Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Comma @ 2012 03 12, 18:08)

O kuriai liezuveli rodo?  lotuliukas.gif

tai gi tau tongue.gif smile.gif

QUOTE(Olelebebe @ 2012 03 12, 18:54)
nestresuoti nesigauna blush2.gif
o laparaskopija is mano galvos jau antra savaite neiseina, as jos velniskai bijau. Ir nezinau, kur pirma geriausia del jos kreiptis pas vaisingumo speca, ginekologe ar savo seimos gydytoja. ax.gif

aisku,suprantu. console.gif

man gine pasake kad gal reiketu LP. tai siuntimas manau gine ir israso. mergaites tiksliau pasakys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2012 03 12, 16:09)
Bet šiaip LAP daro tik ciklo pradžioje?  g.gif

Man gine aiskino, kad LP daroma iki 14 ciklo dienos. Matyt kiekviena gine savo tiesa turi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ahh @ 2012 03 12, 18:40)
man gine pasake kad gal reiketu LP. tai siuntimas manau gine ir israso. mergaites tiksliau pasakys  mirksiukas.gif

Man gine israse siuntima LP
ahh tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
Man ginė sakė išrašys. Eisiu dabar 15dieną. Žiūrėsim mano tyrimų atsakymus, echo, citologinį ir gausiu siuntimą LP darytis, o kur toliau keliauti nė neįsivaizduoju, tikiuosi, kad apšvies mastau.gif
Atsakyti
Fiorella, Tikiuosi,kad po LP nebereikės nieko darytis. Aisku visoms panelėms linkiu kuo trumpesnio kelio leliuko link rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
pas mane nekokios žinios ko bijojau tą ir turiu o dar ir dvigubai doh.gif pirmą tai reiks daryti histeroskopiją o po mėnesio dar Lap verysad.gif taip bijojau kad nepaskirtų Lap bet pasirodo dar ir gimdoj polipas yra tai dar histero darys verysad.gif labai bijau ir jau jokio noro nebeturiu planuotis antrą vaiką,emociškai labai pavargau,nežinau kaip bus po šių operacijų bet tikėsiuos kad viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 03 14, 12:17)
Sveikos merginos,
pas mane nekokios žinios ko bijojau tą ir turiu o dar ir dvigubai  doh.gif pirmą tai reiks daryti histeroskopiją o po mėnesio dar Lap  verysad.gif taip bijojau kad nepaskirtų Lap bet pasirodo dar ir gimdoj polipas yra tai dar histero darys  verysad.gif labai bijau ir jau jokio noro nebeturiu planuotis antrą vaiką,emociškai labai pavargau,nežinau kaip bus po šių operacijų bet tikėsiuos kad viskas gerai.

Sveikute,tu tik nieko nesibijok ir taip nesakyk kad jau jokio noro neturi,nereikia nuleisti ranku,zinok as su operacija apie 2metus delsiau ir ka dabar tik ir galvoju kad jau seniai ji man galejo but padaryta,man paciai dare histero ir LP,o problemos tikrai dideles,tad tikrai nenuleisk ranku, 4u.gif ,nes po operaciju daug kam pavyksta isspresti bedas. Aisku bijot yra zmogiska cia mes visos bijojom,bet po operacijos tai paskui tik juokas ima kaip pagalvoji,kad sitiek sau nervukus gadiniesi su tomis baimemis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 03 14, 11:29)
Sveikute,tu tik nieko nesibijok ir taip nesakyk kad jau jokio noro neturi,nereikia nuleisti ranku,zinok as su operacija apie 2metus delsiau ir ka dabar tik ir galvoju kad jau seniai ji man galejo but padaryta,man paciai dare histero ir LP,o problemos tikrai dideles,tad tikrai nenuleisk ranku, 4u.gif ,nes po operaciju daug kam pavyksta isspresti bedas. Aisku bijot yra zmogiska cia mes visos bijojom,bet po operacijos tai paskui tik juokas ima kaip pagalvoji,kad sitiek sau nervukus gadiniesi su tomis baimemis smile.gif

