Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

Rutaute bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif
Jei nepaslaptis- del ko tiek ilgai nebuvo mmmm? unsure.gif

Dar norejau paklaust- o laparoskopija ir histeroskopija daro, kai nera iki galo pasibaigusios mmmm? Man pramuse ketvirtadieni ryte, bet iki penktadienio vakaro buvo svaru, ir tik vakar prapliupau kaip ryklio pakasta blink.gif Siandien skestu irgi, ryt bus maziau, o antradieni dar siek tiek bus taip pat. Gydytojai sakiau, bet taip ir neatsake tiksliai nieko unsure.gif Sako tikekimes bus pasibaige jau doh.gif
Atsakyti
na o kaip tu comma laikaisi ? kokie jusu planai . 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 04, 18:43)
Rutaute  bigsmile.gif  4u.gif  4u.gif
Jei nepaslaptis- del ko tiek ilgai nebuvo mmmm?  unsure.gif

Dar norejau paklaust- o laparoskopija ir histeroskopija daro, kai nera iki galo pasibaigusios mmmm? Man pramuse ketvirtadieni ryte, bet iki penktadienio vakaro buvo svaru, ir tik vakar prapliupau kaip ryklio pakasta  blink.gif  Siandien skestu irgi, ryt bus maziau, o antradieni dar siek tiek bus taip pat. Gydytojai sakiau, bet taip ir neatsake tiksliai nieko  unsure.gif  Sako tikekimes bus pasibaige jau  doh.gif

kai man dare LP as ir bijojau kad nepramustu bet nepramuse, o va paltoj gulejo mergina tai jai nakti pries LP pramuse mmm, bet vistiek Lp dare , ir kiek skaiciau cia - merginoms irgi daro. tik del histero nezinau , kazkaip kai pagalvoji gal tai ir maisytu , nes jau tai gimdos apziura g.gif bet jei jau bus pabaiga gal tikrai nieko blogo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila102: 04 kovo 2012 - 17:46
QUOTE(Comma @ 2012 03 04, 17:06)
Jooo merginos, paofftopinot jus cia  lotuliukas.gif

Na soriukas- paofftopinom tikrai blush2.gif ...o kas liecia del menesiniu,as ir labai bijojau,kad nepramustu.Tai sake,jei tik pati pradziam,tai nieko baisaus,vistiek darytu....o jei tau <Orchiduke> i pabaiga,tai manau irgi nieko baisaus.
Atsakyti
[quote=maltakava,2012 03 04, 18:57]
Na soriukas- paofftopinom tikrai blush2.gif ...

o ka reiskia paofftopinom blush2.gif kazkaip nenaudoju sito termino blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 04, 19:14)
o ka reiskia paofftopinom blush2.gif kazkaip nenaudoju sito termino blush2.gif

Parasineta visiskai ne i tema.... Tema laparoskopijos... o rasyta visai i pievas blush2.gif

Jo, man bus visiskai pabaiga jau mmm unsure.gif
Atsakyti
Aciu aciu merginos uz 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,bet kad dar tris ciklus turiu naudoti vaistukus ir spirale idejo kad neuzsiklijuotu vel ten pas mane viskas, bet tikiuosi po 3 menesiu kaip jau baigsiu naudoti vaistukus ir isims spirale tai jau tada tikrai tapsiu nestuke.gif na as vis optimistiskai galvoju g.gif smile.gif

Orchiduke man mmm nebuvo todel,kad pas mane gimdoje labai dideles saaugos buvo,vadinamos asermano sindromu
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 04, 16:46)
na o kaip tu comma laikaisi ? kokie jusu planai . 4u.gif

Mes tai dirbam, oj kaip dirbam del nestuke.gif lotuliukas.gif
O planai tokie: tfu tfu tfu, kad tik nereiktu grupinio daryti (turiu omenyje vaisingumo specu kviestis) doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 04 kovo 2012 - 19:27
QUOTE(Comma @ 2012 03 04, 20:26)
Mes tai dirbam, oj kaip dirbam del nestuke.gif  lotuliukas.gif
O planai tokie: tfu tfu tfu, kad tik nereiktu grupinio daryti (turiu omenyje vaisingumo specu kviestis)  doh.gif

nu tikiuos kad jums pavyks 4u.gif juk neseniai LP buvo viska sutvarke prajudino , dabar tik ND ir tereikia mirksiukas.gif bet tu ci agerai apie grupini lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 04, 18:31)
bet tu ci agerai apie grupini  lotuliukas.gif

Be jumoro juk prazutume blush2.gif lotuliukas.gif Man tai labai padeda - gyvenime atsiranda siltesniu spalvu. Liudna buna kai pajuokauti nepavyksta ir pasnekovas jauciasi isizeides blush2.gif Va ir as jau poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 03 04, 20:37)
Be jumoro juk prazutume  blush2.gif  lotuliukas.gif Man tai labai padeda - gyvenime atsiranda siltesniu spalvu. Liudna buna kai pajuokauti nepavyksta ir pasnekovas jauciasi isizeides  blush2.gif Va ir as  jau  poster_offtopic.gif

nu jo tikrai be jumoro butu visai prastai lotuliukas.gif
Atsakyti
Gerai jus cia patiko man lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2012 03 04, 12:55)
Man tai tik antra narkoze tebuvo.Bet abi labaigerai pernesiau,tik gal kiek mieguista buvau.....kad gerai jauciausi,matyt uz tai ir vagyt labai norejosi. smile.gif
Sekmes tau. 4u.gif
Papildyta:

Sveika prisijungusi 4u.gif
O ka rodo GN,tai dar nereiskia kad tai tiesa.Jos ne vislaikai yra informatyvios.Pas mane GN rode,kad vienas kiausintakis nepratekamas,o padarius LP-pasirodo,kad abu pratekami.
O tau kai dare gimdos nuotrauka,tai juk leido ta skysti,tai kazkaip juk nuotraukoje turi matytis,ar tas skystis pratekejo per ta maziliuko mikro tarpa,ar ne?

Labis mergytes, smile.gif aciu labai uz paraginima ir padrasinima, kaip tik turesiu atostogas kovo men. vidury. taip butent tas skystis ir nepratekejo jau nuo gimdos kampu, ji man komentavo proceduros metu, kaip viskas yra gaidovai verysad.gif . vizito pabaigoje iteike man nuotraukas kurias tik po keliu dienu pasiemiau, nu va ir lygtai matau mazyti takeli. Gal jo daktare nepastebejo, nes tikrai reikia idemei ziuret. kad ir kaip bebutu tas mazytis takelis - mano didziule viltis blush2.gif
su tuo grupiniu tai pavaret thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olelebebe: 05 kovo 2012 - 09:09