respublikine cia gal ,kur anksciau raudonuoju kryzium vadino,ar as klystu?Tai gal man tuomet darys histeroskopija?Bet kiek as supratau,tai darys laparaskopija,nes pati gydytoja apie laparaskopija kalbejo...Na ziuresim.
Papildyta:
QUOTE(Ilmuliux @ 2012 02 18, 20:48)
o narkoze duos gi pilna kaip as ten su glebus ant to samalioto laikysiuos  lotuliukas.gif  doh.gif 

na matai mano dukryte irgi kaip ir negaluojanti gi vasario 16 tiek trenkes i televizorziaus staliuka kad prasikirto antaki susiuvom 3 siuliukais tai kazkaip vis mastau kaip ji  doh.gif

merginos nuo tu miltuku 333333 parkeliauja???? g.gif  jetus jei taip tai kaip as nemegstu sito reikalo

Oi kaip gaila mergytes...tai pilnai suprantu kaip turi sirdi jums spausti,tokioj situacijoj....Siunciu balionuka,nuotaikai pakelt. 4u.gif
Sekmes jums atliekant laparaskopija....Darys gi mums ta pacia diena,ziuresim kuria anksciau namo isleis... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 18, 21:23)
vadinasi tau zarnyno valymo nedarys daug kur nedaro,kai gulejau jurininkuose tai mergaitem pries LP dare zarnyno valyma, o va vilniuj girdejau kad nedaro, svarbu is vakaro beveik nevalgyt ir ryte jokiu gerimu o apie valgyma tai net nebesakau  mirksiukas.gif  4u.gif

O cia jurininkuose...tai Klaipedoj?Ar ir yra ir kitam mieste jurininkai? g.gif Nes man tai darys Klaipedos jurininku ligoninej....O tu miltuku taip nenoriu gert.. doh.gif Nes esu turejusi bedu su zarnynu,tai gal jau koki tris sykius valiausi zarnyna su tais miltukais,tai net bijau ir pagalvot,kad vel reiktu juos gert,tiesiog vien pagalvojus jau tampo... fear.gif
Na siandiena pavalgysiu pietus ir daugiau nei kasnio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maltakava: 19 vasario 2012 - 09:16
QUOTE(maltakava @ 2012 02 19, 10:09)
O cia jurininkuose...tai Klaipedoj?Ar ir yra ir kitam mieste jurininkai? g.gif Nes man tai darys Klaipedos jurininku ligoninej....O tu miltuku taip nenoriu gert.. doh.gif Nes esu turejusi bedu su zarnynu,tai gal jau koki tris sykius valiausi zarnyna su tais miltukais,tai net bijau ir pagalvot,kad vel reiktu juos gert,tiesiog vien pagalvojus jau tampo... fear.gif
Na siandiena pavalgysiu pietus ir daugiau nei kasnio.

taip klaipedoj. gal sakau tave guldys ir valys zarnyna o tik antradieni darys LP. g.gif na bent mergaies pas S kai daresi Lp tai visoms vale zarnynus, nu o gal tavo daktare nusprende kad nereiks, g.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 19, 11:01)
taip klaipedoj. gal sakau tave guldys ir valys zarnyna o tik antradieni darys LP.  g.gif na bent mergaies pas S kai daresi Lp tai visoms vale zarnynus, nu o gal tavo daktare nusprende kad nereiks,  g.gif

Na tikrai idomiai cia g.gif .Man jau laparaskopija turejo but praita pirmadieni,bet buvo kosulys uzejes,tai bijojo daryt,nes sako narkoze darant,jei virusinis kosulys,tai gali ir iki plauciu uzdegimo davaryt,tai perkele siam pirmadieniui.Bet dar pati gydytoja atsivertusi savo knyga ziurejo,kuomet gali atlikt laparaskopija,ieskojo laisvos vietos,tai ir ipaise i pimadieni,nes sako va laisva vieta yra...Tai taip suprasciau,kad jau pirmadieni ir turetu buti daroma ta laparaskopija.
Kad buciau anksciau as cia apie zarnyno valyma suzinojusi,buciau tikrai pasiklaususi gydytojos,kas kaip...o dabar viska suzinosiu rytoj....ech.
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2012 02 19, 13:23)
Na tikrai idomiai cia g.gif .Man jau laparaskopija turejo but praita pirmadieni,bet buvo kosulys uzejes,tai bijojo daryt,nes sako narkoze darant,jei virusinis kosulys,tai gali ir iki plauciu uzdegimo davaryt,tai perkele siam pirmadieniui.Bet dar pati gydytoja atsivertusi savo knyga ziurejo,kuomet gali atlikt laparaskopija,ieskojo laisvos vietos,tai ir ipaise i pimadieni,nes sako va laisva vieta yra...Tai taip suprasciau,kad jau pirmadieni ir turetu buti daroma ta laparaskopija.
Kad buciau anksciau as cia apie zarnyno valyma suzinojusi,buciau tikrai pasiklaususi gydytojos,kas kaip...o dabar viska suzinosiu rytoj....ech.

nebijok jei reikes klizma padarys ir viskas bus gerai.as is vakaro tik dvi mikrolax klizmutes pasidariau ir to uzteko
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2012 02 19, 12:42)
nebijok jei reikes klizma padarys ir viskas bus gerai.as is vakaro tik dvi mikrolax klizmutes pasidariau ir to uzteko

teisingai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
as tai pat pasidariau mikrolax klizmutes,tai labai padejo,
as net kartais ir siaip pasidarau,nes mano viduriukai ne is paciu lenviausiu biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti