Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

Sveikos merginos smile.gif

As jau po laparoskopijos, dare man Antakalny 03,29 d. jau siandien esu darbe, tik mane kamuoja toks kl. (kazkaip skyriuje apie tai nieko nemynejo), ar reikia trauti siulus? man visas zaizdas uzklijavo ir liepe pleistrus nusiimti po 4 dienu, bet apie siulu traukima nieko nesake???
kaip Jums buvo, toms kurios irgi operavotes VLN?
Atsakyti
Sveikutės,

Aš jau grįžau, jaučiuosi neblogai, tikriausiai sunkiausia tverti pečių ir šonkaulių skausmą. Dabar beliko užsigydyti žaizdeles ir kibti į darbus thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(torija__ @ 2012 04 03, 16:14)
Sveikutės,

Aš jau grįžau, jaučiuosi neblogai, tikriausiai sunkiausia tverti pečių ir šonkaulių skausmą. Dabar beliko užsigydyti žaizdeles ir kibti į darbus  thumbup.gif

ilsekis, atgauk jegas ir galiausiai - vaisingu rezultatu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(panduliuke 2in1 @ 2012 04 03, 18:19)
ilsekis, atgauk jegas ir galiausiai - vaisingu rezultatu  wub.gif

Ačiukas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kažkada neperseniausiai čia rašiau, kad ruošiuosi LAP, tai vat ketvirtadienį AK turiu puse aštuonių prisistatyti. Kažkaip dreba širdelė... vat įdomu kada mane paleis, pagal echo pas mane viskas liuks, tik pratekamumą žiūrės... Galvoju ir tikiuosi, kad viskas bus gerai (nors buvę uždegimai gal nelabai ką gero žada verysad.gif ), be vis tiek tikiuosi ko geriausio ax.gif P.s. tikiuosi, kad dar tą pačią dieną mane paleis namo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2012 04 03, 23:16)
Sveikos, kažkada neperseniausiai čia rašiau, kad ruošiuosi LAP, tai vat ketvirtadienį AK turiu puse aštuonių prisistatyti. Kažkaip dreba širdelė... vat įdomu kada mane paleis, pagal echo pas mane viskas liuks, tik pratekamumą žiūrės... Galvoju ir tikiuosi, kad viskas bus gerai (nors buvę uždegimai gal nelabai ką gero žada verysad.gif ), be vis tiek tikiuosi ko geriausio  ax.gif P.s. tikiuosi, kad dar tą pačią dieną mane paleis namo  blush2.gif

Galiu padrąsinti tave mergyt, tikrai nieko baisaus ten nėra, blogiausiu atveju vieną dienelę teks pabūti, kalbu pagal save, nes mane vakar operavo, daug bėdelių buvo ir šiandien prieš pietus jau namie buvau mirksiukas.gif o jei tau tik pratekamumas, manau galėsi keliauti namučių smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(torija__ @ 2012 04 03, 21:45)
Galiu padrąsinti tave mergyt, tikrai nieko baisaus ten nėra, blogiausiu atveju vieną dienelę teks pabūti, kalbu pagal save, nes mane vakar operavo, daug bėdelių buvo ir šiandien prieš pietus jau namie buvau mirksiukas.gif  o jei tau tik pratekamumas, manau galėsi keliauti namučių smile.gif   4u.gif

Na, pagal echo jokių cistų ar negerumų nematė, tai vat tik pratekamumas, nebent kokį endo aptiks, nors nemanau, kad gali būti smile.gif Tyrimai irgi visi geri, nieko blogo nežadantys. Vat tik sakau paauglystėje labai daug uždegimų turėjusi (dabar pastovūs visokie grybai auga), tai vat tas kiša koją, kad gali būti per juos mano kiaušintakiai užakę. Svarbu, jei kas, lai bent keliem mėnesiam bent truputuką atkemša, nors kelis IUI eitų padaryti biggrin.gif Gal užtektų, maža kas, nes jau tiek ilgai laukiam savo stebukliuko, kad jau ir tos kantrybės nebeliko, noriu čia ir dabar blush2.gif

