Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(torija__ @ 2012 04 05, 21:29)
O kada tau sake nusiimti pleistriukus? smile.gif Pas mane suniukas gyvena, tai baisu, kad kokia bakterija ar plaukas neilistu blush2.gif

Sake pirmadieni smile.gif as tai du suniukus auginu, bet neprsileidziu, nes tokie ne miniakai jie, bijau, kad nenoredami is dziaugsmo uzgaus, tai gyvena narve abu, tik vyras vat isveda, leidziam namie dar padukti kol pasedesiu ir atgal keliaus narvan. Kazkaip nesijaudinu, kad nuo ju kokia infekcija pasigausi, svarbu i lova neisileisti gal tom dienom ir tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2012 04 05, 23:44)
Sake pirmadieni smile.gif as tai du suniukus auginu, bet neprsileidziu, nes tokie ne miniakai jie, bijau, kad nenoredami is dziaugsmo uzgaus, tai gyvena narve abu, tik vyras vat isveda, leidziam namie dar padukti kol pasedesiu ir atgal keliaus narvan. Kazkaip nesijaudinu, kad nuo ju kokia infekcija pasigausi, svarbu i lova neisileisti gal tom dienom ir tiek ax.gif

Pas mane tai miniakas ir pripratus kartu miegoti, tai dabar naktim kankyne, kaukia, nesupranta kodel negali kartu miegoti ir istremta i kita kamabari biggrin.gif
As ir nelabai tikiu, kad ka pasigausiu, bet dabar taip sviezia viskas atrodo, na net nzn, gal perdedu, bet nenormalus noras sterilumo g.gif blush2.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Aš irgi po laparoskopijos. Negimdinis nėštumas plius cistos šalinimas. Darė 04 05 (ketvirtadienį) vakare apie 19val. O kitą rytą apie 10val jau išleido namo sveikti smile.gif siūlus išėmė irgi penktadienį apie 9val ryte, nors sakė, kad ims šeštadienį, bet pamatė,kad viskas gerai ir išėmė,kad nevažinėt smile.gif pleistriukus sakė pasikeist rytoj. Tai kokią savaitę manau su jais pavaikščiosiu taip bekeisdama juos. Operavo M.Stankevičienė AK, superinė gydytoja! Ir šiaip, likau patenkinta visu personalu, nemaniau,kad ten taip gali būti smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif ,
Pirmiausiai, visas su sartėjančiom Šv. Velykom, svajonių išsipildymo wub.gif
Man ketvirtadienį atlikta LAP, vakar išleido namo. Nieko blogo nerado, žiūrėjo kiaušintakių pratekamumą ir kiaušidžių drilingą darė. Vakar vakare pradėjau kraujuoti, toks vaizdas, kad mmm prasidėjo, nors dar tik 15 CD g.gif Gal kuriai taip buvo? Ar čia normalu? Ar čia dėl to, kad pratekamumą žiūrėjo? Po GN šiek tiek tepliojojo, bet taip nekraujavau.
Iš anksto dėkoju už atsakymus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simeja @ 2012 04 07, 18:50)
Sveikos merginos  4u.gif ,
Pirmiausiai, visas su sartėjančiom Šv. Velykom, svajonių išsipildymo  wub.gif
Man ketvirtadienį atlikta LAP, vakar išleido namo. Nieko blogo nerado, žiūrėjo kiaušintakių pratekamumą ir kiaušidžių drilingą darė. Vakar vakare pradėjau kraujuoti, toks vaizdas, kad mmm prasidėjo, nors dar tik 15 CD  g.gif  Gal kuriai taip buvo? Ar čia normalu? Ar čia dėl to, kad pratekamumą žiūrėjo? Po GN šiek tiek tepliojojo, bet taip nekraujavau.
Iš anksto dėkoju už atsakymus. 4u.gif

sveika sugrizusi namuciu 4u.gif dziugu, kad viskas gerai thumbup.gif
viskas gerai, tau prasidejo naujas ciklas mirksiukas.gif po LP taip buna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(panduliuke 2in1 @ 2012 04 07, 20:13)
sveika sugrizusi namuciu  4u.gif dziugu, kad viskas gerai  thumbup.gif
viskas gerai, tau prasidejo naujas ciklas  mirksiukas.gif po LP taip buna  mirksiukas.gif

