QUOTE(murkutis @ 2012 02 28, 19:22)
Sveikutes,
Ilgai skaitinejau si skyreli ir bandziau rasti atsakyma ka daryt, kaip pasielgti, ar darytis laparoskopija? Daug abejoniu paliko endokrinologas ir ginekologe, tad nezinau ar verta, o apsiprest reikia greitai.Kiekvienas medikas is savo parapijos sneka.Del vaikelio esu viskam pasiryzusi. Endokrinologas sako kad vaistais pabandyti prolaktina numust, pagert vitamina d, ir dar skydliaukes stimuliavimui israse.Gine sako reik paziuret per operacija, ar viskas ten gerai.Endokrinologas sako nebutina..Ka jus patartumet? gal kas susiduret su panasia situacija?
Ilgai skaitinejau si skyreli ir bandziau rasti atsakyma ka daryt, kaip pasielgti, ar darytis laparoskopija? Daug abejoniu paliko endokrinologas ir ginekologe, tad nezinau ar verta, o apsiprest reikia greitai.Kiekvienas medikas is savo parapijos sneka.Del vaikelio esu viskam pasiryzusi. Endokrinologas sako kad vaistais pabandyti prolaktina numust, pagert vitamina d, ir dar skydliaukes stimuliavimui israse.Gine sako reik paziuret per operacija, ar viskas ten gerai.Endokrinologas sako nebutina..Ka jus patartumet? gal kas susiduret su panasia situacija?
As vertinciau (neatmesciau) endokrinologo nuomones. Kol nesusitvarkyciau su skydliauke, leliaus neplanuociau. O jei apsigimimas? Issiaiskink kiek laiko daugmaz truks prolaktino numusimas, tada planuok LP. Kadangi LP metu viska ten sujudina leliaus atsiradimui, buk tikra, kad del endokrinologiniu susirgimu nebus apsigimimo Gal cia ir per ziauriai parasiau, bet man mano edokrinologe sake, kad dziaugciaus, kad nepastojau, nes labai didele tikimybe, kad butu buves apsigimimas
Mazute, cia tik musu nuomones - o spresti ka ir kada daryti tau paciai (zinoma pasitarus su savo antra puse )
Sekmes