sveikutes
oi, kiek gausiai jau jus cia priplepejot
Ilmiulx, viskas bus gerai
ir as nervinausi, klausimu begale buvo
mane gulde irgi is vakaro (buvo treciadienis): geriau Cololyt miltelius, kad zarnynas issivalytu ir tikrai nereikejo begti iWC, tiesiog, ramiai nueidavau
(ne taip, kaip kartais buna namuose, kai
paleidzia vidurius ir begte
). kita diena (ketvirtadieni) operavo, o namo paleido tik sestadieni. valgyt gavau tik penktadieni per pietus. iki penktadienio rimtu pietu leido suvalgyti tik koki jogurta ar banana, dave dvi tabletes, kurias reikejo isgerti, kad nueiciau "
rimtam reikalui" .zinokit, vis ateidavo ir klausdavo, ar jau issitustinau (tol teiravosi, kol pasakiau, kad jau
). matyt, svarbu tai
mane pooperacineje, ir kitas mergaites, kurios buvo operuotos ta pacia diena kaip as, laike iki kitos dienos ryto. ryte grizom i savo palatas. pooperacineje aplankyti leido tik kelioms minutems.
iki siol nieko neskaudejo. tik viena skylute neramina mane, nes leciau gyja nei kitos dvi. teiravausi, kai trauke siulus, ar cia viskas gerai. man atsake, kad viskas tvarkoje, bet vis tiek neramu
su gydytoja negalejau susitikti, nes ji serga. kita savaite reikes vel su gydytoja susisiekti, gal jau bus pasveikusi ir tures miomos ir kiausides gabalelio tyrimu atsakymus.
tiesa, mergaites, kurios jau turejo LP, jums pilvo neskaudejo, paspaudus su pirstais? man taip neskauda, bet viename sone spustelejus, jauciu
p.s. visus auskarus, net vestuvini zieda palikau namuose, be jo labai keista buvo. girdejau, viena moteris buvo nenusiemus grandineles, liepe nusiimti.