Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 03, 22:41)
Pirmadieni man badas bus- is ryto nei gert, nei valgyt nes gliukozes tyrimas bus, o po pietu kai grisiu is poliklinikos jau neleido nieko valgyt, tik  dar gert iki 18 val vandenuka galesiu, 18 val Microlax klizmute, 19 val dar viena Microlax klizmute. Zarnynas bus isvalytas jau namie  biggrin.gif

Tai tave tikriausiai i jurininkus guldo?Nes nei man jurininkose zarnyno niekas nevale...Pagulde ta pacia diena ,kuria ir operavo.Man net jokiu klizmuciu niekas neliepe naudot,tik buvo pasakyta is vakaro jau daug neprisikirsti ir kad ryte negerus ir nevalgius atvykciau 7.00val. ryto.
Tik man kas nepatiko,kad po LP ta diena niekas valgyti neleidzia,o as kiek valgyti norejau,tai vakare sesutei manes pagailo,atnese arbatos ir viena bandele. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ernestute87 @ 2012 03 03, 23:12)
va ta ir esme kad nezinia kokia beda nes visus 5 metus ejau per daugybe daktaru ir niekas nieko nerado visus kartus nurasinedavo ant to kad jauni zmones ir nera kur skubet bet manau tai buvo labai nesazininga is daktaru puses,tad trukus kantrybei nuejau i vaisingumo klinika gydytoja suseme uz galvos ir parase siuntima LP.nes net neisivaizduoja kodel sitiek laiko nieko:)

Tas tai kai nervina,reiskias jei jaunas,tai nera kur ir skubet...Gerai,kad nutaret kreiptis i vaisingumo klinika,nes ten nors bus pradeta imtis kazkokiu veiksmu...va kaip ir LP.Ir labai tikiuosi,kad is po LP issaiskes,kokios nepastojimo priezastys. 4u.gif
Atsakyti
Ernestute87 Sveika prisijungusi i musu saunu bureli 4u.gif
Tikrai papuolei i geras rankas,nes tas daktaras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Sekmes kuo didziausios siekiant savo svajones

Orhiduke sveika ir tu prisijungusi,tau tai pat linkiu kuo didziausios sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Maltakava> jo jo, i Jurininkus guldo biggrin.gif O valgyt is po narkozes siaip niekad neduoda, man dabar jau bus 6-ta narkoze gyvenime, per paskutinius 10 metu, tai as jau puikiai zinau kas ir kaip buna pries ir po narkozes doh.gif Visas 5 pernesiau puikiai, po visu greit stojaus i kojas ir vaiksiojau, nei po vienos nebuvo bloga, neskaudejo galvos, nepykino, kazko tikiuosi panasaus ir si karta ax.gif

Rutaute> aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 04, 09:33)
Maltakava> jo jo, i Jurininkus guldo  biggrin.gif  O valgyt is po narkozes siaip niekad neduoda, man dabar jau bus 6-ta narkoze gyvenime, per paskutinius 10 metu, tai as jau puikiai zinau kas ir kaip buna pries ir po narkozes  doh.gif  Visas 5 pernesiau puikiai, po visu greit stojaus i kojas ir vaiksiojau, nei po vienos nebuvo bloga, neskaudejo galvos, nepykino, kazko tikiuosi panasaus ir si karta  ax.gif
Rutaute> aciu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

svejkos paneles, sekmes jums dideliausios ir laukiamu rezultau. Cia as naujoke, nusprendusi irgi nenuleisti ranku. Planuoju registruotis LP, bet dar nezinau kur man geriau.noriu kad operacija atliktu geras specas. Bus pirmas kartas. GN - abu kšntakiai nepratekami nuo gimdos kampu. as ne spece bet as ziuriu i nuotrauka ir matau (arba isivaizduoju blush2.gif ) kad ten yra maziliukas mikro tarpukas. rolleyes.gif
Atsakyti
sveika Olelebebe 4u.gif
tikrai nieko nelauk ir jeigu reikia registruokis LP
Zinok as pati vis delsiau kelis metelius,galvojau su vaistais susitvarkys,bet kaip po operacijos pamaciau jog viskas tik gereja,galvoju ot kvaila kokia as buvau,jau seniai galejau LP pasidaryti ir gal jau buciau turejusi antra leliuka,bet yra kaip yra
Atsakyti
QUOTE(Olelebebe @ 2012 03 04, 09:48)
svejkos paneles, sekmes jums dideliausios ir laukiamu rezultau. Cia as naujoke, nusprendusi irgi nenuleisti ranku. Planuoju registruotis LP, bet dar nezinau kur man geriau.noriu kad operacija atliktu geras specas. Bus pirmas kartas.  GN  - abu kšntakiai  nepratekami nuo gimdos kampu. as ne spece bet as ziuriu i nuotrauka ir matau (arba isivaizduoju blush2.gif ) kad ten yra maziliukas mikro tarpukas. rolleyes.gif

