Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Ramune Ski @ 2012 02 21, 23:03)
Diagnostine.. nes neranda del ko negaliu turet.. lygtai mate maza zidinuka endimitriozes.. bet tiksliai nezino..
ryt einu pas gydytoja, tai viska susakys kas kaip.. kada ateiti
As jau pasiruosiau, nuverkiau partija.. susikroviau daiktelius, o valymo turbut zarnyno net nereiks is baimes nevalgysiu smile.gif jau nuo rytojaus..
Aciu labai uz palaikyma.. parasysiu kaip sekesi..

Sveikos...
nu va as jau namie.. zinios labai geros, nerado endometriozes, nors mate ekoskopu maza darini, zodziu subade kiiauside viena ir liepe per 6 men pastoti.. kaip ir nevaisingumo neturi buti, nors galima daryti skatinima sake...
reikes dar karta vyro turta istirti.. matyt nusilpo smile.gif

Vakar dare laparaskopija, nuvaziavau negerus nevalgius, zodziu is karto pas gydytoja, ant kedes ir i operacine, vos spejau vokeli paduoti smile.gif.. is baimes net rankos drebejo. nereikejo jokios klizmos smile.gif
Atsigavau po 2 val. ir i tulika ejau pati.. turiu 3 skylutes.. nu galima sakyti 2, nes 1bamboje, 2 sonuose.

Merginos tikrai jei galvojat issitirti laparaskopija tai negaiskit, labai geras budas ir nera ko tempti.. diagnostika tikrai superine ir tampa viskas aisku kas kaip
Atsakyti
QUOTE(Ramune Ski @ 2012 02 24, 18:40)
Sveikos...
nu va as jau namie.. zinios labai geros, nerado endometriozes, nors mate ekoskopu maza darini, zodziu subade kiiauside viena ir liepe per 6 men pastoti.. kaip ir nevaisingumo neturi buti, nors galima daryti skatinima sake...

Vakar dare laparaskopija, nuvaziavau negerus nevalgius, zodziu is karto pas gydytoja, ant kedes ir i operacine, vos spejau vokeli paduoti smile.gif.. is baimes net rankos drebejo. nereikejo jokios klizmos  smile.gif
Atsigavau po 2 val. ir i tulika ejau pati.. turiu 3 skylutes.. nu galima sakyti 2, nes 1bamboje, 2 sonuose.

Merginos tikrai jei galvojat issitirti laparaskopija tai negaiskit, labai geras budas ir nera ko tempti.. diagnostika tikrai superine ir tampa viskas aisku kas kaip

sveika sugrizus! 4u.gif oi, kaip smagu, kad viskas gerai thumbup.gif db ilsekis, atgauk jegas, kad galetumet vel kibti i ND ir jau kita men tapti nestuke.gif wub.gif ax.gif
Papildyta:
mergaites, kada jus sulauket mmm po LP? unsure.gif man jau praejo 2 savaites po LP, bet mmm nesirodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kisvaida: 24 vasario 2012 - 17:55
Ramune Ski...tikrai geros naujienos ir labai viliuosi,kad nestuke.gif nereiks ilgai laukt.
Tik va as asmeniskai nedaviau jokio vokelio,nei pries operacija,nei po....Kazkaip esu nusistacius pries tai. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kisvaida @ 2012 02 24, 16:56)
sveika sugrizus!  4u.gif oi, kaip smagu, kad viskas gerai  thumbup.gif  db ilsekis, atgauk jegas, kad galetumet vel kibti i ND ir jau kita men  tapti  nestuke.gif  wub.gif  ax.gif
Papildyta:
mergaites, kada jus sulauket mmm po LP?  unsure.gif man jau praejo 2 savaites po LP, bet mmm nesirodo  g.gif

Mano mm atejo 2 parom atejo anksciau nei turejo pagal cikla. Matyt LP itakojo paskubejima 4u.gif
Smagu, merginos, kad griztate su geromis ziniomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune Ski @ 2012 02 24, 18:40)
Sveikos...

