Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Comma @ 2012 03 11, 23:03)
Merginos, kazkodel vakar ir uzvakar maude pilvuko apacia lyg pries mm, nors iki ju dar toli blink.gif O tiketina ivyko kovo 8, mmm nusimato kovo 21. Ar tureciau sunerimti? g.gif

Nu tu pasiziurek mazu tikrai nestuke.gif ,as ir zinau tokiu atveju kaip pastojimo pradzioje skauda ir pilva ir dar nugara kitoms,
Bet tai kaip butu faina comma,uzvirusuotum tu cia mums visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 03 12, 09:46)
Nu tu pasiziurek mazu  tikrai nestuke.gif ,as ir zinau tokiu atveju kaip pastojimo pradzioje skauda ir pilva ir dar nugara kitoms,
Bet tai kaip butu faina comma,uzvirusuotum tu cia mums visoms 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nu bet per anksti dar su nestuke.gif pozymiais g.gif Dabar kiekviena diena jauciu, kad turiu pilviuka - skaudena ir neleidzia pamirsti schmoll.gif Ar niekam po LP taip nebuvo? blink.gif Nu neramu man nors tu ka doh.gif Kartais sona suduria, bet vel atleidzia - nera buve tokiu skausmeliu iki mmm schmoll.gif Vyras sako gal eik pas gydytojus... Nebezinau nei ka galvoti nei ka daryti doh.gif Po LP mmm buvo kaip visada - jokiu pokyciu, ta prasme, kad kaip buvo zveriskai skausmingos (todel ir itare endometrioze), taip ir liko doh.gif Pas gydytojus begti irgi biski nedrasu - sakys laksto cia del kiekvieno dilgstelejimo blush2.gif
Matyt teks laukti mmm, o gal dabar kazkas po LP cikle kitaip vyks? g.gif
Atsakyti
Sveikutes stebukladares!!!,

Kitaip jusu ir nepavadinsi Siai dienai Afroditei69 surinkom £13,296.03Lt!!! thumbup.gif drinks_cheers.gif As tai manau kad kad visos jus vertos labai didelio ACIU ir daug daugiau. Si paramos akcija jau kaip ir eina i pabaiga, beliko vienas kitas simtelis surinkti ax.gif
Jus ir pacios zinot, bet negaliu nepasakyti kad jusu atviros sirdeles suteiks sanca vienai is musu likimo sesuciu bandyti pasiekti savo svajone ir esu tikra kai padarai kazka gero kitam tai atlyginama desimteriopai Linkiu mums visoms, kurios dar nerasem temeleje "iveikiau nevaisinguma" ten neuzilgo apsilankyti su SAVO nuostabia istorija wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2012 03 12, 11:37)
Vat ir aš taip pagalvojau, kad gal neis... ech  ax.gif Norisi visko taip kuo greičiau, nes jau beveik trys metai kaip stovim vis tam pačiam taške, truputuką pajudam, bet vėl tenka sustoti  doh.gif Dabar atrodo vėl pajudėjom iš mirties taško, tai nebenoriu stabdyti...

Manau neverta skubeti schmoll.gif gal ir pati pastosi be IUI mirksiukas.gif mano drauge pastojo po LAP be vienos kiausides su diagnoze kiausintakiu nepraeinamumas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ahh @ 2012 03 12, 12:00)
Manau neverta skubeti  schmoll.gif  gal ir pati pastosi be IUI  mirksiukas.gif  mano drauge pastojo po LAP be vienos kiausides su diagnoze kiausintakiu nepraeinamumas  rolleyes.gif

Va cia tai geras thumbup.gif Kiausintakiu nepraeinamumas ir pastojo naturaliai. Tokias istorijas reikia viesinti didziosiomis raidemis, kad merginoms, kuriu diagnozes panasios nenukabintu nosiu anksciau laiko drinks_cheers.gif

Bet jau tavo kasharishkis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ahh @ 2012 03 12, 13:00)
Manau neverta skubeti  schmoll.gif  gal ir pati pastosi be IUI  mirksiukas.gif  mano drauge pastojo po LAP be vienos kiausides su diagnoze kiausintakiu nepraeinamumas  rolleyes.gif

OHO bigsmile.gif Va čia tai tikrai labai super wub.gif Man skubumas tame, kad gegužę pradedu naujam darbelyje dirbti ir nemalonu būtų iškart išsiprašynėti (ypač, kai kontora vos trys žmonės sudaro ir ant mano pečių bus pats pagrindinis darbas doh.gif O viską planuojam LV daryti, tai vėl važynėjimasis ir pan.) Na, kaip nors suderinsiu...
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 03 12, 14:19)
Va cia tai geras  thumbup.gif Kiausintakiu nepraeinamumas ir pastojo naturaliai. Tokias istorijas reikia viesinti didziosiomis raidemis, kad merginoms, kuriu diagnozes panasios nenukabintu nosiu anksciau laiko drinks_cheers.gif

