comma, as nieko negeriu ir db susimasciau, nes ir man nieko nesake, kaip ir pati nieko apie nepaklausiau galvoju, gal nuo kito ciklo folio vel gerti
QUOTE(kisvaida @ 2012 03 09, 18:14)
comma, as nieko negeriu ir db susimasciau, nes ir man nieko nesake, kaip ir pati nieko apie nepaklausiau galvoju, gal nuo kito ciklo folio vel gerti
Gal dar kas nors atsilieps?
O folio rugsti reikia gerti su ciklu, ta prasme bet kada pradeti gerti negali? Nu as tikra varna
Folio rugsti geriu jau 2 metai be pertraukos kaip ir mano vyras. Gydytoja neleido sustoj ja gerus. Tiksliau, jau puse metu as geriu Prenatal vitaminus, kuriuose yra folio 800, o vyras gryna foline rugsti 800 ir + Molers Omega-3.
QUOTE(Comma @ 2012 03 09, 20:19)
Gal dar kas nors atsilieps?
O folio rugsti reikia gerti su ciklu, ta prasme bet kada pradeti gerti negali? Nu as tikra varna
galima bet kada pradeti gerti tiesiog, man taip gera, kai nieko nereikia gerti zinau, kad folio rugstis butina
Nu jus gerai cia priminet apie folio rugsti buvau as jau ja pamirsus.
As tai butinai kaip jau eis mano paskirti vaistukai i pabaiga,pradesiu ja gerti,nes ka gali zinoti mazu pakui ims ir uzsikabins zirniukas ,na as cia optimistiskai galvoju,bet tikiuosi pagysiu ir tapsiu ,vis manes tokia viltis neapleidzia
As tai butinai kaip jau eis mano paskirti vaistukai i pabaiga,pradesiu ja gerti,nes ka gali zinoti mazu pakui ims ir uzsikabins zirniukas ,na as cia optimistiskai galvoju,bet tikiuosi pagysiu ir tapsiu ,vis manes tokia viltis neapleidzia
Aciukas Comma kad bent siek tiek nuraminai
Saraselis tikrai geras, viska deduos i tasyte. Galvoju tik apie vandeni, nesinori is namu tempti taip sunkiai, gal ten vietoj kur nusipirksiu. Guldys is vakaro antradieni, nusipirkau pati Cololito. Neaisku ka darys, sake pagal situacija.Tikiuos bus viskas ok.Svarbu kad sirdele atlaikytu, nukrito stipriai kalis, tai laselines stataus. Linkiu visoms stiprybes siekant tikslo!
Saraselis tikrai geras, viska deduos i tasyte. Galvoju tik apie vandeni, nesinori is namu tempti taip sunkiai, gal ten vietoj kur nusipirksiu. Guldys is vakaro antradieni, nusipirkau pati Cololito. Neaisku ka darys, sake pagal situacija.Tikiuos bus viskas ok.Svarbu kad sirdele atlaikytu, nukrito stipriai kalis, tai laselines stataus. Linkiu visoms stiprybes siekant tikslo!
QUOTE(murkutis @ 2012 03 10, 17:53)
Aciukas Comma kad bent siek tiek nuraminai
Vandenuka as nesiausi savo (negazuota mineralini), bet miltukams gerti dave virinta vandeni. O min, vandeni isgeriau iki isleidimo namo, kaip ir sake sesute
Viskas bus geari - nepergyvenk . Kad drasiau tau butu imk
Dar patarsiu (nebeziurejau ar merginos papilde sarasiuka) - tusikus dekis tamsesnes spalvos. Labai nepatogu pries gydytoja ir sesutes kai jie nusitepa geltonai. Nezinau kas cia per vaistas, bet juo buna isteptas visas pilviukas (gal dezinfekcija?). Issiplauna viskas labai gerai, bet tik pacios savijautos.
Ir dar - kelnes ar sijona (nezinau kuom apsirengusi vaziuosi i ligonine) maukis laisvesnes, nes paleidzian namo tiketina pilviukas dar bus ispustas, o jei kelnes siauresnes nelabai norisi verzti suzeisto pilviuko
Merginos, kazkodel vakar ir uzvakar maude pilvuko apacia lyg pries mm, nors iki ju dar toli O tiketina ivyko kovo 8, mmm nusimato kovo 21. Ar tureciau sunerimti?
QUOTE(Comma @ 2012 03 11, 23:03)
Merginos, kazkodel vakar ir uzvakar maude pilvuko apacia lyg pries mm, nors iki ju dar toli O tiketina ivyko kovo 8, mmm nusimato kovo 21. Ar tureciau sunerimti?
o gal cia del kitos priezasties ( ) maude tau pilvuka kaip pries mmm? mergaites forumuose raso, kad buna toks jausmas kaip pries mmm, nors iki ju dar toli
Sveikos, norejau paklausti (nors gal ir kvailas klausimas...) Ar atlikus LAP ciklo pradzioje, galima daryti IUI tam paciam cikle ar jau reikia laukti kito? Nelabai zinau kas ten kaip daroma, o ir dometis labai bijau, po to issigasiu labai
QUOTE(Fiorella @ 2012 03 12, 10:32)
Sveikos, norejau paklausti (nors gal ir kvailas klausimas...) Ar atlikus LAP ciklo pradzioje, galima daryti IUI tam paciam cikle ar jau reikia laukti kito? Nelabai zinau kas ten kaip daroma, o ir dometis labai bijau, po to issigasiu labai
na nemanau kad ta pati cikla darytu juk turi sugyti ir pati nekaip dar jausies
QUOTE(boruziukas1 @ 2012 03 12, 09:45)
na nemanau kad ta pati cikla darytu juk turi sugyti ir pati nekaip dar jausies
Vat ir aš taip pagalvojau, kad gal neis... ech Norisi visko taip kuo greičiau, nes jau beveik trys metai kaip stovim vis tam pačiam taške, truputuką pajudam, bet vėl tenka sustoti Dabar atrodo vėl pajudėjom iš mirties taško, tai nebenoriu stabdyti...