Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(ahh @ 2012 04 04, 22:01)
AUUUU!  biggrin.gif  panos,reikia patarimo. man itariams polipas. jauciu kad pribrendau histero. tai vat, renku info kuriam gyd prisiduoti  ax.gif  patarkite help  surrender.gif i KMUK nenoriu  schmoll.gif  kazkaip del Mazylio labai abejoju. mastau.gif  prie sirides KGN  ax.gif  gal kokia gyd galite pasiulyti? domina visi variantai (Kaune)  4u.gif

Man laporaskopija dare KGN gyd. Vanagas. Likau viskuo patenkinta ir gyd., ir visu personalu
Atsakyti
Man KGN laparoskopija atliko gyd. Radzeviciute smile.gif as taip pat esu patenkinta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2012 04 04, 00:13)
Na, pagal echo jokių cistų ar negerumų nematė, tai vat tik pratekamumas, nebent kokį endo aptiks, nors nemanau, kad gali būti  smile.gif Tyrimai irgi visi geri, nieko blogo nežadantys. Vat tik sakau paauglystėje labai daug uždegimų turėjusi (dabar pastovūs visokie grybai auga), tai vat tas kiša koją, kad gali būti per juos mano kiaušintakiai užakę. Svarbu, jei kas, lai bent keliem mėnesiam bent truputuką atkemša, nors kelis IUI eitų padaryti  biggrin.gif Gal užtektų, maža kas, nes jau tiek ilgai laukiam savo stebukliuko, kad jau ir tos kantrybės nebeliko, noriu čia ir dabar  blush2.gif

P.s. kad darė LP?  ax.gif Man darys Tamašauskas, labai patiko man jis per kosultaciją, tai ir pasitikiu juo visu 100%  smile.gif

Man darė gyd. Vildaitė greitosios pagalbos ligoninėje, na viskas praėjo gana gerai, esu patenkinta gydytoja, priežiūra, tikiuosi greitu metu ir rezultatų nestuke.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ahh @ 2012 04 04, 21:01)
AUUUU!  biggrin.gif  panos,reikia patarimo. man itariams polipas. jauciu kad pribrendau histero. tai vat, renku info kuriam gyd prisiduoti  ax.gif  patarkite help  surrender.gif i KMUK nenoriu  schmoll.gif  kazkaip del Mazylio labai abejoju. mastau.gif  prie sirides KGN  ax.gif  gal kokia gyd galite pasiulyti? domina visi variantai (Kaune)  4u.gif

Man KGN tai pat labai patiko,likau patenkinta gydytoju Vanagu 4u.gif
Atsakyti
aciu damos aciuks.gif dabar prisiminiau kad pas Vanaga dauguma operavosi. tik norejau prisiminti vienos moteriskes pavarde (is KGN), pas kuria irgi pora megaiciu operavosi ax.gif
o klaisykit, kai gaunu siuntima ir pasirenku gyd. tai reikia tam pasirenktam giniui pasukti ir susitarti del operacijos ar del konsultacijos? manau pries operacija vistiek turetu mane apziureti, susipazinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ahh @ 2012 04 05, 08:00)
aciu damos  aciuks.gif dabar prisiminiau kad pas Vanaga dauguma operavosi. tik norejau prisiminti vienos moteriskes pavarde (is KGN), pas kuria irgi pora megaiciu operavosi  ax.gif
o klaisykit, kai gaunu siuntima ir pasirenku gyd. tai reikia tam pasirenktam giniui pasukti ir susitarti del operacijos ar del konsultacijos? manau pries operacija vistiek turetu mane apziureti, susipazinti  g.gif

as su gydytoja viska suderinau telefonu. mane pagulde diena pries operacija (zarnyno valymas) ir ta pacia diena atejo gydytoja, viska aptarem dar karta ir t.t. kita diena operavo. kadangi gerai jauciausi, tai ir operacijos diena man viska papasakojo, ka rado, ka padare ir t.t. 4u.gif namo paleido antra diena po operacijos.
Atsakyti

Sveikos gyvos 4u.gif

Aš jau namučiuose. Truputuką silpnoka, bet galvoju prisiduosiu, reikia susikaupti ir parašyti. Žodžiu viską skauda, net kvepuoti, bet ištversiu rolleyes.gif Tai vat ką man papasakojo. Tai kad gimda ir kiaušintakiai tiesiog idealūs (kad kiaušintakiai lengvai pratekami net pabraukė biggrin.gif)... o vat ant kiaušidžių, salia ju ir virs gimdos rado endo II stadijos, abiejuose kiaušidėse po cistą, tai abi pašalino (gerai, kad nedidutės visai, viena 1cm, kita 0,5cm. aišku, kur buvo 1cm, kiaušidė čiut nukelnėtjo, bet sako viskas tvarkoj) ir beveik visus endo zidinius pasalino(maciau keli buvo pazymeta, kad nepasalino). Kadangi patvarkė mano endo židinukus ir sakė kuo greičiau startuoti, šį ciklą palaukti, o kitą jau daryti IUI (kadangi viskas pratekama ir puiku, tai galima drąsiai). Sakė kad du tris kartus turėtų leisti mėginti su IUI, jei nepadės, eiti prie IVF unsure.gif Nu žodžiu ir geros ir blogos naujienos... Džiaugiuosi, kad jau kitą ciklą galėsiu ramiai atsipalaiduoti ir vdrug bus mažiukai pagauti thumbup.gif Labai labai tikiuosi aš šito wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2012 04 05, 19:58)
Sveikos gyvos 4u.gif

