Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(ahh @ 2012 03 12, 13:44)
kiek zinau po LP 6 men siuloma natur pabandyti. Jei metai ar lygos nespaudzia gal verta pabandyti be IUI apseiti?

Kad MB turts natur produktui netinkamas visai ir vilčių net nėra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2012 03 12, 15:27)
Kad MB turts natur produktui netinkamas visai ir vilčių net nėra  doh.gif

aisku. Gaila, bet gerai kad yra IUI 4u.gif Linkiu sekmes mirksiukas.gif
Speju apie vitaminus vyrui viska pati zinai ax.gif bandet, bet turbut nepadejo,ane?
Atsakyti
QUOTE(ahh @ 2012 03 12, 14:45)
aisku. Gaila, bet gerai kad yra IUI  4u.gif Linkiu sekmes  mirksiukas.gif
Speju apie vitaminus vyrui viska pati zinai  ax.gif  bandet, bet turbut nepadejo,ane?

Tai mes tikimės su vitaminais ir papildais dar iki IUI datempti doh.gif Pasiskaičiau visokių sėkmingų istorijų ir sakau reik mėginti, bent porą kartų, nepavyks tai nepavyks, nes IVF+ICSI pinigėlių neturim schmoll.gif Dar klausimas ką ginė pasakys apie mano hormonų atsakymus, kurie kažkokie nenormalūs doh.gif O tai po to man paprotins, kad neverta nė LAP daryti ir apie IUI nė nesvajoti doh.gif Tiesiog noriu per ateinančius du ciklus susisukti, kol neįdarbino...
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2012 03 12, 16:08)
Tai mes tikimės su vitaminais ir papildais dar iki IUI datempti doh.gif Pasiskaičiau visokių sėkmingų istorijų ir sakau reik mėginti, bent porą kartų, nepavyks tai nepavyks, nes IVF+ICSI pinigėlių neturim  schmoll.gif Dar klausimas ką ginė pasakys apie mano hormonų atsakymus, kurie kažkokie nenormalūs  doh.gif O tai po to man paprotins, kad neverta nė LAP daryti ir apie IUI nė nesvajoti doh.gif Tiesiog noriu per ateinančius du ciklus susisukti, kol neįdarbino...

tai hormonai dazniausiai su vaistukais pataisomi. mirksiukas.gif
jo, IVF kainos dideles doh.gif galetu valstybe kompensuot blush2.gif daugiau lietuvu butu.
Atsakyti
QUOTE(ahh @ 2012 03 12, 14:00)
Manau neverta skubeti  schmoll.gif  gal ir pati pastosi be IUI  mirksiukas.gif  mano drauge pastojo po LAP be vienos kiausides su diagnoze kiausintakiu nepraeinamumas  rolleyes.gif

Labukas ahh , gal ji tau minėjo koks tainepraeinamumas? Labai idomu, nes pas mane nepraeina nuo gimdos kampu. tai as viltis ir praradus,ir lyg ne visai , paraudenu profilaktiškai į GN ziuredama, ir vis galvoju apie LA... bet bijau ir daug ko nezinau... verysad.gif Todėl skaitau skaitau, kad ko nepraleisčiau.
Papildyta:
QUOTE(Fiorella @ 2012 03 12, 14:27)
OHO  bigsmile.gif Va čia tai tikrai labai super wub.gif Man skubumas tame, kad gegužę pradedu naujam darbelyje dirbti ir nemalonu būtų iškart išsiprašynėti (ypač, kai kontora vos trys žmonės sudaro ir ant mano pečių bus pats pagrindinis darbas doh.gif O viską planuojam LV daryti, tai vėl važynėjimasis ir pan.) Na, kaip nors suderinsiu...

Fiorella[COLOR=red] ar galiu pasiteiraut taves kodel nusprendet į LV, ar zinai kokį gera speca? As is Panvz tai pan LV ir nėra labai toli. Gal ten pigiau?

