QUOTE(maltakava @ 2012 02 18, 20:20)
As tai galeciau gulet,kad ir ilgiau,tik man problema,kad vaiko nelabai yra kam palikt,vyras turi is darbo isiprasinet,tai butu labai saunu,kad kita diena jau paleistu...Bet kazko nesitiki.
O problema tokia,kad turiu viena vaikuti jau ir labai norisi antro
bet jau ilgas laikas kaip nesigauna tas antras.Tai dariausi gimdos nuotrauka ir rodo,kad kaip ir vienas kiausintakis nepratekamas,tai mano gydytoja neskyre stimuliacijos ,o pirma liepe pasidaryt laparaskopija.Tai va ziuresim ar ji duos kokios naudos
Beja,o kaip savijauta is laparaskopijos,nes mano toks darbas,kad reikia,kad ir nedaug,bet fiziskai pasitampyt,tai galvoju,ar apsieisiu be biliotenio?
oi mergyt tampytis tikrai negalesi man tik endo zidinukus pridegino tai ir liepe men saugotis nesitampyt, biuletenis savaitei tai tikrai bet as jo neemiau mano darbas sedimas ir tik truputuka jei ka reikia pakelnoti ir tai sunku man padedavo. reiks save labai mylet ir saugot po LP nors kelias savaites butinai. o del vaikucio negalit teveliams palikti taip butu lengviau
Papildyta:
QUOTE(ahh @ 2012 02 18, 20:18)
o kodel tau dare histero o paskui tik LP? gi dvi natkozes gaunasi
galima gi kartu viska daryt.
man LP buvo rugpjuti o histero gruodi , atskirai todel kad kai dare lp niekas nemate kad yra polipas o gal jo dar nebuvo
, todel kai pradjau lankytis pas S ji pamate ir liepe darytis histero , mtodel taip ir gavos , as jei dabar daryciaus noreciau darytis viska kartu, bet kazkodel nelabai taip nori skirti, kiek skaitau tai mazai merginu kurioms daro iskart abi , tad ... gal taupo net nezinau.... kaip man aiskino sake nebuvo reikalo skirti histero todel ir nedare