Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

Aciukas mergytes uzpalaikyma, labai ta vertinu 4u.gif kai mazdaug zinai kas laukia ir kam ruostis tuomet baimes bent kazkiek apmazeja. Ramiau, bet visvien baisu doh.gif dar kyla toks klausimukas kaip po operacijos rengtis? As siandien tokia paprasta medvilnine neaptempiancia suknute nusipirkau, nes taip pamasciau, kad su pizama gal bus negerai, nes kelniu gumas liesis ir gali spausti. Kaip ten istikruju buna su tuo skausmu ir apranga? Ar judant, pvz vaiksciojant labai skauda? Nu ir strioko pas mane... unsure.gif tikiuosi po visko atbegsiu ir as cia is savo baimiu pasijuokti ir pasigirti, kad viskas praejo sklandziai ir tikrai ne taip kaip maniau busiant blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ArbuZzziuke @ 2012 04 11, 18:53)
Aciukas mergytes uzpalaikyma, labai ta vertinu 4u.gif kai mazdaug zinai kas laukia ir kam ruostis tuomet baimes bent kazkiek apmazeja. Ramiau, bet visvien baisu doh.gif dar kyla toks klausimukas kaip po operacijos rengtis? As siandien tokia paprasta medvilnine neaptempiancia suknute nusipirkau, nes taip pamasciau, kad su pizama gal bus negerai, nes kelniu gumas liesis ir gali spausti. Kaip ten istikruju buna su tuo skausmu ir apranga? Ar judant, pvz vaiksciojant labai skauda? Nu ir strioko pas mane...  unsure.gif  tikiuosi po visko atbegsiu ir as cia is savo baimiu pasijuokti ir pasigirti, kad viskas praejo sklandziai ir tikrai ne taip kaip maniau busiant  blush2.gif

as buvau su sportinemis kelnemis 4u.gif vaiksciojant man labai neskaudejo, zinoma, jauciau rolleyes.gif man sunkiausia buvo atsistoti, kai sedi ar guli (ypac sunku ax.gif )

nusiramink, viskas bus gerai ir nepajusi, kaip prabegs laikas, ir sakysi, jau 2 men po operacijos ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ArbuZzziuke @ 2012 04 11, 18:53)
Aciukas mergytes uzpalaikyma, labai ta vertinu 4u.gif kai mazdaug zinai kas laukia ir kam ruostis tuomet baimes bent kazkiek apmazeja. Ramiau, bet visvien baisu doh.gif dar kyla toks klausimukas kaip po operacijos rengtis? As siandien tokia paprasta medvilnine neaptempiancia suknute nusipirkau, nes taip pamasciau, kad su pizama gal bus negerai, nes kelniu gumas liesis ir gali spausti. Kaip ten istikruju buna su tuo skausmu ir apranga? Ar judant, pvz vaiksciojant labai skauda? Nu ir strioko pas mane...  unsure.gif  tikiuosi po visko atbegsiu ir as cia is savo baimiu pasijuokti ir pasigirti, kad viskas praejo sklandziai ir tikrai ne taip kaip maniau busiant  blush2.gif

Šiaip patogiau man buvo su naktiniais trikotažiniais, išeinant iš ligoninės suknelę rengiausi, taip patogiau.
Man kaip ir panduliukei sunkiausia buvo atsisėsti ir atsikelti tada skaudėjo, vaikštant nelabai. Va kas man dar atsibodo, tai ant nugaros gulėti doh.gif
Tikrai nepergyvenk, viskas bus gerai, pamatysi 4u.gif
Man rytoj jau savaitė bus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Jungiuosi ir as. Planuoju LP "Kardiolitot". Gal kuri ten operavotės?

Atsakyti
QUOTE(Nirgundė @ 2012 04 12, 08:13)
Sveikos  4u.gif
Jungiuosi ir as. Planuoju LP "Kardiolitot". Gal kuri ten operavotės?