sveika Olelebebe , 4u.gif tikiuosi kad tavo GN yra neteisinga ir LP tai parodys, o registruokis greiciau nieko nelauk bandyk tartis su gine ka ji siulytu , o siaip visi jie stengiasi atlikti gerai ir kokybiskai LP tad labai nesinervink kad ir pas ka pakliutum 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila102: 04 kovo 2012 - 09:39
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 04, 08:33)
Maltakava> jo jo, i Jurininkus guldo  biggrin.gif  O valgyt is po narkozes siaip niekad neduoda, man dabar jau bus 6-ta narkoze gyvenime, per paskutinius 10 metu, tai as jau puikiai zinau kas ir kaip buna pries ir po narkozes  doh.gif  Visas 5 pernesiau puikiai, po visu greit stojaus i kojas ir vaiksiojau, nei po vienos nebuvo bloga, neskaudejo galvos, nepykino, kazko tikiuosi panasaus ir si karta  ax.gif
Rutaute> aciu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Man tai tik antra narkoze tebuvo.Bet abi labaigerai pernesiau,tik gal kiek mieguista buvau.....kad gerai jauciausi,matyt uz tai ir vagyt labai norejosi. smile.gif
Sekmes tau. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Olelebebe @ 2012 03 04, 08:48)
svejkos paneles, sekmes jums dideliausios ir laukiamu rezultau. Cia as naujoke, nusprendusi irgi nenuleisti ranku. Planuoju registruotis LP, bet dar nezinau kur man geriau.noriu kad operacija atliktu geras specas. Bus pirmas kartas.  GN  - abu kšntakiai  nepratekami nuo gimdos kampu. as ne spece bet as ziuriu i nuotrauka ir matau (arba isivaizduoju blush2.gif ) kad ten yra maziliukas mikro tarpukas. rolleyes.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif
O ka rodo GN,tai dar nereiskia kad tai tiesa.Jos ne vislaikai yra informatyvios.Pas mane GN rode,kad vienas kiausintakis nepratekamas,o padarius LP-pasirodo,kad abu pratekami.
O tau kai dare gimdos nuotrauka,tai juk leido ta skysti,tai kazkaip juk nuotraukoje turi matytis,ar tas skystis pratekejo per ta maziliuko mikro tarpa,ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maltakava: 04 kovo 2012 - 11:51
Mergaites, man iskilo klausimas- ar jus mokejot operavusiam gydytojui, ar mokejot anesteziologui? Jei taip- kokia suma davet?

Ir kas gulejot Jurininku ligoninjej KLP - ar ten yra vienvieciu mokamu palatu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(< > @ 2012 03 04, 14:03)
Mergaites, man iskilo klausimas- ar jus mokejot operavusiam gydytojui, ar mokejot anesteziologui? Jei taip- kokia suma davet?

Ir kas gulejot Jurininku ligoninjej KLP - ar ten yra vienvieciu mokamu palatu?  ax.gif

As asmeniskai niekam nemokejau,nes esu pries tokius dalykus....Tik gydytojai kuri mano operavo,tai is po visko kai ejau siuliukus issiimt ,nunesiau simboliska padeka ir tiek...
O del vienvieciu palatu zinok,net nezinau g.gif Jei tokios ir yra,tai jos bus mokomos.Mane tai pagulde i 4 vietu palata,bet ten tik viena moteriske gulejo.
Labai grazios ten palatos,matyt remontas ne taip senai darytas.
Ir labai fainas personalas,labai visos malonios sesutes....na pati Orchiduke,pamatysi. 4u.gif
Atsakyti
Jo jo, zinau, kad mokamos, del to ir rasau vienviete mokama ax.gif
Kaip tik kai isleidines, bus kovo 8.... vyras sake atnes didziule puokste tulpiu personalo sesutems ir kita didziule tulpiu puoste gydytojai.
Kas liecia kysius- as esu irgi grieztai pries tai. O vat mano tevai siandien sako- 100 lt anesteziologui butinai duok, 200 maziausiai gydytojai blink.gif Sakau palaukit, juk nuo pinigu davimo man nieko geriau nepadarys doh.gif Nezinau, nei as gimdydama abu vaikus mokejau kazkam, nei per operacijas kisau pinigus, nei dabar noreciau uzsiiminet tokiais dalykais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 04, 14:15)
Jo jo, zinau, kad mokamos, del to ir rasau vienviete mokama  ax.gif
Kaip tik kai isleidines, bus kovo 8.... vyras sake atnes didziule puokste tulpiu personalo sesutems ir kita didziule tulpiu puoste gydytojai.
Kas liecia kysius- as esu irgi grieztai pries tai. O vat mano tevai siandien sako- 100 lt anesteziologui butinai duok, 200 maziausiai gydytojai  blink.gif   Sakau palaukit, juk nuo pinigu davimo man nieko geriau nepadarys  doh.gif  Nezinau, nei as gimdydama abu vaikus mokejau kazkam, nei per operacijas kisau pinigus, nei dabar noreciau uzsiiminet tokiais dalykais  unsure.gif

Manau,kad mokamos turetu but tenai...Oi kokios liks patenkintos sesutes ir gydytoja.Nes tikrai sakau,kas liecia personala,tai jis super....
Mano irgi tokia pozicija,ar as duosiu gydytojui,ar neduosiu,nuo to stebuklas nepasidarys.Vieninteli syki daviau,kai gimdziau (teisingiau vyras dave)Net ir pati pribuveja nelabai norejo imt,sako gi vaikuciui kuris ateina i pasauli reikes....
Ypac mums kurios eina dabar situo keliu,tai pinigeliu be galo daug reikia,tai tikrai manau,kad nera reikalo svaistytis pinigeliais,ten kur galima ir be ju apsieiti...bet aisku,cia mano tik asmenine nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maltakava: 04 kovo 2012 - 14:34
Tai vat, ir as tos nuomones, kad geriau kovo 8-osios proga sesutes skyriuje pasveikinsim ir gydytoja atskirai pasveikinsim dar, o pinigai nelabai cia vaidins svarbu vaidmeni ax.gif
Bet vat as labai noriu i vienviete palata, as negaliu pamiegot, jei salia knarkia ar garsiau kvepuoja kitas zmogus doh.gif siaubingai jautriai miegu, o kai dar svetimoj vietoj... tai is vis tragedija man buna. Visada perkuosi mokamas palatas, kad bent kazkiek pamiegociau nakti doh.gif
Atsakyti