Ačiukas, nuraminai, smile.gif 4u.gif nes jau visko prisigalvojau doh.gif
Na, tada užsigydysim žaizdas ir toliau gaudysim gandrus smile.gif
Atsakyti
Sveikinus visas sugrizusias po LP, greito ir lengvo nestuke.gif
Mane guldo 04.18 , 19d operuos. Man salins beveik 10cm kiausides cista. Pasiskaitinejau SM, kad salinant LP mazesnes ir panasaus dydzio cistas daugumai pasalino su visa kiauside. Kazkoks siaubas, man vis sapnuojasi, kad uzuot tampant nestuke.gif man ispjaus ne tik ta gigante cista, bet ir kiauside ohmy.gif
beje, o kaip po pacios operacijos su mityba? Mane labai neramina ir tas, kadangi turiu valgymo sutrikimu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ArbuZzziuke @ 2012 04 10, 10:15)
Sveikinus visas sugrizusias po LP, greito ir lengvo  nestuke.gif
Mane guldo 04.18 , 19d operuos. Man salins beveik 10cm kiausides cista. Pasiskaitinejau SM, kad salinant LP mazesnes ir panasaus dydzio cistas daugumai pasalino su visa kiauside. Kazkoks siaubas, man vis sapnuojasi, kad uzuot tampant  nestuke.gif  man ispjaus ne tik ta gigante cista, bet ir kiauside ohmy.gif
beje, o kaip po pacios operacijos su mityba? Mane labai neramina ir tas, kadangi turiu valgymo sutrikimu verysad.gif

Na, pas mane viena cista gražiai pasišalino (bet ji mažutė pusės cm) kiaušidės neliečiant, kita (centimetro dydžio buvo pati pati pradžia) buvo su gabalėliu kiaušidės pašalinta unsure.gif . Bet čia priklauso kokio tipo cista gal g.gif nes tikrai kiaušidę šalina jau paskutiniuoju ir kraštutiniausiu atveju, gal gydytojas būtų perspėjes, kad gali tekti ją šalinti mirksiukas.gif manau, kad nesijaudink 4u.gif

Dėl mytybos, man sakė nevalgyti to kas apsunkina skrandį ir virškinimą. Visokie lašinukai, riebūs patiekalai, grybai, kas pučia vidurius ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2012 04 10, 11:57)
Na, pas mane viena cista gražiai pasišalino (bet ji mažutė pusės cm) kiaušidės neliečiant, kita (centimetro dydžio buvo pati pati pradžia) buvo su gabalėliu kiaušidės pašalinta  unsure.gif . Bet čia priklauso kokio tipo cista gal g.gif nes tikrai kiaušidę šalina jau paskutiniuoju ir kraštutiniausiu atveju, gal gydytojas būtų perspėjes, kad gali tekti ją šalinti mirksiukas.gif manau, kad nesijaudink 4u.gif

Dėl mytybos, man sakė nevalgyti to kas apsunkina skrandį ir virškinimą. Visokie lašinukai, riebūs patiekalai, grybai, kas pučia vidurius ir pan.

Pas mane lyg tai minejo, kad dermoidine. Nu bet vis tiek labai baisu, kad uzuot buve geriau pasidarys blogiau. doh.gif
Kaip Jusu savijauta siai dienai?
Gal galite smulkiau papasakoti kas vyksta pries operacija? Kokiu ten duju pripucia i pilva operuojant? blink.gif Narkoze duoda pilna ir nieko nejuoti (negirdi ka kalba, nejauti ka daro)? Klausiu, nes teko girdeti, kad viena moteris aceit viska girdejo ir jautetik negalejo judeti blink.gif Kiek mazdaug laiko operuoja ir po kiek laiko praeina narkozes poveikis? Kada liepia pradeti vaikscioti?

