Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 03, 22:00)
Labukas, mergaites, ilindau pasiskaitinet pas Jus is nesivystanciu nestumu ir ovuliacijos stimuliacijos temukiu  4u.gif
Lankausi KLP Jolsanoje pas gydytoja S, turejau 4 nesekmingas stimuliacijas ir pasiprasiau vakar, kad darytume laparoskopija, o ji pasiule kartu atlikt laparoskopija ir histeroskopija. Kuom jos skiriasi, ka daro per histeroskopija?
Tai antradieni jau guluosi i Jurininku ligonine tai procedurai, baimes nera, tik begalinis laukimas, kad greiciau ateitu  ta diena ir viskas pasibaigtu sekmingai  ax.gif

dziaugiuos kad tau atliks ir LP ir histero S. ji labai rupinasi savo mergaitem ax.gif busi apziureta , kaip sakant sujudins viska, o tada jau lengviau bus pastoti. mirksiukas.gif histero ti apziura gimdoje, o LP apziura uz gimdos ribu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 03, 21:00)
Labukas, mergaites, ilindau pasiskaitinet pas Jus is nesivystanciu nestumu ir ovuliacijos stimuliacijos temukiu  4u.gif
Lankausi KLP Jolsanoje pas gydytoja S, turejau 4 nesekmingas stimuliacijas ir pasiprasiau vakar, kad darytume laparoskopija, o ji pasiule kartu atlikt laparoskopija ir histeroskopija. Kuom jos skiriasi, ka daro per histeroskopija?
Tai antradieni jau guluosi i Jurininku ligonine tai procedurai, baimes nera, tik begalinis laukimas, kad greiciau ateitu  ta diena ir viskas pasibaigtu sekmingai  ax.gif

Sveika.Lauksim ziniu is taves,kaip pavyko operacija ir kokie rezultatai.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2012 03 03, 22:55)
Sveika.Lauksim ziniu is taves,kaip pavyko operacija ir kokie rezultatai.
4u.gif

na o kaip pati laikaisi?
Atsakyti
Labukas vakariukas mielosios ir as jungiuosi prie jusu:) pirmadieni guluosiu o antradieni darys LP.Na labai tikiuosi kad po jos bus viskas gerai ir pagaliau po 5metuku sulauksim dziaugsmelio,nors tiesa sakant biski bijau bet tuo paciu ir dziaugiuosi kad pagaliau sutikau gera daktare kuri pasiule sia operacija.Bet kiek zinau is jusu ankstesniu pasakojimu kad atsiduosiu i gero dartaro P.Vanago rankas,tikiuosi jis bus toks koki ji apibudinot ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernestute87 @ 2012 03 03, 23:07)
Labukas vakariukas mielosios ir as jungiuosi prie jusu:) pirmadieni guluosiu o antradieni darys LP.Na labai tikiuosi kad po jos bus viskas gerai ir pagaliau po 5metuku sulauksim dziaugsmelio,nors tiesa sakant biski bijau bet tuo paciu ir dziaugiuosi kad pagaliau sutikau gera daktare kuri pasiule sia operacija.Bet kiek zinau is jusu ankstesniu pasakojimu kad atsiduosiu i gero dartaro P.Vanago rankas,tikiuosi jis bus toks koki ji apibudinot  ax.gif  smile.gif

sveika 4u.gif saunu kad pagaliau suzinosi kaip kas pas tave, linkiu kuo sklandziau kad viskas praeitu ir greitai atsigautum po narkozes.
Atsakyti
O kodel kitas guldosi is vakaro?
Man 7,00 val ryto jau reikia buti skyriuje, o 8 val jau operuos unsure.gif
Antradieni is namu isvaziuosim i Klaipeda 5.30 val, paryciais doh.gif
Pirmadieni leksiu i poliklinika pasidaryt EKG, slapimo, kraujo tyrimo, kraujo grupes, gliukozes.
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 03, 21:13)
Man 7,00 val  ryto jau reikia buti skyriuje, o 8 val jau operuos  unsure.gif
Antradieni is namu isvaziuosim i Klaipeda 5.30 val, paryciais  doh.gif 
Pirmadieni leksiu i poliklinika pasidaryt EKG, slapimo, kraujo tyrimo, kraujo grupes, gliukozes.

