Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Nailea @ 2012 03 19, 10:49)
Sveikos  4u.gif  as cia su tokiu klausimeliu, ryt manes laukia LP, ir net nenumanau kiek duoti pinigeliu daktarei ir anesteziologui? ir duoti pries LP, ar po? Jei nenorit cia atrasyti, tai parasykit i az, busiu labai dekinga.  4u.gif

Sveikute,na mano manymu kiek kas gali tiek ir duoda, smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 03 18, 23:31)
Sveika sugrizus  4u.gif Smagu kai jau sau ir kitiems gali sakyti :jau buvo"? mirksiukas.gif

Pakankamai keistoka, kadangi kiek cia mergaiciu pasisake grizusios po LP, tai visu buvo tik geri atsiliepimai. As pati buvau apakus aptarnaujanciu personalu (jei taip galima issireiksti), nors niekam nei lituko nedaviau blink.gif O nuskausminamuju tai prasiau kad leistu i sikniuka (ziauriai bijau), tai pasake nieko nezinau - paskirti yra turiu suleisti blush2.gif Istveriau ir net ne viena okola  lotuliukas.gif
Laikykis mergyt 4u.gif
Linkiu, kad nereiktu IUI  doh.gif

Operacija tai liuks pavyko, nerimo buvo pries tai, bet aciu siam forumui, baimes liko daug maziau smile.gif o del nuskausminamuju ju man reikejo daugiau nei paskirta. Nenorejau likt skolinga niekam.. blush2.gif
Gydaus zaizdas po LP ir galvosim apie tolimesni gydyma 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nailea @ 2012 03 19, 09:49)
Sveikos  4u.gif  as cia su tokiu klausimeliu, ryt manes laukia LP, ir net nenumanau kiek duoti pinigeliu daktarei ir anesteziologui? ir duoti pries LP, ar po? Jei nenorit cia atrasyti, tai parasykit i az, busiu labai dekinga.  4u.gif

As asmeniskai niekam nedaviau...bet vistiek visi buvo tikrai labai malonus....
Tik gydytojai nunesiau didelia saldainiu deze,kai ejau siuliukus issiimti...
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2012 03 19, 10:15)
As asmeniskai niekam nedaviau...bet vistiek visi buvo tikrai labai malonus....
Tik gydytojai nunesiau didelia saldainiu deze,kai ejau siuliukus issiimti...

O as net saldainiu nenesiau... blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
Noriu pasiteirauti gal kuri daretes laparoskopina Kauno klinikose pas R. Aniuliene arba pas E. Tvarijonaviciene. Pasimeciau kuria pasirinti, gal turit kokiu atsiliepimu?
Atsakyti
Sveikos likimo sesės 4u.gif

jeigu su tyrimais viskas ok, greitu metu jungsiuos ir aš į belaukiančių LP būrelį ax.gif šiandien mano gyd. turėtų informuoti kada pavyks užregistruoti diagnostinei LP pas Mečėjų Antakalnio klinikose...
trumpai apie save: 3 metus nepastojam, kol kas nepastojimo priežasčių pas mus neranda: hormonai (abiejų su MB) normose, ovuliacija vyksta, GN rodo pilną abiejų kiaušintakių pratekamumą, gimdutės anatomija gera, MB spermogramos diagnozė normospermija... bandėm ir ND pagal grafiką, ir stimuliuotis, 2 IUI, deja, be rezultatų...

merginos, smalsu gal yra tokių, kurios be biuletenio apsiėjo? tarkim, jeigu LP penktad., ar realu, kad pirmadienį jau galėčiau darbuotis (darbas protinis, sėdimas smile.gif ) ar čia iš fantastikos srities?...
Atsakyti
QUOTE(*Astraja* @ 2012 03 20, 10:49)
Sveikos likimo sesės  4u.gif

jeigu su tyrimais viskas ok, greitu metu jungsiuos ir aš į belaukiančių LP būrelį ax.gif šiandien mano gyd. turėtų informuoti kada pavyks užregistruoti diagnostinei LP pas Mečėjų Antakalnio klinikose...
trumpai apie save: 3 metus nepastojam, kol kas nepastojimo priežasčių pas mus neranda: hormonai (abiejų su MB) normose, ovuliacija vyksta, GN rodo pilną abiejų kiaušintakių pratekamumą, gimdutės anatomija gera, MB spermogramos diagnozė normospermija... bandėm ir ND pagal grafiką, ir stimuliuotis, 2 IUI, deja, be rezultatų...

merginos, smalsu gal yra tokių, kurios be biuletenio apsiėjo? tarkim, jeigu LP penktad., ar realu, kad pirmadienį jau galėčiau darbuotis (darbas protinis, sėdimas  smile.gif ) ar čia iš fantastikos srities?...