P.s. kad darė LP? ax.gif Man darys Tamašauskas, labai patiko man jis per kosultaciją, tai ir pasitikiu juo visu 100% smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fiorella: 03 balandžio 2012 - 22:14
QUOTE(Fiorella @ 2012 04 03, 23:13)
Na, pagal echo jokių cistų ar negerumų nematė, tai vat tik pratekamumas, nebent kokį endo aptiks, nors nemanau, kad gali būti  smile.gif Tyrimai irgi visi geri, nieko blogo nežadantys. Vat tik sakau paauglystėje labai daug uždegimų turėjusi (dabar pastovūs visokie grybai auga), tai vat tas kiša koją, kad gali būti per juos mano kiaušintakiai užakę. Svarbu, jei kas, lai bent keliem mėnesiam bent truputuką atkemša, nors kelis IUI eitų padaryti  biggrin.gif Gal užtektų, maža kas, nes jau tiek ilgai laukiam savo stebukliuko, kad jau ir tos kantrybės nebeliko, noriu čia ir dabar  blush2.gif

P.s. kad darė LP?  ax.gif Man darys Tamašauskas, labai patiko man jis per kosultaciją, tai ir pasitikiu juo visu 100%  smile.gif

Sveika, norejau paklausti, o kodel pasirinkai (arba kodel tau pasiule) butent LP, o ne GN? tau gi tik pratekamuma ziures? ax.gif man asmeniskai atrodo LP patikimesnis budas, o giniai sako kad pratekamuma patikrinti geriau GN (mazesne intervencija i organizma, nera narkozes).
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ahh @ 2012 04 04, 06:59)
Sveika, norejau paklausti, o kodel pasirinkai (arba kodel tau pasiule) butent LP, o ne GN? tau gi tik pratekamuma ziures?  ax.gif man asmeniskai atrodo LP patikimesnis budas, o giniai sako kad pratekamuma patikrinti geriau GN (mazesne intervencija i organizma, nera narkozes).
aciu  4u.gif

Na, kiek girdėta, tai per GN nėra garantijos, dažnai po GN tenka ir LAP daryti. Be to, jei yra ir kokia endo ar dar koks biesas? Jei kiaušintakiai užakę, tai gal juos iškart ir pravalys, endo židinukus gal pašalins. Kažkaip su ginekologu (tiek poliklinikos, tiek per konsultaciją su gydytoju) net nesvarstėm daryti GN ir net nesiūlė, tikriausiai vėl dėl to, kad per GN nevisada gerai nužiūri, jei yra kokių bėdų reikia daryti LAP (dar kai tiek uždegimų turėjusi, tai čia gali tiksliai reikėti gal ne tik pažiūrėjimo doh.gif ). 4u.gif

O dar girdėjau, kad GN neitin maloni procedūra, pakankamai skausminga, o aš skausmo oj kaip nepakeliu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(FilMar @ 2012 04 03, 10:45)

As jau po laparoskopijos, dare man Antakalny 03,29 d. jau siandien esu darbe, tik mane kamuoja toks kl. (kazkaip skyriuje apie tai nieko nemynejo), ar reikia trauti siulus? man visas zaizdas uzklijavo ir liepe pleistrus nusiimti po 4 dienu, bet apie siulu traukima nieko nesake???

Sveika, aš dariausi VLN tik Lazdynų ligoninėj. Man pleistriukus nuklijavo ir siūlus išėmė po savaitės. Galėjau tam reikalui bet kur eiti, bet pasirinkau ten kur LAP darė. Negirdėjau dar kad kam nereiktų siūlų išimt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rajura: 04 balandžio 2012 - 09:32
QUOTE(FilMar @ 2012 04 03, 10:45)

Laba, aš 04.02 turėjau LP Antakalnį, nuo vakar jau namie. Žinai, man irgi nieko apie tuos siūlus gyd. nepasakė, o pati pamiršau paklaust... g.gif man biuletenį išdavė iki penktadienio, tada eisiu į poliklininką dėl jo pratęsimo arba uždarymo, tai ten ir pasiklausiu kaip su tais siūlais ax.gif
o tu be biuletenio apsiėjai? kaip savijauta? man šiandien trečia diena po LP, tai kol kas dar sunku, ne tiek dėl skylučių (jų beveik nejaučiu), kiek dėl tų dujų sukeliamų nemalonių pojūčių po raktikauliu ir šonkauliais...
Atsakyti
AUUUU! biggrin.gif panos,reikia patarimo. man itariams polipas. jauciu kad pribrendau histero. tai vat, renku info kuriam gyd prisiduoti ax.gif patarkite help surrender.gif i KMUK nenoriu schmoll.gif kazkaip del Mazylio labai abejoju. mastau.gif prie sirides KGN ax.gif gal kokia gyd galite pasiulyti? domina visi variantai (Kaune) 4u.gif
Atsakyti