Papildyta:
[quote=ahh,2012 03 12, 16:34]
jo, IVF kainos dideles doh.gif galetu valstybe kompensuot blush2.gif daugiau lietuvu butu.
sutinku su tavim visom keturiom, bet siuo metu pasvajok ir praeis, gal po 50 metu kai babutes tapsim susiprotes koks dede tokį įstatyma priimti. Ech... vargses gi mes, dabar be valstybes, pacios kapanojames ir savo biednus piningelius taskom. rolleyes.gif
Atsakyti
Laba, ji minejo kad visiskai uzake buvo. Tik vienoje pusej paliko 2 proc. praeinamuma. Nezinau kaip jie proc. skaiciuoja, nes kiek skaiciau merginos rase kad arba praeinami arba nepraeinami. O jie kazka apie procentus kalbejo jai arba apie milimetrus. g.gif Nu net neziau. Kazkaip smulkiai nesinorejo kamantinet, nes bendra isvada buvo kad ji nepastos naturaliai.
O jei tau GN nustate kad kiausintakiai nepraeinami,tai dar ne pasaulio pabaiga, nes 100 proc. GN negalima pasitiket. Kiek atveju buvo kad po LP visai kitokios isvados merginos gaudavo. thumbup.gif
Gal tau reikia nestresuot, o LP pasidaryt?
Atsakyti
QUOTE(ahh @ 2012 03 12, 15:34)
jo, IVF kainos dideles  doh.gif  galetu valstybe kompensuot  blush2.gif  daugiau lietuvu butu.

Galėtų bent hormoninius tyrimus ir vaistus BENT dalainai kompensuoti doh.gif

QUOTE(Olelebebe @ 2012 03 12, 16:07)
*Fiorella ar galiu pasiteiraut taves kodel nusprendet į LV, ar zinai kokį gera speca? As is Panvz tai pan LV ir nėra labai toli. Gal ten pigiau?

**sutinku su tavim visom keturiom, bet siuo metu pasvajok ir praeis, gal po 50 metu kai babutes tapsim susiprotes koks dede tokį įstatyma priimti. Ech... vargses gi mes, dabar be valstybes, pacios kapanojames ir savo biednus piningelius taskom. rolleyes.gif

* LV į EGV kliniką žadam važiuoti, embrions kaip suprantu labai dideliu konvejeriu varo visi, ilgos eilės ir pan. kažkaip netraukia. O apie EGV pasiskaitynėjau tai irgi labai džiuginantys pas juos rezultatai smile.gif Ir kas be ko ten viskas tikrai pigiau nei čia LT. Kiek LT lankomės VK, tai irgi vaisai nieko, tik tiek, kad kaina tikrai didesnė unsure.gif
**na, kiek girdėjau, gal su nauju seimu pajudins iš vietos projektuką. Žiūrėsim ir lauksim...

Kas liečia GN, tai man ginė dar pasakė, kad neapsimoka nė daryt tokio dalyko, o iškart imti ir daryti LAP, nes GN, jei ką parodo, gali būti netikslinga, o jei dar ką randa, tai patvarkyti gi negalės, tai reikės vis tiek LAP daryti. Pas mane per visą savo neilgą gyvenimėlį yra tekę nemažai rimtų uždegimų turėti, tai vat tikiuosi, kad jie nieko nebus pridarę nepataisomo unsure.gif Galėtų išvis nieko nebūti biggrin.gif
______

Kiek ilgai laiko po LAP ligoninėje g.gif Per keturias dienas eina susisukti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fiorella: 12 kovo 2012 - 16:55
QUOTE(Fiorella @ 2012 03 12, 15:53)
Kiek ilgai laiko po LAP ligoninėje g.gif Per keturias dienas eina susisukti?  g.gif