Labuka,
Aš ten dariausi praeitą savaitę thumbup.gif
Atsakyti
Simeja 4u.gif Ar galiu paklausti, kiek laiko laukei iki opercijos, kai suzinojai, kad teks? Smulkmenu neklausinesiu smile.gif , tik apskritai - ar patenkinta? (Tikiuosi, jokiu netiketumu neivyko). As pati ruosiuosi Kardiolitoj pas Vildaite operuotis - girdejau daug geru atsiliepimu apie ja. Sveikimo Tau, greitai kad jegas atgautum - simtamyliais batais pavasaris atzingsniuoja ! thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(Nirgundė @ 2012 04 12, 21:58)
Simeja  4u.gif Ar galiu paklausti, kiek laiko laukei iki opercijos, kai suzinojai, kad teks? Smulkmenu neklausinesiu smile.gif , tik apskritai - ar patenkinta? (Tikiuosi, jokiu netiketumu neivyko). As pati ruosiuosi Kardiolitoj pas Vildaite operuotis - girdejau daug geru atsiliepimu apie ja. Sveikimo Tau, greitai kad jegas atgautum - simtamyliais batais pavasaris atzingsniuoja ! thumb_yello.gif

Laukiau savaitę. Trečiadienį buvau pas savo gyd VK, aptarėm, kad reikia LAP daryti, o ketvirtadienį susiskambinom ir man pasakė, kad po savaitės operuos ir kad paskambins vadybininkė iš Kardiolitos suderinti kitus klausimus. Susakė kelintą valandą atvažiuoti, el. paštu atsiuntė kokius tyrimus pasidaryti, ką atsivežti. Viskas vyko sklandžiai, palatos puikios. Atvykau 11 val, operavo 14 val., kitą rytą jau važiavau namo. Kaip ir viskas tvarkoj, nieko nerado ir nešalino, kiaušintakiai pratekami, dar kiaušidžių drilingą padarė. smile.gif Jeigu dar klausimų turėsi, rašyk, mielai atsakysiu 4u.gif
Atsakyti
Simeja, dziaugu uz tave, kad nieko nerado smile.gif
O kaip kitu nuotaikos? mirksiukas.gif Ruosiates ar jau sveikstat?
Atsakyti
Sveikos, merginos, štai aš jau ir po LP. Tikrai nėra taip baisu, kaip visos galvojome smile.gif Baisiausias ir skaudžiausias dalykas buvo, kol kateterį įvedė, pas mane nesimato venų, tai tik iš 7 karto jį įstatė, tai db rankos "gražios" biggrin.gif O šiaip tai kyla vienas klausimas, kada pradės tos dujos skirstytis, nes vaikštau kaip balionas, o jokio veržimo ar kaulų laužymo nejaučiu (operavo trečiadienį). Ir dar vieną diskomfortą kenčiu, kai pavalgiau, pradėjo pilvą labai pūsti, kiek gėriau espumisan, nepadeda, tai labai jau nemalonu...
Atsakyti
QUOTE(sky17 @ 2012 04 13, 08:54)
Sveikos, merginos, štai aš jau ir po LP. Tikrai nėra taip baisu, kaip visos galvojome smile.gif  Baisiausias ir skaudžiausias dalykas buvo, kol kateterį įvedė, pas mane nesimato venų, tai tik iš 7 karto jį įstatė, tai db rankos "gražios" biggrin.gif  O šiaip tai kyla vienas klausimas, kada pradės tos dujos skirstytis, nes vaikštau kaip balionas, o jokio veržimo ar kaulų laužymo nejaučiu (operavo trečiadienį).  Ir dar vieną diskomfortą kenčiu, kai pavalgiau, pradėjo pilvą labai pūsti, kiek gėriau espumisan, nepadeda, tai labai jau nemalonu...

