Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(murkutis @ 2012 02 28, 19:22)
Sveikutes,
Ilgai skaitinejau si skyreli ir bandziau rasti atsakyma ka daryt, kaip pasielgti, ar darytis laparoskopija? Daug abejoniu paliko endokrinologas ir ginekologe, tad nezinau ar verta, o apsiprest reikia greitai.Kiekvienas medikas is savo parapijos sneka.Del vaikelio esu viskam pasiryzusi. Endokrinologas sako kad vaistais pabandyti prolaktina numust, pagert vitamina d, ir dar skydliaukes stimuliavimui israse.Gine sako reik paziuret per operacija, ar viskas ten gerai.Endokrinologas sako nebutina..Ka jus patartumet? gal kas susiduret su panasia situacija? verysad.gif

As vertinciau (neatmesciau) endokrinologo nuomones. Kol nesusitvarkyciau su skydliauke, leliaus neplanuociau. O jei apsigimimas? blink.gif Issiaiskink kiek laiko daugmaz truks prolaktino numusimas, tada planuok LP. Kadangi LP metu viska ten sujudina leliaus atsiradimui, buk tikra, kad del endokrinologiniu susirgimu nebus apsigimimo g.gif Gal cia ir per ziauriai parasiau, bet man mano edokrinologe sake, kad dziaugciaus, kad nepastojau, nes labai didele tikimybe, kad butu buves apsigimimas blink.gif
Mazute, cia tik musu nuomones - o spresti ka ir kada daryti tau paciai (zinoma pasitarus su savo antra puse wub.gif )
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
labukas,

kaip gyvuoja triju skyluciu sesytes? rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kisvaida @ 2012 02 29, 20:49)
labukas,

kaip gyvuoja triju skyluciu sesytes?  rolleyes.gif  ax.gif

As vis dar parazituoju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kisvaida @ 2012 02 29, 21:49)
labukas,

Man antradieni siuliukus istrauke,baigsis mano mmm,leksiu pas savo gine,ziureti ka pasiulys.Itariu,kad siulys MB turta issitirt...Merginos,kur Klaipedoje pigiausiai padaro spermos tyrimus? g.gif
Papildyta:
Ilmuliux atsiliepk....Ar ka suzinojai,kodel pas tave tik dvi skylutes?
Atsakyti
o jus jau visos sulauket mmm? unsure.gif nes as dar ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kisvaida @ 2012 03 01, 17:27)
o jus jau visos sulauket mmm?  unsure.gif  nes as dar ne  schmoll.gif

aš irgi dar ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kisvaida @ 2012 03 01, 17:27)

Na man jos atejo,kaip visada laiku,tik kazkokios issiderinusios.Pora dienu vos tepe,o po to kai prapliupo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kisvaida @ 2012 02 29, 22:49)
labukas,

As ir dar vis lepinuosi atostogomis,bet jau antradieni i darbuka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kisvaida @ 2012 03 01, 16:27)

Pas mane jos atejo 2 dienomis, net sakyciau paromis anksciau nei pagal grafika mirksiukas.gif
Atsakyti
labas vakaras mergaitės 4u.gif

gal kuri nors darėtės laparaskopiją pas gydytoją Vanagą Kaune? jei taip, gal galėtumėt parašyti privačia žinute - noriu pasiklausti kelių dalykėlių blush2.gif

ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinute: 02 kovo 2012 - 19:12
QUOTE(Comma @ 2012 03 02, 00:13)
Pas mane jos atejo 2 dienomis, net sakyciau paromis anksciau nei pagal grafika  mirksiukas.gif

labu visoms 4u.gif

pavydziu tau blush2.gif jau galit vel planuoti ir pan. as vis dar gyvenu laukimu, nes nzn, kad jos pasirodys doh.gif g.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
QUOTE(maltakava @ 2012 03 01, 15:48)
Man antradieni siuliukus istrauke,baigsis mano mmm,leksiu pas savo gine,ziureti ka pasiulys.Itariu,kad siulys MB turta issitirt...Merginos,kur Klaipedoje pigiausiai padaro spermos tyrimus? g.gif
Papildyta:
Ilmuliux atsiliepk....Ar ka suzinojai,kodel pas tave tik dvi skylutes?

tai va kai buvau nejus issiimti siulu paklausiau tos seseles kodel tik dvi skylutes o gi sako tau tik diagnostine laparaskopija buvo nieko nesalino laukan tai ir nereikejo trecios skylutes ax.gif
Atsakyti