Cia jau priklausomai nuo to, ka tau darys: jei diagnostine LP tai yra merginu, kurios net ta pacia diena buvo paleistos namo (arba ant rytojaus), o jei ne - priklausomai nuo to, ka bus gydytojai nuveike LP metu ir kiek bus rizikos. As pvz guliausi i ligonine pirmadieni (is vakaro valo zarnyna, o antradieni dare LP), o namo paleido sestadieni (man salino cista).
Papildyta:
QUOTE(ahh @ 2012 03 12, 12:44)
O kasharikas tau mirktelejo  mirksiukas.gif

O kuriai liezuveli rodo? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 12 kovo 2012 - 17:07
QUOTE(Comma @ 2012 03 12, 17:08)
Cia jau priklausomai nuo to, ka tau darys: jei diagnostine LP tai yra merginu, kurios net ta pacia diena buvo paleistos namo (arba ant rytojaus), o jei ne - priklausomai nuo to, ka bus gydytojai nuveike LP metu ir kiek bus rizikos. As pvz guliausi i ligonine pirmadieni (is vakaro valo zarnyna, o antradieni dare LP), o namo paleido sestadieni (man salino cista).
Papildyta:

O kuriai liezuveli rodo?  lotuliukas.gif

Bet šiaip LAP daro tik ciklo pradžioje? g.gif
Atsakyti
O as zarnyna issivaliau pati namuose pirmadienio vakare, antradieni per pietus operavo, pasalino endo zidinuka ir jau treciadieni ryte isleido namo.
Cia taigi labai individualu.
Man laparoskopija ir histeroskopija atliko dar net nepasibaigus mmm, buvo priespaskutine ju diena ir jos visiskai nesutrukde daryt ka reikia.

Bet as dabar jau galvoju, si menesi jei naturaliai neuzkibsim, sekanti cikla vel stimuliacija ir iskart IUI, nebetempsu ilgiau gumos ir nebelauksiu jokiu stebuklu verysad.gif Pavargau laukt kazko....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Orchiduke>: 12 kovo 2012 - 17:16
[quote=Fiorella,2012 03 12, 17:53]
Kas liečia GN, tai man ginė dar pasakė, kad neapsimoka nė daryt tokio dalyko, o iškart imti ir daryti LAP, nes GN, jei ką parodo, gali būti netikslinga, o jei dar ką randa, tai patvarkyti gi negalės, tai reikės vis tiek LAP daryti. Pas mane per visą savo neilgą gyvenimėlį yra tekę nemažai rimtų uždegimų turėti, tai vat tikiuosi, kad jie nieko nebus pridarę nepataisomo unsure.gif Galėtų išvis nieko nebūti biggrin.gif
[/quote

na Fiorella, tikimes kad taip ir bus, nes butent tie nelemti verysad.gif mano uždegimai ir užkišo mano vargsus kiausintakius
Papildyta:
QUOTE(ahh @ 2012 03 12, 17:36)
Laba, ji minejo kad visiskai uzake buvo. Tik vienoje pusej paliko 2 proc. praeinamuma. Nezinau kaip jie proc. skaiciuoja, nes kiek skaiciau merginos rase kad arba praeinami arba nepraeinami. O jie kazka apie procentus kalbejo jai arba apie milimetrus.  g.gif Nu net neziau. Kazkaip smulkiai nesinorejo kamantinet, nes bendra isvada buvo kad ji nepastos naturaliai.
O jei tau GN nustate kad kiausintakiai nepraeinami,tai dar ne pasaulio pabaiga, nes 100 proc. GN negalima pasitiket. Kiek atveju buvo kad po LP visai kitokios isvados merginos gaudavo.  thumbup.gif
Gal tau reikia nestresuot, o LP pasidaryt?

nestresuoti nesigauna blush2.gif o laparaskopija is mano galvos jau antra savaite neiseina, as jos velniskai bijau. Ir nezinau, kur pirma geriausia del jos kreiptis pas vaisingumo speca, ginekologe ar savo seimos gydytoja. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2012 03 12, 17:09)
Bet šiaip LAP daro tik ciklo pradžioje?  g.gif

Man asmeniskai dare jau pabaigoje...taip gavosi. biggrin.gif
Atsakyti