Aš jau namučiuose. Truputuką silpnoka, bet galvoju prisiduosiu, reikia susikaupti ir parašyti. Žodžiu viską skauda, net kvepuoti, bet ištversiu  rolleyes.gif Tai vat ką man papasakojo. Tai kad gimda ir kiaušintakiai tiesiog idealūs (kad kiaušintakiai lengvai pratekami net pabraukė biggrin.gif)... o vat ant kiaušidžių, salia ju ir virs gimdos rado endo II stadijos, abiejuose kiaušidėse po cistą, tai abi pašalino (gerai, kad nedidutės visai, viena 1cm, kita 0,5cm. aišku, kur buvo 1cm, kiaušidė čiut nukelnėtjo, bet sako viskas tvarkoj) ir beveik visus endo zidinius pasalino(maciau keli buvo pazymeta, kad nepasalino). Kadangi patvarkė mano endo židinukus ir sakė kuo greičiau startuoti, šį ciklą palaukti, o kitą jau daryti IUI (kadangi viskas pratekama ir puiku, tai galima drąsiai). Sakė kad du tris kartus turėtų leisti mėginti su IUI, jei nepadės, eiti prie IVF  unsure.gif  Nu žodžiu ir geros ir blogos naujienos... Džiaugiuosi, kad jau kitą ciklą galėsiu ramiai atsipalaiduoti ir vdrug bus mažiukai pagauti  thumbup.gif Labai labai tikiuosi aš šito wub.gif

dziugu, kad jau namuciuose 4u.gif atgauk jegas mirksiukas.gif zinai, del ko gali buti rami, ir pataise, ka reikejo mirksiukas.gif cool.gif
linkiu, kuo greiciau isvysti II wub.gif
Atsakyti
Matuoju temperatura ir prispaudziau 37,3. Galvojubar taip turi buti? Sake antibiotikus suleido dar operacineje, tai kaip gal ir nesijaudinti?

Kas del siulu isemimo AK, tai sake, kad isimti nereikes - istirps patys. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2012 04 05, 23:06)
Matuoju temperatura ir prispaudziau 37,3. Galvojubar taip turi buti? Sake antibiotikus suleido dar operacineje, tai kaip gal ir nesijaudinti?

Kas del siulu isemimo AK, tai sake, kad isimti nereikes - istirps patys. 4u.gif

Del temperaturos, tai ir man vakar pakilo, bet ryte pajutau sloga ir skaudancia gerkle, 37,3 dar nera labai didele, gal nieko tokio, jei daugiau nepakils unsure.gif

kaip tau pasiseke, kad siulai istirps. Mane tai dar kankins ir trauks juos verysad.gif Kazin kodel man nedejo tirpstanciu g.gif As db atsiklijavau zaizdeles, prie bambos tokia slapia atrodo, baisu ka ir daryti, persiklijuosiu naujus pleistrus ir tiek unsure.gif

Kada galima jau slapinti zaizdeles? Beje, man liepe miegoti ir visa laika buti uzsiklijavus, kaip jus darete? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo torija__: 05 balandžio 2012 - 21:14
QUOTE(torija__ @ 2012 04 05, 21:13)
Oj kaip tau pasiseke, kad siulai istirps. Mane tai dar kankins ir trauks juos verysad.gif Kazin kodel man nedejo tirpstanciu g.gif  As db atsiklijavau zaizdeles, prie bambos tokia slapia atrodo, baisu ka ir daryti, persiklijuosiu naujus pleistrus ir tiek unsure.gif

Kada galima jau slapinti zaizdeles? Beje, man liepe miegoti ir visa laika buti uzsiklijavus, kaip jus darete? g.gif

Vat man sake, kad del slapuojancios zaizdeles prie bambos nesijaudinti, nauju pleistriuku neklijuoti ir prausti kaip iprasta, elgis taip pat kaip kai isipjaunama i pirsta. Po savaites sake, kad jau turi buti uzsitrauke kazkiek, po 2ar4 sav galiu jau tepti tepaliukais, kad ties bamba mazesnis randas butu.
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2012 04 05, 23:21)
Vat man sake, kad del slapuojancios zaizdeles prie bambos nesijaudinti, nauju pleistriuku neklijuoti ir prausti kaip iprasta, elgis taip pat kaip kai isipjaunama i pirsta. Po savaites sake, kad jau turi buti uzsitrauke kazkiek, po 2ar4 sav galiu jau tepti tepaliukais, kad ties bamba mazesnis randas butu.

O kada tau sake nusiimti pleistriukus? smile.gif Pas mane suniukas gyvena, tai baisu, kad kokia bakterija ar plaukas neilistu blush2.gif
Atsakyti