QUOTE(orchidejabalta @ 2012 04 18, 13:34)
Na tikrai jokių kitų pojūčių, šiandien dar kad ramiau būtų pasidariau testuką, jis neigiamas.
Eilės čia Antakalnio poliklinikoj, lankausi pas Maziliauskienę, visada ten apie mėnesį reikia laukti eilės, o gal dar ir atostogavo ji, pas kitą kažkaip nenorėjau eiti. Kai užsirašiau tai buvau belaukianti antrųjų mmm, tai kaižkaip ir nepergyvenau kad tokia eilė, nes tiesiog norėjau tik pasitikrinti nueiti
Eilės čia Antakalnio poliklinikoj, lankausi pas Maziliauskienę, visada ten apie mėnesį reikia laukti eilės, o gal dar ir atostogavo ji, pas kitą kažkaip nenorėjau eiti. Kai užsirašiau tai buvau belaukianti antrųjų mmm, tai kaižkaip ir nepergyvenau kad tokia eilė, nes tiesiog norėjau tik pasitikrinti nueiti
būtent dėl tų nenormalių eilių aš į polikliniką einu galima sakyti tik siuntimų pas terapeutą arba jeigu koks gripas parguldo (tada jau einu kaip tankas be jokių užrašymų ) žinoma, privačiai piniginę reikia papurtyt, nu bet negalėčiau mėnesį ir daugiau laukt nežinioj taip belaukiant spėčiau ir milijoną ligų sau prisigalvot...
kiek suprantu, pas tą gyd. jau seniai lankaisi, ji žino tavo ligos istorija, tai gal galėtum jai pasiskambint pasikonsultuot? aišku tikslaus atsakymo nesužinosi, kol normaliai nepasitikrinsi, bet vis gal kažką pasakytų aš saviškei poliklinikos šeimos gyd. tai drąsiai skambiju pasitart, visad pakonsultuoja