Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(rutaute @ 2012 02 25, 08:14)
As menesi laiko namuciuose sau atsiputus lotuliukas.gif ,o i darba visai nenoriu eiti,dar liko man visa kita savaitele paatostogauti biggrin.gif  thumbup.gif

Man va dave dar iki treciadienio sad.gif Taip tingiu i darba - patinka parazituoti 4u.gif
Mergaitems, kurioms trumpiau dave matyt tik diagnostine LP buvo, nes va mes rutaute bandysim rekordus sumusti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 02 25, 16:43)
Man va dave dar iki treciadienio sad.gif Taip tingiu i darba - patinka parazituoti  4u.gif
Mergaitems, kurioms trumpiau dave matyt tik diagnostine LP buvo, nes va mes rutaute bandysim rekordus sumusti  lotuliukas.gif

Taip, man diagnostinė ir dar nieko nerado, tai nebuvo dėl ko ta nedarbingumą tęsti ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

Atsiprasau kad isiverziau pas jus. Pati esu is IVF skyrelio. Linkiu kad visoms jums laime seima aplankytu daug anksciau nei tas paskutine stadija vadinama IVF 4u.gif
Atejau su prasymu jusu apsilankyti sioje temuteje:

http://www.supermama...howtopic=811877

Jei paskaite nuspresit siek tiek prisideti, Afrodite ir visos jos drauges jums bus be galo dekingos wub.gif wub.gif

Mums truksta labai nedaug 4u.gif ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 02 25, 17:43)
Man va dave dar iki treciadienio sad.gif Taip tingiu i darba - patinka parazituoti  4u.gif
Mergaitems, kurioms trumpiau dave matyt tik diagnostine LP buvo, nes va mes rutaute bandysim rekordus sumusti  lotuliukas.gif

O taip busim kaip po geru atostogu 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 02 25, 22:28)
O taip busim kaip po geru atostogu 4u.gif  biggrin.gif

man ir buvo diagnostine, bet sake biuletenis 10d bet as isvis neemiau .
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 02 25, 19:38)
Sveikos mergaites,

Atsiprasau kad isiverziau pas jus. Pati esu is IVF skyrelio. Linkiu kad visoms jums  laime seima aplankytu daug anksciau nei tas paskutine stadija vadinama IVF  4u.gif
Atejau su prasymu jusu apsilankyti sioje temuteje:

http://www.supermama...howtopic=811877

Jei paskaite nuspresit siek tiek prisideti, Afrodite ir visos jos drauges jums bus be galo dekingos  wub.gif  wub.gif

Mums truksta labai nedaug  4u.gif  ACIU  4u.gif

Merginos, nebukite abejingos. 4u.gif

Visom sveikatos, geru rezultatu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2012 02 26, 00:36)
Merginos, nebukite abejingos. 4u.gif

Visom sveikatos, geru rezultatu.  4u.gif

Siuo metu galiu padeti tik.... moraliskai wub.gif O abejingu cia tikrai nera (manau visos mergaites pritars), todel nenaudokim tokiu zodziu prasydamos pagalbos, tai zeidzia zmogu, kuris negali materialiai padeti 4u.gif
Linkiu kuo geriausios sekmes ir didziausios svajones issipildymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 02 26, 14:59)
Siuo metu galiu padeti tik.... moraliskai  wub.gif O abejingu cia tikrai nera (manau visos mergaites pritars), todel nenaudokim tokiu zodziu prasydamos pagalbos, tai zeidzia zmogu, kuris negali materialiai padeti  4u.gif
Linkiu kuo geriausios sekmes ir didziausios svajones issipildymo  4u.gif

Nematau kodel reiketu isizeisti, tas kuris negali pats finansiskai, gali moraliskai, o prie dideliu noru galima sugalvoti kaip ir ta finansine pagalba suteikti. wink.gif
Tema ne apie tai, taigi nesiplesiu.
Jums taip pat svajoniu pildymosi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Triunfante @ 2012 02 26, 13:54)
Nematau kodel reiketu isizeisti, tas kuris negali pats finansiskai, gali moraliskai, o prie dideliu noru galima sugalvoti kaip ir ta finansine pagalba suteikti.  wink.gif
Tema ne apie tai, taigi nesiplesiu.
Jums taip pat svajoniu pildymosi.  4u.gif

Nesiplesiu ir as - abejinguma suprantame skirtingai 4u.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Ilgai skaitinejau si skyreli ir bandziau rasti atsakyma ka daryt, kaip pasielgti, ar darytis laparoskopija? Daug abejoniu paliko endokrinologas ir ginekologe, tad nezinau ar verta, o apsiprest reikia greitai.Kiekvienas medikas is savo parapijos sneka.Del vaikelio esu viskam pasiryzusi. Endokrinologas sako kad vaistais pabandyti prolaktina numust, pagert vitamina d, ir dar skydliaukes stimuliavimui israse.Gine sako reik paziuret per operacija, ar viskas ten gerai.Endokrinologas sako nebutina..Ka jus patartumet? gal kas susiduret su panasia situacija? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(murkutis @ 2012 02 28, 21:22)
Sveikutes,
Ilgai skaitinejau si skyreli ir bandziau rasti atsakyma ka daryt, kaip pasielgti, ar darytis laparoskopija? Daug abejoniu paliko endokrinologas ir ginekologe, tad nezinau ar verta, o apsiprest reikia greitai.Kiekvienas medikas is savo parapijos sneka.Del vaikelio esu viskam pasiryzusi. Endokrinologas sako kad vaistais pabandyti prolaktina numust, pagert vitamina d, ir dar skydliaukes stimuliavimui israse.Gine sako reik paziuret per operacija, ar viskas ten gerai.Endokrinologas sako nebutina..Ka jus patartumet? gal kas susiduret su panasia situacija? verysad.gif

sveika 4u.gif
kaip ir pati sakai visi gydytojai kalba is savo parapijos. bet as daryciaus LP nes jei ras per LP dar kokiu negerumu , tai kai gydisies skydliauke galesi ir tai gydyt. na nezinau as tai tikrai daryciau. as pati dariau diagnostine LP istikro tikrino kiausintakius tuo paciu rado endo Ist patvarke ir dabar jau rami ir zinau kas ten. beje vistiek reiktu daryt GN tai tuo paciu daryciau iskart LP. na bet gal kai skydliauke sutvarkysi viskas bus ok mirksiukas.gif as klausyciau savo gines blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(murkutis @ 2012 02 28, 20:22)
Sveikutes,

Aš irgi klausyčiau Ginės ir daryčiau LAP, nors bus tada tikrai situacija aiški, vis tik laikas ne mūsų naudai eina 4u.gif
Atsakyti