Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(kisvaida @ 2012 03 14, 14:53)
hystero ir LAP kartu atlikti galima (man pries men atliko ir ta, ir ta), gal tiesiog tau del kazkokiu priezasciu negalima kartu atlikti?  unsure.gif  g.gif  gaila, kad nepasidomejai, kodel taip gydytoja pasake  g.gif
pritariu mergaitems, kad butu viena narkoze, patvarkytu, ka reikia ir pan.  mirksiukas.gif

supratau,bandysiu dar pasiklausti gal gausiu išsamų atsakymą ,nes kiek aiškino viena procedūra atliekama per gimdos kaklelį o kita per pilvą daromi keli nedideli pjūviai ir atliekama operacija,tai gal yra per sudėtinga abi jas padaryti vienu metu?/nežinau iš tikrųjų kodėl g.gif
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 03 14, 14:21)
supratau,bandysiu dar pasiklausti gal gausiu išsamų atsakymą ,nes kiek aiškino viena procedūra atliekama per gimdos kaklelį o kita per pilvą daromi keli nedideli pjūviai ir atliekama operacija,tai gal yra per sudėtinga abi jas padaryti vienu metu?/nežinau iš tikrųjų kodėl  g.gif

Sudetingumo tai tikrai nera. Viska imanoma atlikti. As darau prielaida, kad histero ir LP tau atlikines du skirtingi gydytojai g.gif Todel gal ir negali ta pacia diena, bet viskas juk tavo rankose - mediciniskai (jei tik nera asmeniniu problemu, kurios trukdo) gali atlikti abi kartu - pamegink to paprasyti. Jei gausi neigiama atsakyma ir pacios kazkokios sveikatos problemos to neigiamo atsakymo neitakoja, tai siulyciau pagalvoti apie kita gydytoja blush2.gif
O del laiko spaudimo, tai gal mes pacios (o gal dar ir visuomenes nuomone prisideda nemazai) ta laika ir "spaudziam". Koks kieno reikalas kada as gimdau 1, 5 ar 9 vaika? Juk svarbu, kad tik jie butu sveiki mirksiukas.gif Taigi, salin tokias mintis - ir pirmyn i kova del raudono kilimo patiesimo savo lialiaus atejimui wub.gif O kad drasiau butu, dovanoju 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 03 14, 16:21)
supratau,bandysiu dar pasiklausti gal gausiu išsamų atsakymą ,nes kiek aiškino viena procedūra atliekama per gimdos kaklelį o kita per pilvą daromi keli nedideli pjūviai ir atliekama operacija,tai gal yra per sudėtinga abi jas padaryti vienu metu?/nežinau iš tikrųjų kodėl  g.gif

sveika,
as dabar nebuciau tokia naivi kaip buvau vasara schmoll.gif pasake darom Lp padarem, o kad galima histero kartu, tai net nesiule . o kai nuvaziavau i vaisingumo klinika nustebo kodel LP padare be histero , tad ziema vel teko gultis ant stalo doh.gif taip per pusmeti gavau dvi narkozes, o kur galejo apsieiti su viena. bet histero narkoze daug lengvesne nei LP , bet vistiek lausciau gine kad darytu abi iskart 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Fiorella @ 2012 03 12, 18:09)
Bet šiaip LAP daro tik ciklo pradžioje?  g.gif

o man LP dare ciklo gale ax.gif ant ryto susirgau, tad nei ciklas issiderino nei ka , viskas kaip turejo but taip ir buvo, tad ta pati cikla ir palanavom. va GN tai daro tam tikromis ciklo dienomis bent man taip aiskino g.gif
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 03 14, 12:35)
kai metai spaudžia tai tas laikas ir laukimas dar labiau nutolina mintis apie vaiką ,nežinau kaip bus bet po operacijos viskas ir išaiškės,o gal pasakysit po Lap kiek laiko reiks apsigydyti kad vėl pradėti bandymus ?

taigi brangioji, kad nejaunejam. Taip norisi kuo greiciau viska padaryt, eilinį kart negaliu pas gine registruotis,arba vietu nėra arba ne kokios reputacijos ir tai po 2 sav doh.gif nesuprantu Panvz giniu neber doh.gif Laikom už tave kumscius beliakiek.
Atsakyti
sheila102, kur dingus? Kaip sekasi? Kas naujesnio? Pasiilgau... blush2.gif
Atsakyti
Birmania> man praejusia savaite antradieni atliko laparoskopija + histeroskopija tuo paciu metu. As prasiausi gydytojos, kad darom jau laparoskopija, o ji pasiule prie to pacio ir histeroskopija.
Vadinasi galima. Pasidomek, kodel tau pasake ne.
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 03 14, 14:28)
daktaras sakė kad negalima vienu metu daryti abiejų,priežaščių neklausiau tad iš tikrųjų gal ir geriau būtų vienu metu viską.sunku ką nors suprasti kai nežinai kas tau tiktų geriau.

