Iki ketvirtadienio, mergytes
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 05, 23:34)
Iki ketvirtadienio, mergytes
Sekmes ir geru rezultatu.
Papildyta:
QUOTE(Ernestute87 @ 2012 03 05, 14:16)
Labukas na stai as jau nuo 12:00 esu palatoje,kad jus zinotumet kaip nuobodu o dar tik praejo kelios valandos:( guliu ir galvoju,gal labiau svajoju kad labai greitai viskas baigsis ir viskas bus gerai.
Gal zarnyno isvalyma darys tau,kad taip anksti pasigulde?
Butinai pranesk,kaip sekesi ir zinoma sekmes.
Sveikos
merginos, tos kurios jau darėte LP, paprotinkit mane žalią, nuo kada biuletenis išrašomas, tikriausiai tik po LP? suku galvą kaip čia darbe reiktų pasiaiškint (niekas nežino mano bėdelių ir niekam nenorėčiau pasakotis) - juk negaliu tiesiog neateiti į darbą, tikriausiai reiks vis tiek pasisakyti apie planinę operaciją kokia jūsų patirtis?
merginos, tos kurios jau darėte LP, paprotinkit mane žalią, nuo kada biuletenis išrašomas, tikriausiai tik po LP? suku galvą kaip čia darbe reiktų pasiaiškint (niekas nežino mano bėdelių ir niekam nenorėčiau pasakotis) - juk negaliu tiesiog neateiti į darbą, tikriausiai reiks vis tiek pasisakyti apie planinę operaciją kokia jūsų patirtis?
QUOTE(*Astraja* @ 2012 03 06, 12:00)
Sveikos
Biuleteni siaip pradeda nuo tos dienos kaip i ligonine paguldo,o kiek laiko tai cia nuo organizmo priklauso,kaip bus pooperacinis laikotarpis,as namuciuose menesi laiko praleidau,siaip jau po kokiu dvieju galejau eiti i darba,bet leidau sau pailseti
QUOTE(*Astraja* @ 2012 03 06, 10:00)
Sveikos
Darbe smulkiai nieko neaiskinau - pasakiau, kad darys planine operacijakad nenoriu kalbeti, nes pradesiu zliumbti. Kaip sakant po asaru veliava ir pasislepiau Biuletenis kaip ir rase rutaute nuo tos dienos kada pasiguldo i ligonine. Po LP as va menuo jau parazituoju. Rytoj sliausiu pas seimos gydytoja ir manau (jau esu isitikinus), kad ketvirtadieni spirs mane darban O kaip gera buti parazitu
<Orchiduke> mes su tavim ( o chebroje mes visi ereliai )
Ačiū, mergaitės, už atsakymus
beje, prisiminiau atvejį, kai viena bendradarbė darėsi LP, ji savo skyriuje pasisakė (ten moteriškas kolektyvas), tai paskui visi aplinkui pletkavojo kas čia per daiktas, dėl ko tokią operaciją daro, tokiai jaunai ir pan... man būtų nesmagu... beje, toji bendradarbė praėjus keliams mėn. po operacijos (cistą pašalino) pastojo
beje, prisiminiau atvejį, kai viena bendradarbė darėsi LP, ji savo skyriuje pasisakė (ten moteriškas kolektyvas), tai paskui visi aplinkui pletkavojo kas čia per daiktas, dėl ko tokią operaciją daro, tokiai jaunai ir pan... man būtų nesmagu... beje, toji bendradarbė praėjus keliams mėn. po operacijos (cistą pašalino) pastojo
QUOTE(*Astraja* @ 2012 03 06, 12:06)
beje, toji bendradarbė praėjus keliams mėn. po operacijos (cistą pašalino) pastojo
Ir as ir as taip nooooriu
Na va sauleles stai ir as tiesioginis rasymas is pooperacines palatos:) Visu pirma prisidedu prie tu kurios laaaabai bijojo kur visai nera reikalo nes pati operacija nieko baisaud o ir po jos jau noriu namooo!!!:DMane pagulde os vakaro kad isvalyt zarnyna ir pas mane truko kalio tai gavau laseline.vakar diena taip sunkiai ir letai slinko kad siaubas:(dar vakare state ta laseline tai paliko kateteri va jis labiausia nepatogumu ir padare nes niekaip nejo isitaisyt miegot:)nakti gan gerai miegojosi bet pabudau kokia puse 7 ir savijauta buvo keista pati nezinojau kas daresi,prasedejau ant lovos prasimervavau iki puse 8 tada liepe palyst po dusu ir uzsidet ligonines marskinius,kaip tik viska atlikau nusivede i operacine,kadangi atsiguliau ant stalo ir daktarai uztruko tai suleido raminamuju nes sirdis butu isokus ir baimes:)va pamenu tik tiek kad suleido vaistus ir daugiau nieko.pabudau palatoje su isdziuvusia burna ir keistais tempenciais jausmais:)va ir visa taip diena prabundu keleta minuciu ir vel atsijungiu kokiom 15min.biski buvo pradeje skaudeti kakla is peti bet sesele paaiskino kad dujos kyla ir spaudimas susidaro tai gavau i uodega nuskausminamuju:D seip savijauta superine i wc sesele ne mane vede o as ja nesitikejau kad taip bus tad esu be galo patenkinta super kolektyvas,super daktaras P.Vanagas.na o po LP nieko bloga nerado kelios mazytes miomos.tad jos pasalintos ir jau nuo sekancio ciklo liepe atsipalaiduot ir megautis meile..
QUOTE(Ernestute87 @ 2012 03 06, 18:33)
va kaip gerai ilsekis, atgauk jegas ir nusiteik kitam VAISINGAM ciklui!
QUOTE(Ernestute87 @ 2012 03 06, 17:33)
super daktaras P.Vanagas.
na o po LP nieko bloga nerado kelios mazytes miomos.tad jos pasalintos ir jau nuo sekancio ciklo liepe atsipalaiduot ir megautis meile..
na o po LP nieko bloga nerado kelios mazytes miomos.tad jos pasalintos ir jau nuo sekancio ciklo liepe atsipalaiduot ir megautis meile..
Šaunu, kad nieko blogo nerado
QUOTE(Ernestute87 @ 2012 03 06, 16:33)
Na va sauleles stai ir as
Tiesioginis reportazas
Stiprek ir megaukis tuom ka iveikei
Na va kaip smagu girdeti jog viskas super , dabar stiprek,atgauk jegas ir tikekimes greitu metu tapsi
[/quote]
[/quote]