Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 04, 14:42)
Tai vat, ir as tos nuomones, kad geriau kovo 8-osios proga sesutes skyriuje pasveikinsim ir gydytoja atskirai pasveikinsim dar, o pinigai nelabai cia vaidins svarbu vaidmeni  ax.gif 
Bet vat as labai noriu i vienviete palata, as negaliu pamiegot, jei salia knarkia ar garsiau kvepuoja kitas zmogus  doh.gif   siaubingai jautriai miegu, o kai dar svetimoj vietoj... tai is vis tragedija man buna. Visada perkuosi mokamas palatas, kad bent kazkiek pamiegociau nakti  doh.gif

Vienviente palata labai gerai.Bent jau as prisimenu ta nakti,kai miegojau su ta moteriske. doh.gif Nors jei ir dave migdomuju,bet ji jau nuo vidurio nakties pradejo "bludit". Ten palatoj yra ir tualetas su kriaukle...tai ji ten sugalvojo nakti ir rubus issiskalbt ir vandeni nakti uzsivirint elektriniam virduly,o jau kai vistik nuejo prigult,prasidejo baisus knarkimas doh.gif .Buciau zinojus,kad taip,buciau tikrai vienai nakciai pasiemus mokama palata(jei tik tokia ten yra)...Nes naktis buvo katastrifiska... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maltakava: 04 kovo 2012 - 15:02
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 04, 16:42)
Tai vat, ir as tos nuomones, kad geriau kovo 8-osios proga sesutes skyriuje pasveikinsim ir gydytoja atskirai pasveikinsim dar, o pinigai nelabai cia vaidins svarbu vaidmeni  ax.gif 
Bet vat as labai noriu i vienviete palata, as negaliu pamiegot, jei salia knarkia ar garsiau kvepuoja kitas zmogus  doh.gif  siaubingai jautriai miegu, o kai dar svetimoj vietoj... tai is vis tragedija man buna. Visada perkuosi mokamas palatas, kad bent kazkiek pamiegociau nakti  doh.gif

Man ir baisiai nepatinka kai kas knarkia bet pakliuvau su labai faina moterim tai viskas buvo gerai.ir teko para laiko vienai buti palatoj tai galvojau nupusiu nuo nobodulio o dviese vis pasisneki greiciau laikas eina niekad nenoreciau viena buti doh.gif cia mano toks pastebejimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(boruziukas1 @ 2012 03 04, 15:07)
Man ir baisiai nepatinka kai kas knarkia bet pakliuvau su labai faina moterim tai viskas buvo gerai.ir teko para laiko vienai buti palatoj tai galvojau nupusiu nuo nobodulio o dviese vis pasisneki greiciau laikas eina niekad nenoreciau viena buti doh.gif  cia mano toks pastebejimas  blush2.gif