Bet jau tavo kasharishkis wub.gif

taip tikras stebuklas. Matyt tikrai ne viskas nuo musu priklauso ax.gif
Bet kai tai suzinai ne is interneto, o is savu zmoniu tai dar labiau tiket pradedi, kad visko buna siame gyvenime. Tiesa nepaminejau, pas ja dar ir Endo buvo.
O kasharikas tau mirktelejo mirksiukas.gif

QUOTE(Fiorella @ 2012 03 12, 14:27)
OHO  bigsmile.gif Va čia tai tikrai labai super wub.gif Man skubumas tame, kad gegužę pradedu naujam darbelyje dirbti ir nemalonu būtų iškart išsiprašynėti (ypač, kai kontora vos trys žmonės sudaro ir ant mano pečių bus pats pagrindinis darbas doh.gif O viską planuojam LV daryti, tai vėl važynėjimasis ir pan.) Na, kaip nors suderinsiu...

kiek zinau po LP 6 men siuloma natur pabandyti. Jei metai ar lygos nespaudzia gal verta pabandyti be IUI apseiti?
Atsakyti
QUOTE(ahh @ 2012 03 12, 13:00)

optimistiškai nuteikia tokie atvejai thumbup.gif mano atveju nežinau ką daryti,nes manau kad man to LAp nereikia,mano krikštamotei yra darę lap tai ji mane nuteikė prieš šią operaciją ir aš pati manau kai nėra taip blogai galima gal gi ir apsieti be to ax.gif
nors kiek čia skaičiau tai visoms viskas kaip ir normaliai po šios operacijos,bet kažkokia nuojauta kužda man kad jos nereikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 03 12, 14:45)
optimistiškai nuteikia tokie atvejai  thumbup.gif mano atveju nežinau ką daryti,nes manau kad man to LAp nereikia,mano krikštamotei yra darę lap tai ji mane nuteikė prieš šią operaciją ir aš pati manau kai nėra taip blogai galima gal gi ir apsieti be to  ax.gif
nors kiek čia skaičiau tai visoms viskas kaip ir normaliai po šios operacijos,bet kažkokia nuojauta kužda man kad jos nereikia  rolleyes.gif

jei galima dar palaukti tai luktelk mirksiukas.gif as tai prisiskaiciau mergaiciu atsiliepimu ir nebijau ax.gif apgalvojau visus variantus ir apsistojau ties LP+ hystero. tik dar negreit reikes, gal dar apsigalvosiu arba neprireks nestuke.gif rolleyes.gif
o tau GN dare?
Atsakyti
QUOTE(ahh @ 2012 03 12, 13:51)
jei galima dar palaukti tai luktelk  mirksiukas.gif  as tai prisiskaiciau mergaiciu atsiliepimu ir nebijau  ax.gif  apgalvojau visus variantus ir apsistojau ties LP+ hystero. tik dar negreit reikes, gal dar apsigalvosiu arba neprireks  nestuke.gif  rolleyes.gif
o tau GN dare?

taip darė ir po jos paskyrė Lap, daug labai neaiškino man ta daktarė kuri darė Lap,tiek pasakė kad kairysis kiaušintakis labai susirangęs ir vos pratekamas,čia aš dar įrašuose perskaičiau tai tai gal čia skaitau nėra taip jau blogai,tad bandysiu dar šią savaitę pas kitą gydytoją apsilankyti ir pasitarti nenoriu labai aš tų operacijų ir narkozių bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(Birmania @ 2012 03 12, 14:58)
taip darė ir po jos paskyrė Lap, daug labai neaiškino man ta daktarė kuri darė Lap,tiek pasakė kad kairysis kiaušintakis labai susirangęs ir vos pratekamas,čia aš dar įrašuose perskaičiau tai tai gal čia skaitau nėra taip jau blogai,tad bandysiu dar šią savaitę pas kitą gydytoją apsilankyti ir pasitarti nenoriu labai aš tų operacijų ir narkozių  bijau.gif

o NG dare be narkozes? As galvoju kadangi as GN neistversiu be stipriu vaistu ir ta GN nera labai informatyvi, tai geriau viena narkoze ir iskarto LP. Jei ka ras - pasalins, patvarkys ir apziuret patogiau.
Bet asiku geriau apseit be operaciju.
Atsakyti
QUOTE(ahh @ 2012 03 12, 14:02)
o NG dare be narkozes? As galvoju kadangi as GN neistversiu be stipriu vaistu ir ta GN nera labai informatyvi, tai geriau viena narkoze ir iskarto LP. Jei ka ras - pasalins, patvarkys ir apziuret patogiau.
Bet asiku geriau apseit be operaciju.

Be narkozės darė GN,prisidariau visokių užpilų dar bandysiu natūraliom priemonėm save pumpuoti ir matysiu ar padės kas nors čia iš jų ar ne ir jau jei nieko nebus tada aišku teks darytis Lap doh.gif
Atsakyti