Sorriukas, kad tiek visko klausineju, bet man apsoliuciai niekas nebuvo paaiskinta, netnezinau koks daktaras operuos tik uzrase ant lapuko kada atvykti ir taskas, gal todel tokios didziules baimes ir kankina doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ArbuZzziuke: 10 balandžio 2012 - 11:34
QUOTE(ArbuZzziuke @ 2012 04 10, 11:33)
Pas mane lyg tai minejo, kad dermoidine.  Nu bet vis tiek labai baisu, kad uzuot buve geriau pasidarys blogiau. doh.gif
Gal galite smulkiau papasakoti kas vyksta pries operacija? Kokiu ten duju pripucia i pilva operuojant? blink.gif Narkoze duoda pilna ir nieko nejuoti (negirdi ka kalba, nejauti ka daro)? Klausiu, nes teko girdeti, kad viena moteris aceit viska girdejo ir jautetik negalejo judeti  blink.gif  Kiek mazdaug laiko operuoja ir po kiek laiko praeina narkozes poveikis? Kada liepia pradeti vaikscioti?

Sorriukas, kad tiek visko klausineju, bet man apsoliuciai niekas nebuvo paaiskinta, netnezinau koks daktaras operuos tik uzrase ant lapuko kada atvykti ir taskas, gal todel tokios didziules baimes ir kankina doh.gif  doh.gif  doh.gif

Na, blogiau tikrai nebus - nebijok 4u.gif
Man LAP buvo daryta ketvirtadienį ryte, prastai jaučiausi ketvirtadienį - šeštadienį, sekmadienį galutinai dujos išsivaikščiojo, tai po šiai dienai nieko nebeskauda, jaučiuosi tik labai silpna ir žinoma pasivaikščiojimai trunka dar ilgai, nes paskubėjus, kas be ko, suskausta.
Kas vyko prieš operaciją: pirmiausia sutvarkė visus dokumentus ir tyrimus (juos padaro vietoje, jei neturi iš poliklinikos pasidariusi) operacijai, nuvedė persirengti ir parodė kur grįžti į palatą. Tada palatoje laukiau gydytojo, aptarėm kas kaip vyks, tada atėjo anestiozologė, uždavė kelis bendrus klausimus (svoris, inkstai ir skydliaukė kaip laikosi, alergijos vaistams). Po kiek laiko atėjo sesutė, ir keliavom į operacinę. Operacinėje paguldė ant lėktuvo, vieną ranką pririšo (joje įvedė kateterį), suleido narkozę, pradėjo viskas lietis akyse, suktis ir.... pabudau palatoje biggrin.gif Prieš tai irgi spėjau pagalvoti, kad gal nebus taip, kad visiem atrodysiu mieganti, nors viską jausiu ir girdėsiu (taip būna, bet laaabai retai, neverta nė jaudintis 4u.gif ). Žodžiu, ką ten kalbėjo, ką žiūrėjo, ką aptarinėjo - nieko nejaučiau mirksiukas.gif Mane laikė kažkur valandą (žiūrėjo pratekamumą, šalino endo židinius ir dvi cistas), jum gal užtrus trumpiau. Narkozės poveikis gal po kokių 3 val. praėjo, visą laiką labai miego norėjosi. Stotis gali kai sulašina visas lašelines ir kai jau jautiesi tvirtai, nesvaigsti ir nesilpna.
Atsakyti
QUOTE(ArbuZzziuke @ 2012 04 10, 12:33)
Pas mane lyg tai minejo, kad dermoidine.  Nu bet vis tiek labai baisu, kad uzuot buve geriau pasidarys blogiau. doh.gif
Gal galite smulkiau papasakoti kas vyksta pries operacija? Kokiu ten duju pripucia i pilva operuojant? blink.gif Narkoze duoda pilna ir nieko nejuoti (negirdi ka kalba, nejauti ka daro)? Klausiu, nes teko girdeti, kad viena moteris aceit viska girdejo ir jautetik negalejo judeti  blink.gif  Kiek mazdaug laiko operuoja ir po kiek laiko praeina narkozes poveikis? Kada liepia pradeti vaikscioti?