Man kiek yra teke gulet ligoninej,tai tikrai smagiau jei yra su kuo pasneket.Bet is po paskutinio mano pasigulinejimo ligononej,as verciau rinkciausi,vienetve...zurnalus...negul tokia pasnekove,kaip kad turejau ir naktini jos "gastroliavima"...Jai buvo 70metu.Aisku as nieko pries tuos metus,bet va ji is tokiu,labai jau "cekauniu zosiu"jei viskas labai rupi,kaip tas mano asmeninis gyvenimas,ciut ne imtymios temos,tiesiog tiesiogine zodzia prasme lenda i dusia ir nors tu ka....Tai dugiau tokios pasnekoves nebenoreciau. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maltakava: 04 kovo 2012 - 15:25
As viena nebusiu, su manim nuo ryto iki vakaro bus vyras, o ginekologinis sk... na juk visos zinom, kaip nesmagu, kai palaot yra svetimu vyru, kai dar vos pajudi, kai esi kraujuojantis ir pan. Del tos priezasties ir noriu vienvietes, kad nereiktu man vyrui vis primint, gal iseik, gal moteriskes nori apsitvarkyt ir pan. Esi vienas palatoj ir esi pats sau seimininkas.
Su siaubu pamenu savo mazojo jau pogimdyvine palata. Parveze mane po gimdymo, vaika idejo i ta stiklini lopsiuka, o mane i lova pagulde. Ir as jau norejau keltis, mautis kelnaites, detis iklota, eiti praustis i dusa, kai pas palatos kaimyne ivirto gal 10 zmoniu lankytoju, pilna paaugliu bernu, net ne paaugliu, kokie 17-18 metu pacanai. Atejo sesele, man sako ko nesikeli, eik vaika persirenk, eik naktinius pasikeisk.... O as... papai krenta lauk is po naktiniu gimdyklos, visa kraujuos papludus, vystyklas tarp koju ir net vietos nera is lovos islipt doh.gif O baigesi tuom, kad parasiau i kita sk sms draugei, kuri gulejo ginekoliginam sk, paprasiau, kad ateitu pas mus i sk ir pasakytu seselms, kad isvarytu lauk is palatos lankytojus. Zmones ne visada susipranta, kad ginekoliginis sk, pogimdyvinis sk- ne lankytojams kai esi ne vienas palatoj. Ten intymus reikalas ir nei man patiktu, kai man reikia tvarkytis kazka, kad butu svetimu vyru salia, nei kitoms patiktu mano salia lovos para sedintis vyras biggrin.gif
Atsakyti
<Orchiduke> tokia situacija tikrai labai nemaloni ir nepavydetina
O as kai pagimdziau(cia Klaipedoj),tai tokiu problemu nebuvo.Ten palatos tik vaikuciui ir mamai ir jokiu pasaliniu zmoniu,na nebent noretum mokomos palatos kur butu dar viena lova ir vyrui....jei Dievas duotu laime gimdyt ir antra karta,tai butinai rinkciausi mokama palata,kad galetu kartu su manim ir vyras but. wub.gif
Atsakyti
Jo, KLP as pries 11 metu dicki gimdziau, jau tada buvo vienvietes palatos mamai ir vaikuciui, o pries 3m kai gimdziau Mazeikiuose, tai.... Palatoj dvi lovos mamoms, du lopsiukai leliukams, ir vystymo stalas, bei metras praejimui tarp lovu. Ten kokiu 7 kv m palatele. Ir kai lankytojai tos kitos suejo, nebebuvo linksma, buvo daug sloguojanciu, kostinciu, o mano leliukas gimes pries valanda, kiek tereikia pasigaut kokia bacila. Kazkokia moteriske is kaimo dar norejo imt mano klecka i rankas, tada jau ir balsa buvau pakelus. Nieko nepadarysi, visokiu zmoniu buvo, yra ir bus. Ne visi susipranta smile.gif
Uz tai esu nutarus, kur kada beprireiks- jau geriau susimokesiu, bet busiu viena.
Svajoju ir as apie pogimdyvine palata visai seimai wub.gif
Manau, duos mums visoms Dievuliukas dar pasidziaugt pilvukais ir mazyliais wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Orchiduke>: 04 kovo 2012 - 16:43
<Orchiduke>,Duok dieve,kad tavi zodziai tiesiai Devui i ausi... wub.gif
O kas liecia,del tu pogimdyviniu palatu,tai man net keista,kad taip buna ,kaip tu kad cia parasiai
...taigi naujagimis greitai gali kokia infeksija,ar bacila pasigaut.Man tai butu buve baisu is tikro. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maltakava: 04 kovo 2012 - 16:53
Jooo merginos, paofftopinot jus cia lotuliukas.gif
Atsakyti
na as ir pas S turejau histero ir gulejau jurininkuose, bet S nedaviau tik padeka juk vistiek pas ja grizau i jolsana, tad ... kai toks geras personalas ten, nera ko ir galvoti , kad reikia kam koki sokolada nupirkt, bet va gelyciu kai nunesit tai bus tikrai labai grazu ir pakankama padeka. thumbup.gif
del venvietes palatos tai zinoma, kad geriau vienai, bet kai gulejau siauliuose tai buvom trise su viena iki siol bendraujam o jau daugiau nei pusmetis praejo, o kai guejau pas S tai sutikau mergaites is SM'o tai isvis faina buvo nes pabendravom ir laikas taip greit praejo. bet zinoma jei guli su kokia ikiria moteriske tai jau fainumas dingsta , o nuo to apsisaugot galima isigijant vienviete palata. mano patirtis kolkas gera lgonines , bet va po gimdymo tai tikrai noreciau vienvietes blush2.gif o orchidejos patirtis tai siaubinga doh.gif
Atsakyti
Nu zinokit merginos negaliu nepasigirti kokia as esu siandien laiminga biggrin.gif
PO BEVEIK KETVERIU METU NESIRGIMO MMM as susirgau valioooooooooo 4u.gif 4u.gif 4u.gif zinokit koks neapsakomas jausmas,variau pirkti paketu blush2.gif ,o ju tokia gausybe pasirinkimo pries 4m.dar tiek nebuvo smile.gif tai taip smagu buvo,pagaliau nors kokia viltis atsirado pas mane,o dar daktaras sake zinok gali buti ir taip kad nesusirgsi,bet reiskia kad mano organizmas pasidave gydymui ir gal bus viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 03 04, 18:22)
Nu zinokit merginos negaliu nepasigirti kokia as esu siandien laiminga biggrin.gif 
PO BEVEIK KETVERIU METU NESIRGIMO MMM as susirgau valioooooooooo 4u.gif  4u.gif  4u.gif zinokit koks neapsakomas jausmas,variau pirkti paketu blush2.gif ,o ju tokia gausybe pasirinkimo pries 4m.dar tiek nebuvo smile.gif  tai taip smagu buvo,pagaliau nors kokia viltis atsirado pas mane,o dar daktaras sake zinok gali buti ir taip kad nesusirgsi,bet reiskia kad mano organizmas pasidave gydymui ir gal bus viskas gerai 4u.gif

nu klausyk mergyt dziaugiuos kartu su tavimi vadinasi tavo operacija pavyko super thumbup.gif visoms mergaitems dalinam balionelius paguosti sulaukus mmm , o tau duosiu daugybe uz tai kad sulaukei mmm po tokiu ilgu laukimo metu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif tik va galetu jos buti paskutines ir kokiems metams vel dingau padaryti nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 03 04, 16:22)
PO BEVEIK KETVERIU METU NESIRGIMO MMM as susirgau valioooooooooo 4u.gif  4u.gif  4u.gif zinokit koks neapsakomas jausmas,variau pirkti paketu blush2.gif ,o ju tokia gausybe pasirinkimo pries 4m.dar tiek nebuvo smile.gif  tai taip smagu buvo,pagaliau nors kokia viltis atsirado pas mane,o dar daktaras sake zinok gali buti ir taip kad nesusirgsi,bet reiskia kad mano organizmas pasidave gydymui ir gal bus viskas gerai 4u.gif

Valiooooooo 4u.gif 4u.gif 4u.gif Taip seniai cia nebuvo geru ziniu - laikas jau butu blush2.gif
Sheila102 gerai parase - butu gerai, kad tai butu pirmos ir paskutines iki vel nebusi nestuke.gif
Atsakyti