Labuka,

Man per 3-4 dienas išsivaikščiojo tos dujos. Nemalonus jausmas... Man tai ten užkietėję viskas buvo, tai microlax naudojau...
Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sky17 @ 2012 04 13, 08:54)
Sveikos, merginos, štai aš jau ir po LP. Tikrai nėra taip baisu, kaip visos galvojome smile.gif  Baisiausias ir skaudžiausias dalykas buvo, kol kateterį įvedė, pas mane nesimato venų, tai tik iš 7 karto jį įstatė, tai db rankos "gražios" biggrin.gif  O šiaip tai kyla vienas klausimas, kada pradės tos dujos skirstytis, nes vaikštau kaip balionas, o jokio veržimo ar kaulų laužymo nejaučiu (operavo trečiadienį).  Ir dar vieną diskomfortą kenčiu, kai pavalgiau, pradėjo pilvą labai pūsti, kiek gėriau espumisan, nepadeda, tai labai jau nemalonu...

sveika sugrizusi namo thumbup.gif atgauk jegas, patinginiauk, nes laukia rimti darbai tongue.gif
cia viskas nuo tu duju, tad ir rekomenduoja, valgyti toki maista, nuo kurio nepucia pilvo ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ArbuZzziuke @ 2012 04 11, 17:53)
dar kyla toks klausimukas kaip po operacijos rengtis?
Kaip ten istikruju buna su tuo skausmu ir apranga?
Ar judant, pvz vaiksciojant labai skauda?
Nu ir strioko pas mane...  unsure.gif  tikiuosi po visko atbegsiu ir as cia is savo baimiu pasijuokti ir pasigirti, kad viskas praejo sklandziai ir tikrai ne taip kaip maniau busiant  blush2.gif

Aš kaip atvažiavau taip ir išvažiavau: lengvas megztukas, džinsiukai ir emu batukai (gi praeitą ketvirtadienį ryte dar sniego buvo su kulkšnim :hihihi). Šiaip kad džinsas buvo, man netrukdė visai schmoll.gif Vat jei prie suknutės mausiesi pėdkelnes, tai nelabai tikiu, kad pati sugebėtum tas pėdkelnes užsitempti, nes susilenkti praktiškai neįmanoma, kol aš kojines užsimoviau - galvojau nupušėsiu doh.gif Man dar ir dabar skauda daugiau ir ilgėliau pavaikščiojus (šunų dar po šiol viena nevedu schmoll.gif ). Po operacijos iki takso kol nuėjau tai net ašarą išspaudžiau blush2.gif Apie lipimą į 5 aukštą jau nekalbu. Normaliau vaikščioti pradėjau gal po triejų dienų, taip lėtai nedideliais žingsneliais. Aišku nesimoviau nieko aptemto, namie išvis su sportinėmkelnėm ir maikute, kuri neaptempia. Dar po šiol negaliu nieko aptemto, nes tiesiog bamba labai jautri palikusi - nemalonus pojūtis ir tiek.
Šiaip sunkiausios pirmos 3 dienos, kol dujos išsivaikščioja, o vėliau tai vat sakau tokie dar nemalonūs pojūčiai išlenda rolleyes.gif

QUOTE(sky17 @ 2012 04 13, 07:54)

Ojej, kaip aš bijojau kateterio doh.gif visoj operacijoj to labiausiai bijojau blush2.gif bet pas mane venos gerai matosi, tai be vargo šmukšt ir įstatė. Keista, kad dar nieko nejauti, gal pagrinde tik guli, nes reikia būtinai judėti, kuo daugiau judėsi, tuo greičiau išsivaikščios jos. Aš jau tą pačią dieną tipu tapais aplink valgomojo stalą ėjau ratukus kol pavargdavau. Tai kasdien vis geryn darėsi ir per 4 dienas tikrai viskas pasišalino.
---------------

Vat man labai keisti pojūčiai - skauda dešinį inksta mastau.gif tiesiog ilgiau pavaikštau ir viskas, tai skaudėti pradeda ir nesuprantu ar kokios dujos užsilikusios ar kas, nes prieš operaciją dar dariausi inkstų echo, tai buvo viskas tiesiog idealu, o čia vat skauda pavaikščiojus ir viskas mastau.gif
Atsakyti