Sorriukas, kad tiek visko klausineju, bet man apsoliuciai niekas nebuvo paaiskinta, netnezinau koks daktaras operuos tik uzrase ant lapuko kada atvykti ir taskas, gal todel tokios didziules baimes ir kankina doh.gif  doh.gif  doh.gif

Labukas,
Man irgi prieš operaciją buvo neramu, vis skaitinėjau SM, nes man t.p. niekas nieko per daug nepasakojo, tik atsiuntė el. paštu kokius tyrimus pasidaryti, jei ne pas juos darysiuos. Operacijos dieną reikėjo atvykti 11 val, operavo 14 val. Persirengiau ligoninės drabužiais, tada padarė klizmą (buvo perspėję, kad nesidaryti namuose), vėliau atėjo vidaus ligų gydytoja, anesteziologas. Į operacinę nuvežė, net nemačiau ar pririšo lotuliukas.gif vaistai greitai suveikė, atsimenu, tik, kad anesteziologas klausė ar sapną sugalvojau thumbup.gif operavo apie valandą, atsibudau pooperacinėj palatoj. Silpna buvo kokias pora valandų, atsikėliau į wc apie 18 val., gerti vandenį liepė. Taip, kad tikrai nieko ten baisaus, nors kai skaičiau merginų atiliepimus, kad nebaisu, tai netikėjau lotuliukas.gif
Šiandien jau išėmė siūlus, gyja neblogai. Aišku ilgiau pavaikščiojus dar paskaudena.
Taip, kad sėkmytės visokeriopos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ArbuZzziuke @ 2012 04 10, 12:33)

Labukas 4u.gif
pasistenk save nuraminti, LP tikrai nėra didelis baubas, žinoma, tai jau chirurginė intervencija, bet ji minimali ir atsigavimas po jos gana greitas mirksiukas.gif
man prieš savaitę atliko LP, realiai atsigavimas truko 3-4 dienas (jautėsi bendras silpnumas, pilvuko tempimas ir LP metu suleidžiamų dujų poveikis), šiandien jau viskas praeity, operaciją primena tik miniatiūriniai gyjantys pjūviukai (skylutės) biggrin.gif
pasiruošimą prieš LP ir pačią LP labai tiksliai aprašė Fiorella (atrodo, kad apie mane parašyta smile.gif ), bendros narkozės metu tikrai nieko nejausi, tiesiog saldžiai pamiegosi, o atsibusi jau po visko palatoje; manoji LP truko apie valandą, per ją patkrino kiaušintakių praeinamumą, pašalino dvi endo cistas ir kelis židinukus...
po LP kelias valandas teko ramiai pagulėti, kol sulašėjo lašinės, ir, kadangi jaučiausi neblogai, per pietus gavau valgyti ligoninės maisto, kurį sušveičiau kaip už ausies, labai alkana jaučiausi lotuliukas.gif vakarop pati nupėdinau į wc...
žodžiu, ArbuZzziuke, tikrai nėra ko bijoti 4u.gif įsikalbėk sau, kad viskas bus tik gerai ir ne kitaip mirksiukas.gif o apie savo baimes būtinai pasipasakok su operuosiančiu gyd., kai jis viską suprantamai paaiškins, pasitrauks ir baimė, juk neveltui sakoma, kad bijom to, ko nežinom mirksiukas.gif
sėkmės tau 4u.gif
Atsakyti