Is vakaro guldosi, kad padarytu zarnyno valyma (duoda gerti miltukus laisvinancius vidurius arba klizmutes). Nors kitoms to nedaro - matyt nuo ligonines nusistovejusios tvarkos priklauso. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na pirmadieni is ligonines parasysiu kodel guldo diena pries smile.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 03 03, 23:13)
Man 7,00 val  ryto jau reikia buti skyriuje, o 8 val jau operuos  unsure.gif
Antradieni is namu isvaziuosim i Klaipeda 5.30 val, paryciais  doh.gif 

na gal tau liepe paciai namie issivalyti zarnyna ? o klizmuciu nerase? g.gif man pries histero rase klizmutes. as kai histero turejau klaipedoj tai is siauliu isvaziavom 4 ryto bet biski per anksti islekem o bijojau jei kas nutiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 03 03, 23:27)
Is vakaro guldosi, kad padarytu zarnyno valyma (duoda gerti miltukus laisvinancius vidurius arba klizmutes). Nors kitoms to nedaro - matyt nuo ligonines nusistovejusios tvarkos priklauso. mirksiukas.gif

Pirmadieni man badas bus- is ryto nei gert, nei valgyt nes gliukozes tyrimas bus, o po pietu kai grisiu is poliklinikos jau neleido nieko valgyt, tik dar gert iki 18 val vandenuka galesiu, 18 val Microlax klizmute, 19 val dar viena Microlax klizmute. Zarnynas bus isvalytas jau namie biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Orchiduke>: 03 kovo 2012 - 22:42
QUOTE(sheila102 @ 2012 03 03, 21:58)
na o kaip pati laikaisi?

Sveika.Kas liecia is po Lp,tai esu atsigavusi pilnai,tik pora gal dienu prasciau jauciausi.
Kai nulekiau pas gydytoja siulu issitraukt,tai mes dar karta perkalbejom apie mano nora susilaukt vaikelio.Tai jinai sako:kaip is savo puses ji bedu pas mane nemato,abu kiausintakiai pratekami....O mane tas labiausiai baugina,kad nebutu taip,kad neras priezasties,kodel as negaliu pastot.Jau geriau butu kazka radus,tai bent zinociau kas yra ir ka reikia gydyt.Is tikro pradziai labai dziaugiausi,kad po LP paaiskejo,kad kiausintakiai pratekami....bet dabar kazkaip pradedu labai nerimaut...ka reikes toliau daryt? verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Ernestute87 @ 2012 03 03, 22:07)
Labukas vakariukas mielosios ir as jungiuosi prie jusu:) pirmadieni guluosiu o antradieni darys LP.Na labai tikiuosi kad po jos bus viskas gerai ir pagaliau po 5metuku sulauksim dziaugsmelio,nors tiesa sakant biski bijau bet tuo paciu ir dziaugiuosi kad pagaliau sutikau gera daktare kuri pasiule sia operacija.Bet kiek zinau is jusu ankstesniu pasakojimu kad atsiduosiu i gero dartaro P.Vanago rankas,tikiuosi jis bus toks koki ji apibudinot  ax.gif  smile.gif

Sveika prisijungusi...Jei nepaslaptis,kokios pas tave bedeles del nepastojimo?Ar tik viskas bus aisku po LP?
Atsakyti
va ta ir esme kad nezinia kokia beda nes visus 5 metus ejau per daugybe daktaru ir niekas nieko nerado visus kartus nurasinedavo ant to kad jauni zmones ir nera kur skubet bet manau tai buvo labai nesazininga is daktaru puses,tad trukus kantrybei nuejau i vaisingumo klinika gydytoja suseme uz galvos ir parase siuntima LP.nes net neisivaizduoja kodel sitiek laiko nieko:)
Atsakyti