Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(sheila102 @ 2012 02 18, 21:11)

jo triju skyluciu sesutes mes cia esam  mirksiukas.gif tik man jau praktiskai pacioj bamboj dare pjuvi nu labai pasistenge jo visiskai neimanoma matyt  ax.gif , o apatiniai ir su triusikeliais visai nesimato , tad vasara niekas neitars.  ax.gif beje pusmetis praejo o zymes apacioje tokios rausvos dar visiskai neisnyko dar, kazi kaip kitom mergaitem g.gif

o tu ***** tik dabar prisiminiau gi turiu auskara bamboj nieko del jo nesakys? aisku issiimsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilmuliux @ 2012 02 18, 20:12)
o tu ***** tik dabar prisiminiau gi turiu auskara bamboj nieko del jo nesakys? aisku issiimsiu  doh.gif

Visus aksesuarus patartina palikti namie. Palikau net vestuvini zieda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilmuliux @ 2012 02 18, 22:12)
o tu ***** tik dabar prisiminiau gi turiu auskara bamboj nieko del jo nesakys? aisku issiimsiu  doh.gif

nu tikrai manau kad nieko nesakys, mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 18, 21:14)
nu tikrai manau kad nieko nesakys,  mirksiukas.gif

parasiau tau AZ blush2.gif

nu ***** vestuvinio ziedo nenoriu niekur palikt doh.gif bet itariu teks
Atsakyti
QUOTE(Ilmuliux @ 2012 02 18, 20:16)
nu ***** vestuvinio ziedo nenoriu niekur palikt  doh.gif  bet itariu teks

Man irgi buvo didele dilema blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 02 18, 22:17)
Man irgi buvo didele dilema blush2.gif

man tai vyras paeme o po to kai parveze is po operacines tai vel atidave man ir sunku butu be jo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 18, 21:20)
man tai vyras paeme o po to kai parveze is po operacines tai vel atidave man ir sunku butu be jo blush2.gif

kiek laiko operacija trunka? tb lauke vietoj taves po operacijos?
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2012 02 18, 21:19)
Kaip idomiai.Manes taip pat pirmadieni laparaskopija laukia,bet mane guldo tik pirmadieni,jau 7.00val turiu but.O jus jau sekmadieni paguldo,nors laparaskopija darys tik pirmadieni g.gif .Tai gal dar tyrimus kokius jums rytoj darys?

vadinasi tau zarnyno valymo nedarys daug kur nedaro,kai gulejau jurininkuose tai mergaitem pries LP dare zarnyno valyma, o va vilniuj girdejau kad nedaro, svarbu is vakaro beveik nevalgyt ir ryte jokiu gerimu o apie valgyma tai net nebesakau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilmuliux @ 2012 02 18, 20:22)

Mane i operacine isveze truputi po 11, o pooperacineje apsibudau buvo 12:40 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilmuliux @ 2012 02 18, 22:22)

operacijos laikas priklauso nuo to ka tau darys, man degino kelis zidinukus endo , truputuka pabade viena kiauside ir tikrino kiausintakius, tai isveze i operacine 11val ( o gal anksciau )atsibudau 11.45 atrodo (gerai nebepamenu) tada pooperacinej laike 4 val sake tokia tvarka o as tas 4 val ir gulejau ten doh.gif pro langa ziurejau paskui vyras tel atnese (susitariau su sesute nors ir labai jau nenorejo sutikti) tai smagiau buvo, kitos miega po narkozes o va as nei po LP nei po histero nemiegojau. tiesiog nenorejau. tad patarciau jei kas ateis is artimuju tegu neina anksti nes pooperacinej laiko 4 val ir neileidzia ten lankytoju. i palata parveze 16val ir vyras ten jau lauke smagu buvo jo veida isvyst kazkaip norejos tos silumos ir meiles . pries operacija atejo lauke lauke bet va vistiek teko atvaziuot veliau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila102: 18 vasario 2012 - 21:48
sveikutes 4u.gif

oi, kiek gausiai jau jus cia priplepejot bigsmile.gif
Ilmiulx, viskas bus gerai mirksiukas.gif ir as nervinausi, klausimu begale buvo doh.gif
mane gulde irgi is vakaro (buvo treciadienis): geriau Cololyt miltelius, kad zarnynas issivalytu ir tikrai nereikejo begti iWC, tiesiog, ramiai nueidavau tongue.gif (ne taip, kaip kartais buna namuose, kai paleidzia vidurius ir begte doh.gif ). kita diena (ketvirtadieni) operavo, o namo paleido tik sestadieni. valgyt gavau tik penktadieni per pietus. iki penktadienio rimtu pietu leido suvalgyti tik koki jogurta ar banana, dave dvi tabletes, kurias reikejo isgerti, kad nueiciau "rimtam reikalui" .zinokit, vis ateidavo ir klausdavo, ar jau issitustinau (tol teiravosi, kol pasakiau, kad jau ax.gif ). matyt, svarbu tai g.gif
mane pooperacineje, ir kitas mergaites, kurios buvo operuotos ta pacia diena kaip as, laike iki kitos dienos ryto. ryte grizom i savo palatas. pooperacineje aplankyti leido tik kelioms minutems.

iki siol nieko neskaudejo. tik viena skylute neramina mane, nes leciau gyja nei kitos dvi. teiravausi, kai trauke siulus, ar cia viskas gerai. man atsake, kad viskas tvarkoje, bet vis tiek neramu doh.gif su gydytoja negalejau susitikti, nes ji serga. kita savaite reikes vel su gydytoja susisiekti, gal jau bus pasveikusi ir tures miomos ir kiausides gabalelio tyrimu atsakymus.
tiesa, mergaites, kurios jau turejo LP, jums pilvo neskaudejo, paspaudus su pirstais? man taip neskauda, bet viename sone spustelejus, jauciu g.gif

p.s. visus auskarus, net vestuvini zieda palikau namuose, be jo labai keista buvo. girdejau, viena moteris buvo nenusiemus grandineles, liepe nusiimti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kisvaida: 18 vasario 2012 - 21:51
QUOTE(kisvaida @ 2012 02 18, 20:48)
tiesa, mergaites, kurios jau turejo LP, jums pilvo neskaudejo, paspaudus su pirstais? man taip neskauda, bet viename sone spustelejus, jauciu  g.gif
p.s. visus auskarus, net vestuvini zieda palikau namuose, be jo labai keista buvo. girdejau, viena moteris buvo nenusiemus grandineles, liepe nusiimti.

As kazkaip pilvo spaudyti dar nedristu, nes man dar visos zaizdeles jautrios (o gal as jautresne uz jas? blush2.gif ).
Man vienas klausimas neduoda ramybes: kazkur nugirdau ar perskaiciau, kad jei kas negerai su desine kiauside tai skausmas bus kaireje, o jei kaireje, tai atvirksciai - desineje. Esat ka nors girdejusios, skaiciusios ar man cia narkozes kliedesiai? lotuliukas.gif
Atsakyti