Labuka, smile.gif na cia per greitai nori susisukt, viskas pagal tavo pojucius, bet narkoze gerokai pasilpnina organizma, plius dar nepamirsk skylutes ir tempima pilvo, plius dar neaisku ka ras.
Atsakyti
QUOTE(*Astraja* @ 2012 03 20, 08:49)
merginos, smalsu gal yra tokių, kurios be biuletenio apsiėjo? tarkim, jeigu LP penktad., ar realu, kad pirmadienį jau galėčiau darbuotis (darbas protinis, sėdimas  smile.gif ) ar čia iš fantastikos srities?...

Beskaitaliodama LP temeje iki maniskes LP, buvau radusi, kad kazkuri mergiote po LP ta pacia diena issiprase namo. Namie dirbo (matyt darbas tik su kompu), nes rase, kad lovoje (kudlotas mintis salin - ne tas atvejis lotuliukas.gif ), nu bet laaaabai pavargo. Taigi - viskas imanoma, bet ar verta taip draskytis (nelygu kokios priezastys vercia tai daryti), juk LP daromes del lialiaus. Del lialiaus turetume ir po atgauti pilnai jegas, bet aisku renkasi kiekviena savo kelia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 03 16, 23:23)
sveika  4u.gif as siauliuose bet pas simaviciu turejau. bet jei nemaisau tai Ilmuliux pas ja LP apturejo bet atrodo kartu su vilutiene ir satkauskas operavo tad gal jos uzklausk bet bijau sumaisyti, bet paklasti gali blush2.gif tik rasyk i az nes ji labai mazai cia lankosi blush2.gif  4u.gif

Ačiū, parašiau jai. O kokia tavo nuomonė apie Vaiko ir moters kliniką bei priežiūrą joje?
Atsakyti
As nieko nemokejau, nei anesteziologei, nei savo gydytojai, nes ji pati ir operavo mane.
Tik isvaziuojant namo gydytojai didelis vskio butelis ir saldainiu dezute buvo, o sesutems rafaelo didele saldainiu dezute.
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 03 20, 18:34)
Beskaitaliodama LP temeje iki maniskes LP, buvau radusi, kad kazkuri mergiote po LP ta pacia diena issiprase namo. Namie dirbo (matyt darbas tik su kompu), nes rase, kad lovoje (kudlotas mintis salin - ne tas atvejis lotuliukas.gif ), nu bet laaaabai pavargo. Taigi - viskas imanoma, bet ar verta taip draskytis (nelygu kokios priezastys vercia tai daryti), juk LP daromes del lialiaus. Del lialiaus turetume ir po atgauti pilnai jegas, bet aisku renkasi kiekviena savo kelia  mirksiukas.gif

4u.gif
na, nesiruošiu aš būti Maryte Melnikaite schmoll.gif LP numatyta pirmadienį, tai bent jau savaitėlę tikrai pailsėsiu ax.gif šiaip nesu darboholikė, tiesiog tas biuletenis taip per kišenę kerta, o pinigėlių gaudant gandrą gydytojų pagalba tai ojoj kiek reikia verysad.gif bet aptarėm viską su MB, gavau pylos, kad pinigai uždirbami, o sveikata turi būti pirmoj vietoj, tai dabar jau rami tuo klausimu blush2.gif

rytoj einu tyrimus darytis, nu bet kai pridavė man lapelių doh.gif tai tiek tyrimų per savo gyvenimėlį dar nesu dariusi, tikiuosi po visko liks kraujo ir man lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Astraja*: 21 kovo 2012 - 15:25
QUOTE(*Astraja* @ 2012 03 21, 14:25)
4u.gif
aptarėm viską su MB, gavau pylos, kad pinigai uždirbami, o sveikata turi būti pirmoj vietoj, tai dabar jau rami tuo klausimu  blush2.gif

rytoj einu tyrimus darytis, nu bet kai pridavė man lapelių  doh.gif  tai tiek tyrimų per savo gyvenimėlį dar nesu dariusi, tikiuosi po visko liks kraujo ir man  lotuliukas.gif

Labai teisingas poziuris mirksiukas.gif Kartais mus gi reikia pabarti, o tai uzsimirstam lotuliukas.gif
4u.gif vyrui lotuliukas.gif
Atsakyti