kai metai spaudžia tai tas laikas ir laukimas dar labiau nutolina mintis apie vaiką ,nežinau kaip bus bet po operacijos viskas ir išaiškės,o gal pasakysit po Lap kiek laiko reiks apsigydyti kad vėl pradėti bandymus ?
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 03 14, 12:35)
kai metai spaudžia tai tas laikas ir laukimas dar labiau nutolina mintis apie vaiką ,nežinau kaip bus bet po operacijos viskas ir išaiškės,o gal pasakysit po Lap kiek laiko reiks apsigydyti kad vėl pradėti bandymus ?

Nu del gydymo trukmes tai cia visom skirtingai,vienoms jau ta pati menesi liepia bandyti,kotoms reikia palaukti,man pvz reikia palaukti dar tris menesius nes turiu gerti vaistukus,
O po operacijos tikrai viskas isaiskes,o del ko tau LP daro jei galima suzinoti?
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 03 14, 12:35)
Nu del gydymo trukmes tai cia visom skirtingai,vienoms jau ta pati menesi liepia bandyti,kotoms reikia palaukti,man pvz reikia palaukti dar tris menesius nes turiu gerti vaistukus,
O po operacijos tikrai viskas isaiskes,o del ko tau LP daro jei galima suzinoti?

Lap daro nes kiaušintakis vos praeinamas ir endometriozę mato,o dar lyg ir cistelė nedidelė yra.tai pradžioj darys histero ir po mėnesio Lap tai jau porą mėnesių vėl laukimo bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 03 14, 12:17)
Sveikos merginos,
pas mane nekokios žinios ko bijojau tą ir turiu o dar ir dvigubai  doh.gif pirmą tai reiks daryti histeroskopiją o po mėnesio dar Lap  verysad.gif taip bijojau kad nepaskirtų Lap bet pasirodo dar ir gimdoj polipas yra tai dar histero darys  verysad.gif labai bijau ir jau jokio noro nebeturiu planuotis antrą vaiką,emociškai labai pavargau,nežinau kaip bus po šių operacijų bet tikėsiuos kad viskas gerai.

o hystero+LP kartu negalima? butu viena narkoze. as vakar buvau pas gine. man sake iki rudens laukti,nes mazai dar planuojam ir siaip nemato del ko siusti mane operacijai. ir dar gine sake kad niekur nera parasyta kad polipas trugdo pastoti. ginekologai tik daro tokia prielaida kad polipai gali trugdyti zirniukui isitvirtinti, bet tai neirodyta.
Atsakyti
QUOTE(ahh @ 2012 03 14, 13:16)
o hystero+LP kartu negalima? butu viena narkoze. as vakar buvau pas gine. man sake iki rudens laukti,nes mazai dar planuojam ir siaip nemato del ko siusti mane operacijai. ir dar gine sake kad niekur nera parasyta kad polipas trugdo pastoti. ginekologai tik daro tokia prielaida kad polipai gali trugdyti zirniukui isitvirtinti, bet tai neirodyta.

daktaras sakė kad negalima vienu metu daryti abiejų,priežaščių neklausiau tad iš tikrųjų gal ir geriau būtų vienu metu viską.sunku ką nors suprasti kai nežinai kas tau tiktų geriau.
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 03 14, 14:28)
daktaras sakė kad negalima vienu metu daryti abiejų,priežaščių neklausiau tad iš tikrųjų gal ir geriau būtų vienu metu viską.sunku ką nors suprasti kai nežinai kas tau tiktų geriau.

hystero ir LAP kartu atlikti galima (man pries men atliko ir ta, ir ta), gal tiesiog tau del kazkokiu priezasciu negalima kartu atlikti? unsure.gif g.gif gaila, kad nepasidomejai, kodel taip gydytoja pasake g.gif
pritariu mergaitems, kad butu viena narkoze, patvarkytu, ka reikia ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti