QUOTE(Comma @ 2012 02 18, 20:45)
Man taip buvo, bet tada dare histeroskopija. O laparoskopijai gulde i ligonine is vakaro, t.y. irmadieni, o LP atliko antradieni. Is ligonines paleido sestadieni. Pirmadieni paguldzius liepe paciai nueiti i ligonines kavinuke apie 14 val pavalgyti, o nuo 16 val pradejau "megautis" miltukais
Visas proceduras man atliko RKL (Respublikineje Klaipedos ligonineje).
Man tai atliks Jurininkose...o ta Respublikine cia gal ,kur anksciau raudonuoju kryzium vadino,ar as klystu?Tai gal man tuomet darys histeroskopija?Bet kiek as supratau,tai darys laparaskopija,nes pati gydytoja apie laparaskopija kalbejo...Na ziuresim.
Papildyta:
QUOTE(Ilmuliux @ 2012 02 18, 20:48)
o narkoze duos gi pilna kaip as ten su glebus ant to samalioto laikysiuos
na matai mano dukryte irgi kaip ir negaluojanti gi vasario 16 tiek trenkes i televizorziaus staliuka kad prasikirto antaki susiuvom 3 siuliukais tai kazkaip vis mastau kaip ji
merginos nuo tu miltuku 333333 parkeliauja????
jetus jei taip tai kaip as nemegstu sito reikalo
Oi kaip gaila mergytes...tai pilnai suprantu kaip turi sirdi jums spausti,tokioj situacijoj....Siunciu balionuka,nuotaikai pakelt.
Sekmes jums atliekant laparaskopija....Darys gi mums ta pacia diena,ziuresim kuria anksciau namo isleis...
Papildyta:
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 18, 21:23)
vadinasi tau zarnyno valymo nedarys daug kur nedaro,kai gulejau jurininkuose tai mergaitem pries LP dare zarnyno valyma, o va vilniuj girdejau kad nedaro, svarbu is vakaro beveik nevalgyt ir ryte jokiu gerimu o apie valgyma tai net nebesakau
O cia jurininkuose...tai Klaipedoj?Ar ir yra ir kitam mieste jurininkai?
Nes man tai darys Klaipedos jurininku ligoninej....O tu miltuku taip nenoriu gert..
Nes esu turejusi bedu su zarnynu,tai gal jau koki tris sykius valiausi zarnyna su tais miltukais,tai net bijau ir pagalvot,kad vel reiktu juos gert,tiesiog vien pagalvojus jau tampo...
Na siandiena pavalgysiu pietus ir daugiau nei kasnio.