QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 03, 22:41)
Pirmadieni man badas bus- is ryto nei gert, nei valgyt nes gliukozes tyrimas bus, o po pietu kai grisiu is poliklinikos jau neleido nieko valgyt, tik dar gert iki 18 val vandenuka galesiu, 18 val Microlax klizmute, 19 val dar viena Microlax klizmute. Zarnynas bus isvalytas jau namie
Tai tave tikriausiai i jurininkus guldo?Nes nei man jurininkose zarnyno niekas nevale...Pagulde ta pacia diena ,kuria ir operavo.Man net jokiu klizmuciu niekas neliepe naudot,tik buvo pasakyta is vakaro jau daug neprisikirsti ir kad ryte negerus ir nevalgius atvykciau 7.00val. ryto.
Tik man kas nepatiko,kad po LP ta diena niekas valgyti neleidzia,o as kiek valgyti norejau,tai vakare sesutei manes pagailo,atnese arbatos ir viena bandele.
Papildyta:
QUOTE(Ernestute87 @ 2012 03 03, 23:12)
va ta ir esme kad nezinia kokia beda nes visus 5 metus ejau per daugybe daktaru ir niekas nieko nerado visus kartus nurasinedavo ant to kad jauni zmones ir nera kur skubet bet manau tai buvo labai nesazininga is daktaru puses,tad trukus kantrybei nuejau i vaisingumo klinika gydytoja suseme uz galvos ir parase siuntima LP.nes net neisivaizduoja kodel sitiek laiko nieko:)
Tas tai kai nervina,reiskias jei jaunas,tai nera kur ir skubet...Gerai,kad nutaret kreiptis i vaisingumo klinika,nes ten nors bus pradeta imtis kazkokiu veiksmu...va kaip ir LP.Ir labai tikiuosi,kad is po LP issaiskes,kokios nepastojimo priezastys.