skaiciau kad mergaitem darke LP+Hystero,todel ir as savo ginei is VK pasisakiau kad gal viska kartu daryt, nes ji siule tik Hystero daryt. Bet as noriu ir kiausintakiu praeinamuma patikrinti, o tai galima padaryt per LP. zodziu ji pasake kad viena narkoze yra gera ideja ir jei man prireiks tai rasys man siuntime LP+Hystero. ax.gif Gal teisiog reikia savo nuomone tvirciau pasisakyti ax.gif nes jei nebuciau zinojus kad galima tai atlikti kartu,tai irgi buciau pasirasiu tik Hystero doh.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
As ir prie tos nuomones kad, kad geriausia hister su LP sykiu daryti,nes paskui vistiek jei ka kazka viena padaro po kurio laiko siulo ir kita,

O tas laikas tai tikrai bega ir nezinia kaip ji nors kiek sustabdyti,kaip gimdziau pirma vaika tai buvau dar visai jaunute,nors ir dabar dar ner daug biggrin.gif ,bet kaip pagalvoju koks bus tarp vaikuciu skirtumas tai jau nelabai smagu,tikiuosi duos D ir po antro vaikucio bus ir trecias thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 03 14, 19:33)
sheila102, kur dingus? Kaip sekasi? Kas naujesnio? Pasiilgau...  blush2.gif

wub.gif sakai pasiilgai , matai cia jau maziau lankausi, nes po LP praejo pusmetis tad nebelabai pamenu kas ir kaip, tai yra mergaiciu svieziasniom naujienom blush2.gif
ir as apie tave galvoju ax.gif kazkaip labai istrigo tas posakis apie grupini lotuliukas.gif
na o as bliaunu pagalve apsikabinus, dar sekmadieni tikejom kad si antroji stimuliacija pavyko ir kai pirmadieni hcg sulaukiau neigiamo, tai zeme slydo is po koju dabar jau susitaikiau , bet labai tikejom kad pavyko, o dar ir NT vaiduokliavo... zodziu jau rytoj vel lekiu i klaipeda nors mmm dar nesulaukiau, bet manau jos pakeliui...
Atsakyti
Aiū mergaitės už palaikymą tikrai nesitikėjau 4u.gif aciuks.gif jeigu jau įmanoma abi padaryti operacijas vienu metu tai prašysiuos,gal kuri esate dariusi šias operacijas pas Gricių?galvoju apie jį tad reikia dabar jūsų nuomonės ar geras jis gydytojas?
o dėl to vaikelio planavimo tai iš tikrūjų manyje noras yra ir begalinis ir rankų kol kas nenuleidžiu bet mano vyras bambeklis man bandi įvaryti tą mintį,kad bus jau vėlu jei dar viskas užsitęs ir jis nenori pensijoj auginti vaiko doh.gif tad labai noriu kuo greičiau atlikti tas operacijas,kad greičiau sulaukti stebuklo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 14, 21:27)
wub.gif sakai pasiilgai , matai cia jau maziau lankausi, nes po LP praejo pusmetis tad nebelabai pamenu kas ir kaip, tai yra mergaiciu svieziasniom naujienom  blush2.gif
ir as apie tave galvoju ax.gif  kazkaip labai istrigo tas posakis apie grupini  lotuliukas.gif
na o as bliaunu pagalve apsikabinus, dar sekmadieni tikejom kad si antroji stimuliacija pavyko ir kai pirmadieni hcg sulaukiau neigiamo, tai zeme slydo is po koju dabar jau susitaikiau , bet labai tikejom kad pavyko, o dar ir NT vaiduokliavo... zodziu jau rytoj vel lekiu i klaipeda nors mmm dar nesulaukiau, bet manau jos pakeliui...

sėkmės dideliausios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 14, 19:27)
wub.gif sakai pasiilgai , matai cia jau maziau lankausi, nes po LP praejo pusmetis tad nebelabai pamenu kas ir kaip, tai yra mergaiciu svieziasniom naujienom  blush2.gif
ir as apie tave galvoju ax.gif  kazkaip labai istrigo tas posakis apie grupini  lotuliukas.gif

Isivaizduoju kaip jautiesi friends.gif Buk stipri - kazkada vistiek pavyks 4u.gif
Brukstelt kai sekesi jei galesi blush2.gif
Atsakyti