Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(sky17 @ 2012 04 13, 08:54)
Sveikos, merginos, štai aš jau ir po LP. Tikrai nėra taip baisu, kaip visos galvojome smile.gif  Baisiausias ir skaudžiausias dalykas buvo, kol kateterį įvedė, pas mane nesimato venų, tai tik iš 7 karto jį įstatė, tai db rankos "gražios" biggrin.gif  O šiaip tai kyla vienas klausimas, kada pradės tos dujos skirstytis, nes vaikštau kaip balionas, o jokio veržimo ar kaulų laužymo nejaučiu (operavo trečiadienį).  Ir dar vieną diskomfortą kenčiu, kai pavalgiau, pradėjo pilvą labai pūsti, kiek gėriau espumisan, nepadeda, tai labai jau nemalonu...

Sveika sugryzusi 4u.gif ,na va matai ner ten ko bijoti, o tos dujos man bent dar kokia savaite jautesi,bet ir tik pilvas,o del putimo pilvo ir jeigu sunku nueiti i wc tai as naudojau mikrolax klizmutes labai padejo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2012 04 13, 10:35)

---------------

Vat man labai keisti pojūčiai - skauda dešinį inksta mastau.gif tiesiog ilgiau pavaikštau ir viskas, tai skaudėti pradeda ir nesuprantu ar kokios dujos užsilikusios ar kas, nes prieš operaciją dar dariausi inkstų echo, tai buvo viskas tiesiog idealu, o čia vat skauda pavaikščiojus ir viskas mastau.gif

Na su inkstais tai įdomiai, man antrą ir trečią dieną po operacijos labai maudė dešinį inkstą. Aš galvoju, kad gal nuo dujų ar vaistų ir į wc nedaug vaikščiojau, nors vandenuko nemažai gėriau. Tai gal šitie dalykai ir įtakojo jų skausmą. g.gif
Kiek tau jau laiko praėjo po operacijos?
Atsakyti
QUOTE(simeja @ 2012 04 13, 13:07)
Na su inkstais tai įdomiai, man antrą ir trečią dieną po operacijos labai maudė dešinį inkstą. Aš galvoju, kad gal nuo dujų ar vaistų ir į wc nedaug vaikščiojau, nors vandenuko nemažai gėriau. Tai gal šitie dalykai ir įtakojo jų skausmą.  g.gif
Kiek tau jau laiko praėjo po operacijos?

Na, mane perspėjo, kad pagrinde skausmas ties dešine puse ir mentimis bus. Na, bet taip nemaloniai skauda, dar luktelsiu, nes ir sysiukas normalus ir tepm. nėra, na viskas kaip ir gerai be to skausmo. O LAP buvo praeitą ketvirtadienį.
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2012 04 13, 15:44)
Na, mane perspėjo, kad pagrinde skausmas ties dešine puse ir mentimis bus. Na, bet taip nemaloniai skauda, dar luktelsiu, nes ir sysiukas normalus ir tepm. nėra, na viskas kaip ir gerai be to skausmo. O LAP buvo praeitą ketvirtadienį.

Ir man praeitą ketvirtadienį buvo. Tikiuosi, kad tas maudimas tau greitai praeis. 4u.gif
Svarbiausiai, kad nėra temperatūros.
Atsakyti
Sveikos, aš irgi po LP, vakar padarė, šiandien namie. Šalino endometriozinę cistą. Bet LP metu dar tikrino kiaušinktakius, ir pamatė, kad jie visiškai nepratekami. Tai po mėnesio darys histeroskopiją. Tai liūdna kažkaip, nes viskas prasidėjo, kai nuėjau profilaktiškai pasitikrinti, nes jau norim vaikelio.
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2012 04 13, 17:47)
Sveikos, aš irgi po LP, vakar padarė, šiandien namie. Šalino endometriozinę cistą. Bet LP metu dar tikrino kiaušinktakius, ir pamatė, kad jie visiškai nepratekami. Tai po mėnesio darys histeroskopiją. Tai liūdna kažkaip, nes viskas prasidėjo, kai nuėjau profilaktiškai pasitikrinti, nes jau norim vaikelio.

console.gif liudna, kad nepratekami. o tai ka nors siule ka galima padaryt, pravalyt kazkaip? g.gif
o del ko tau histero darys?
Atsakyti
Nieko nesakė, tik kad reikės histero daryti ir žiūrėti, kas ten yra, kodėl neprateka.

QUOTE(ahh @ 2012 04 13, 20:01)
console.gif liudna, kad nepratekami. o tai ka nors siule ka galima padaryt, pravalyt kazkaip?  g.gif
o del ko tau histero darys?

Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2012 04 13, 16:47)

Norejau suzinoti, ar jus pacios paparasot pries operacija, kad paziuretu ir pratekamuma ir visa kita, kas gali buti negerai, ar pats gydytojas tuo paciu metu tai padaro? Nes mano atveju - operuos cista, bet butu puiku, jei ta pacia "pilvo priputimo" biggrin.gif proga paziuretu ir dar kazka, ax.gif kad paskui nereiktu dar kart kartot proceduros.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nirgundė @ 2012 04 14, 11:26)
Norejau suzinoti, ar jus pacios paparasot pries operacija, kad paziuretu ir pratekamuma ir visa kita, kas gali  buti negerai, ar pats gydytojas tuo paciu metu tai padaro? Nes mano atveju - operuos cista, bet butu puiku, jei ta pacia "pilvo priputimo"  biggrin.gif  proga paziuretu ir dar kazka,  ax.gif  kad paskui nereiktu dar kart kartot proceduros..  doh.gif

labu 4u.gif
as viska aptariau su gydytoja, kai ji buvo atejusi i mano palata diena pries operacija (mane pagulde is vakaro). man patikrino pratekamuma, padare kiausidziu drilinga ir pasalino mioma. as pasakiau gydytojai, kad noriu visko, ka imanoma atlikti LP metu mirksiukas.gif manau, kad ir tu nebijok sakyti gydytojai/-ui, ko noretum, kad butu atlikta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panduliuke 2in1: 14 balandžio 2012 - 10:32
panduliuke 2in1, manau, ir man reikes apsitarti del papildomu, nes tikrai noretusi kuo daugiau zinoti apie situacija, kai jau pabundi po narkozes.
Linkiu nestuke.gif netraukiant gumos patapti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nirgundė @ 2012 04 14, 11:50)
panduliuke 2in1, manau, ir man reikes apsitarti del papildomu, nes tikrai noretusi kuo daugiau zinoti apie situacija, kai jau pabundi po narkozes.
Linkiu  nestuke.gif  netraukiant gumos patapti  mirksiukas.gif

kad tavo zodziai D i ausi del nestuke.gif wub.gif

zinoma, tau to paties artimiausiu metu mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Man pasiūlė gydytojas prieš operaciją.

QUOTE(Nirgundė @ 2012 04 14, 11:26)
Norejau suzinoti, ar jus pacios paparasot pries operacija, kad paziuretu ir pratekamuma ir visa kita, kas gali  buti negerai, ar pats gydytojas tuo paciu metu tai padaro? Nes mano atveju - operuos cista, bet butu puiku, jei ta pacia "pilvo priputimo"  biggrin.gif  proga paziuretu ir dar kazka,  ax.gif  kad paskui nereiktu dar kart kartot proceduros..  doh.gif

Atsakyti