Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Comma @ 2012 02 22, 15:25)
Trys skylutes ir viskas  4u.gif

aga aš mačiau tris tik pilve, o jei dar ir kirkšnyse pjauna.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(maltakava @ 2012 02 22, 15:34)
As jums siulyciau nebeziureti jokiu video apie laparaskopija,nes po to visai isibauginsite.
Kaip sakoma,ko akys nemato ir sirdis neskauda.
Ir tikrai ten nera nieko baisaus,juk jus uzmigdys,o kai atsikelsite,bus jau po visko.
Tikrai neverta tiek pergyvent mirksiukas.gif

aga jau kažkuri pasiūlė infomacijos pirmame puslapyje pasieškot.. radau biggrin.gif tik visko nežiūrėjau užteko ir to ka pamačiau.. sakau gal kaip tik neverta tokių video dėt, nes daugiau nuteikia nesioperuot.. biggrin.gif
o dar apie drenus kažkur paskaičiau, jau to tai bijau nežmoniškai.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Triunfante @ 2012 02 22, 17:10)
thumbup.gif  cool.gif

Amura, viskas bus gerai.  mirksiukas.gif  4u.gif Pies operacija padarys kraujo tyrimus ir viskas.

ačiū kad stengiatės nuramint.. 4u.gif tai kad tie tyrimai, tik pati visko pradžia.. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ryzik @ 2012 02 22, 19:25)

Labukas, o kur tas centras randasi?

nesupratau klausimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 22, 20:50)
bet jau manau drasiai gali nusiimt pleistrus ,nes taip greiciau gys pjuviai. as tai dar po duso purskiau dezinfekuojanciu purskalu. nu zodziu tokia ligone biski jauciaus tai labai jau priziurejau save ir laikiaus visu nurodymu...  blush2.gif

Man liepe pleistriukus laikyti iki kol isims siulus. Isemus siulus dar sake pabuti pora dienu. Klausiau. Dabar jau antra savaite prasidejo kaip be ju, bet vistiek ranku nuo pilvo negaliu atitraukti. Tepu su psilo balzamu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kisvaida @ 2012 02 22, 21:30)
kaip savijauta?  rolleyes.gif
ir man idomu, kodel tau tik dvi skylutes?  rolleyes.gif man ligonineje nueme juos ir leido tuomet i dusa eiti  ax.gif

na atrodo gerai jauciuosi kol mano ciucikas ir dukryte nesumasto uzsirioglinti man ant pilvuko doh.gif na kai sulauksiu menesiniu eisiu pas savo ginekologe ir tada gal papasakos kodel tik dvi skylutes blush2.gif

QUOTE(Comma @ 2012 02 23, 00:28)
Man liepe pleistriukus laikyti iki kol isims siulus. Isemus siulus dar sake pabuti pora dienu. Klausiau. Dabar jau antra savaite prasidejo kaip be ju, bet vistiek ranku nuo pilvo negaliu atitraukti. Tepu su psilo balzamu  doh.gif

o kam tas balzamas???

Sheila operavo Vilutiene is šatkauskas atrodo tiksliai net nepamenu vyro pavardes.

Sveikutes
Atsakyti
QUOTE(Ilmuliux @ 2012 02 23, 08:05)
o kam tas balzamas???
[

Jis mazina niezejima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilmuliux @ 2012 02 23, 10:05)
na kai sulauksiu menesiniu eisiu pas savo ginekologe ir tada gal papasakos kodel tik dvi skylutes  blush2.gif

pas mane irgi tik dvi skylutes. trys buna, jeigu kazka rimciau daro, o dvi jeigu tik pasiziuri ir nieko blogo neranda. pas mane rado 1laipsnio endometrioze (2 zidinukus), tai uzteko dvieju skyluciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaute @ 2012 02 22, 20:30)
Nu man skaudejo nugara,ta as vat kvailute blush2.gif saviveikla uzsiminejau ir tepiau sakiau kad pades tai vat kas gavosi,prisidirbau. doh.gif

Na svarbu,kad viskas gerai baigesi. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ilmuliux @ 2012 02 22, 21:19)
o kodel pas mane tik dvi skylutes???
kai man pasake kad dare tik dvi skylutes tai ir likau nesupratus  doh.gif

as siandien dar su pleistriukais nors ir jau 2 diena po operacijos bet kazkaip man nedrasu be ju but  blush2.gif

Sveikutes

As kazkaip dar irgi nesiryztu pleistriuku nusiimt,nors siandiena toks neziejimas pilvo buvo uzejes,jauciu reiks plest juos salin.Nors gydytoja ir sake,kad gryzus namo jau juos nusiimciau,bet vis prisibijau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(moteris-ne-indaplove @ 2012 02 23, 18:49)
pas mane irgi tik dvi skylutes. trys buna, jeigu kazka rimciau daro, o dvi jeigu tik pasiziuri ir nieko blogo neranda. pas mane rado 1laipsnio endometrioze (2 zidinukus), tai uzteko dvieju skyluciu  smile.gif

pas mane tokia pat situacija endo Ist keli zidinukai, bet skylutes trys 4u.gif tad manau kad cia kita priezastis. labai idomu kaip paaiskins mergaitems gydytojai g.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 23, 18:10)
pas mane tokia pat situacija endo Ist keli zidinukai, bet skylutes trys  4u.gif tad manau kad cia kita priezastis. labai idomu kaip paaiskins mergaitems gydytojai  g.gif

Gal mergaitems su dviem skylutem netikrino kiausintakiu pratekamumo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 02 23, 22:31)
Gal mergaitems su dviem skylutem netikrino kiausintakiu pratekamumo?  g.gif

g.gif nu bet zinokit tikrai labai idomu kodel ? butinai atsiliepkit mergaites jei gydytojai jums paaiskins , beje o kur tos dvi skylutes ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila102: 23 vasario 2012 - 21:41
pas mane trys skylutės, pratekamumą kiaušintakių tikrino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 02 23, 22:31)
Gal mergaitems su dviem skylutem netikrino kiausintakiu pratekamumo?  g.gif

tai kad man atrodo pratekamuma tikrina pro maksti leisdami kontrasta, pilvo del to nepjauna smile.gif
reiskia mano teorija del dvieju skyluciu nepasitvirtino:lotuliukas:
Atsakyti
QUOTE(moteris-ne-indaplove @ 2012 02 24, 09:18)
tai kad man atrodo pratekamuma tikrina pro maksti leisdami kontrasta, pilvo del to nepjauna  smile.gif 
reiskia mano teorija del dvieju skyluciu nepasitvirtino:lotuliukas:

Kadangi jie matuoja laika per kuri kontrastas pasiekia tikslą tai manau, kad butent todel ir reikia jiems pjuvio... blush2.gif
Aj bet tuscias cia kalbejimas - reikia info is tu mergaiciu, kurios zino kodel pas jas tik dvi skylutes mirksiukas.gif
Atsakyti