Vakar dare laparaskopija, nuvaziavau negerus nevalgius, zodziu is karto pas gydytoja, ant kedes ir i operacine, vos spejau vokeli paduoti smile.gif.. is baimes net rankos drebejo. nereikejo jokios klizmos  smile.gif

Sveika sugryzusi,na va kaip gerai kad viskas thumbup.gif praejo,dabar turi kuo greiciau pasveikti atgauti jegas po LP ir kibti i malonius darbus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutaute: 24 vasario 2012 - 18:18
Ačiū visoms už palaikymą.. žinot.. jeigu nebučiau čia užsukusi ir pasidalinusi savo vargeliu.. tai būtu labai sunku.

Sėkmės visoms..dabar dirbsiu..o po pusmečio gal bendrausime jau kitame skyrelyje NEŠTUKES.. svarbiausia nenukabinti nosies smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune Ski @ 2012 02 24, 18:06)
Ačiū visoms už palaikymą.. žinot.. jeigu nebučiau čia užsukusi ir pasidalinusi savo vargeliu.. tai būtu labai sunku.

Sėkmės visoms..dabar dirbsiu..o po pusmečio gal bendrausime jau kitame skyrelyje NEŠTUKES.. svarbiausia nenukabinti nosies smile.gif

Noreciau patikslinti - VELIAUSIAI po pusmecio lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 02 24, 20:13)
Noreciau patikslinti - VELIAUSIAI po pusmecio  lotuliukas.gif  4u.gif

jokiu pusmeciu schmoll.gif lotuliukas.gif kita cikla visoms turi pasisekti nestuke.gif wub.gif gana, reikia ir cia virusiuku tongue.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kisvaida @ 2012 02 24, 19:30)
jokiu pusmeciu  schmoll.gif  lotuliukas.gif kita cikla visoms turi pasisekti  nestuke.gif  wub.gif gana, reikia ir cia virusiuku  tongue.gif  ax.gif

O tu nesiterlioji lotuliukas.gif Pasakei ir sventa - visos begam daryti ND lotuliukas.gif

P.S. merginos, kurioms dare ne diagnostine LP, kiek laiko bus dave biuleteni? g.gif Kadangi is operavusios gydytojos israsu dar nera blink.gif , seimos gydytoja nelabai isivaizduoja kiek as cia galeciau parazituoti namie doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 02 25, 00:13)
O tu nesiterlioji  lotuliukas.gif Pasakei ir sventa - visos begam daryti ND  lotuliukas.gif

P.S. merginos, kurioms dare ne diagnostine LP, kiek laiko bus dave biuleteni?  g.gif Kadangi is operavusios gydytojos israsu dar nera blink.gif , seimos gydytoja nelabai isivaizduoja kiek as cia galeciau parazituoti namie  doh.gif  lotuliukas.gif

As menesi laiko namuciuose sau atsiputus lotuliukas.gif ,o i darba visai nenoriu eiti,dar liko man visa kita savaitele paatostogauti biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 02 24, 23:13)
O tu nesiterlioji  lotuliukas.gif Pasakei ir sventa - visos begam daryti ND  lotuliukas.gif

P.S. merginos, kurioms dare ne diagnostine LP, kiek laiko bus dave biuleteni?  g.gif Kadangi is operavusios gydytojos israsu dar nera blink.gif , seimos gydytoja nelabai isivaizduoja kiek as cia galeciau parazituoti namie  doh.gif  lotuliukas.gif

Man pradziai norejo israsyti 10 dienu biulioteni.Bet as pati susitrumpinau laika,sakau uzteks man ir 5 dienu.Taigis baiginejasi mano katino dienos. blush2.gif
Merginos norejau paklaust,ar jums is po LP nesutriko menesines.Nes man jos vakar prasidejo,bet jau tokios negausios.Nera man taip buve.Ar tai galetu itakoti LP?
Atsakyti
QUOTE(kisvaida @ 2012 02 24, 17:56)
mergaites, kada jus sulauket mmm po LP?  unsure.gif man jau praejo 2 savaites po LP, bet mmm nesirodo  g.gif

aš dar nesulaukiau ir jaučiu kad vėluos unsure.gif

QUOTE(Comma @ 2012 02 24, 23:13)

Aš turėjau 5kių dienų nedarbingumą nuo pirmadienio iki penktadienio, kitą pirmadienį jau į darbelį ėjau 4u.gif
Atsakyti