Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Ilmuliux @ 2012 03 02, 21:27)
Sveikutes smile.gif

tai va kai buvau nejus issiimti siulu paklausiau tos seseles kodel tik dvi skylutes o gi sako tau tik diagnostine laparaskopija buvo nieko nesalino laukan tai ir nereikejo trecios skylutes  ax.gif

Bet kaip įdomiai, pas mane irgi diagnostine irgi nieko nešalino o skylutės 3 g.gif
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2012 03 02, 20:56)
Bet kaip įdomiai, pas mane irgi diagnostine irgi nieko nešalino o skylutės 3  g.gif

Gal kokiu saaugu buvo (tikiuosi nenusikalbu) ? g.gif
Ilmuliux, parasyk o kuriose vietose tau padare tas dvi skylutes? Tris daro - dvi apacioje (beveik kirsnyje) ir viena tiesiai virs bambos (virsutineje rauksleleje).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 02 kovo 2012 - 22:06
QUOTE(Comma @ 2012 03 02, 22:04)

ne, nieko nerado visiškai, nieko nepjaustė, pasižiūrėjo ir užsiuvo.
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2012 03 02, 23:43)
ne, nieko nerado visiškai, nieko nepjaustė, pasižiūrėjo ir užsiuvo.

Chiquita, as irgi atsibudau tik su dviem skylutem, nes nieko blogo nerado pas mane ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2012 03 02, 21:56)
Bet kaip įdomiai, pas mane irgi diagnostine irgi nieko nešalino o skylutės 3  g.gif

Pas mane irgi 3 skylutes,o daryta diagnostine. g.gif
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2012 03 03, 09:36)
Pas mane irgi  3 skylutes,o daryta diagnostine. g.gif

Bet gal tau LP metu pratekamuma tikrino? g.gif
Mergaitems, kurioms po 2 skytules gal buvo daryta GN? g.gif
Atsakyti
[quote=Comma,2012 03 03, 15:07]
Bet gal tau LP metu pratekamuma tikrino? g.gif
[/quote
Aha tikrino....Nes juk man GN rode,kad vienas kiausintakis nepratekamas,tam juk ir skyre LP....Nors po Lp abu kiausintakiai pratekami pasirodo...tai kazkodel ir pagalvojau,kad ir man tik diagnostine blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maltakava: 03 kovo 2012 - 15:27
QUOTE(Comma @ 2012 03 03, 15:07)
Bet gal tau LP metu pratekamuma tikrino?  g.gif

Mano GN buvo daryta daugiau nei prieš metus, LAP metu pratekamumą kiaušintakių taip pat tikrino 4u.gif
Atsakyti
Tai gal mano pamastymai teisingi: tos, kurios turi po 3 skylutes - buvo atliktas kiausintakiu pratekamumas LP metu nors pati LP buvo tik diagnostine, o tos kurios turi po 2 skylutes tik diagnostine LP, kurios mentu net pratekamumo netikrinimo (nereikejo tikrinti), o tik ieskojo galimai endometriozes zidiniu ar panasiai, o nieko blogo nerade tiesiog uzsiuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute @ 2012 03 02, 20:11)
labas vakaras mergaitės 4u.gif

gal kuri nors darėtės laparaskopiją pas gydytoją Vanagą Kaune? jei taip, gal galėtumėt parašyti privačia žinute - noriu pasiklausti kelių dalykėlių blush2.gif

ačiū

As dariausi pas si daktara,pats sauniausias daktaras koki tik teko sutikti 4u.gif gali klausti ko nori.Atsakysiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Comma @ 2012 03 02, 23:04)
Ilmuliux, parasyk o kuriose vietose tau padare tas dvi skylutes? Tris daro - dvi apacioje (beveik kirsnyje) ir viena tiesiai virs bambos (virsutineje rauksleleje).

O pas mane tai viena skylute mazdaug kur apendicitas kita kitoje puseje,o trecia bambos apacioje,o ne virsuje. Ale tu matai kaip visom skirtingai g.gif
Atsakyti
Labukas, mergaites, ilindau pasiskaitinet pas Jus is nesivystanciu nestumu ir ovuliacijos stimuliacijos temukiu 4u.gif
Lankausi KLP Jolsanoje pas gydytoja S, turejau 4 nesekmingas stimuliacijas ir pasiprasiau vakar, kad darytume laparoskopija, o ji pasiule kartu atlikt laparoskopija ir histeroskopija. Kuom jos skiriasi, ka daro per histeroskopija?
Tai antradieni jau guluosi i Jurininku ligonine tai procedurai, baimes nera, tik begalinis laukimas, kad greiciau ateitu ta diena ir viskas pasibaigtu sekmingai ax.gif
Atsakyti
Visoms dekoju uz patarimus, uz nuomones isreiskima. smile.gif Gal ir jus ir teisios, laparoskopijos ir gn metu jei ka ras blogo tai pasalins, o jei nieko neras tai bus mano naudai.Bent jau busiu pameginus daugiau metodu, kad susilaukti taip norimo vaikelio smile.gif
Atsakyti