Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(sheila102 @ 2012 02 21, 20:24)

Teoriškai gydytojai liepia 6mėn. natūraliai bandyti.
Man irgi siūlė palaukti, bet aš nelabai noriu, na gal vieną mėnesį natūraliai pabandytumėm, bet nežinau ar dar verta laiką gaišti g.gif
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2012 02 21, 22:16)
Teoriškai gydytojai liepia 6mėn. natūraliai bandyti.
Man irgi siūlė palaukti, bet aš nelabai noriu, na gal vieną mėnesį natūraliai pabandytumėm, bet nežinau ar dar verta laiką gaišti  g.gif

na as nieko ir nesiulau tik sakau kaip dzniausiai siulo blush2.gif mergaite su endo IV st paeme ir pastojo po 4men po LP. kita su IIst po 3men pastojo , kita po metu su trupuciu. na taip laukti niekas nenori, bet dabar visas organizmas yra sujudintas kaip sakant visi takai pravalyti ax.gif na mergaites jus darykit kaip norit ir taip kaip sirdutes sako, bet jei gydytojai taip siulo gal tikrai nebe pagrindo. atsimenu ir as po LP ta pati cikla nulekiau pas gine o si ir sako palauk bent tris men o va tada jau galesim kazka ziuret , sako viska sujudino, iskelnojo ir pan pasalino ko nereikia o dabar atsipalaiduokit ir bent kelis men pabandykit negalvodami pasidarbuoti. spesi sako tu vaistu prigert , mes paklausem ir dabar jau praejus pusmeciui po LP pradejom stimuliacijas.
tiesa man dar histero buvo gruodi, o po jos man bent NT vaiduokliuot pradejo ciklo gale, o ka gali zinoti gal tikrai histero padejo ir tik progesterono tetruko kad viskas baiogtusi laimingai ... aisku neatmetu ir brokuotu NT glimybes blush2.gif bet man niekada jie nevaidokliuodavo, ir labai noriu tiketi kad greitai mums pavyks ax.gif tad kiekviena renkames kaip mums atrodo geriausia....
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 21, 20:54)
na as nieko ir nesiulau tik sakau kaip dzniausiai siulo  blush2.gif mergaite su endo IV st paeme ir pastojo po 4men po LP. kita su IIst po 3men pastojo , kita po metu su trupuciu. na taip laukti niekas nenori, bet dabar visas organizmas yra sujudintas kaip sakant visi takai pravalyti  ax.gif na mergaites jus darykit kaip norit ir taip kaip sirdutes sako, bet jei gydytojai taip siulo gal tikrai nebe pagrindo. atsimenu ir as po LP ta pati cikla nulekiau pas gine o si ir sako palauk bent tris men o va tada jau galesim kazka ziuret , sako viska sujudino, iskelnojo ir pan pasalino ko nereikia o dabar atsipalaiduokit ir bent kelis men pabandykit negalvodami pasidarbuoti. spesi sako tu vaistu prigert , mes paklausem ir  dabar jau praejus pusmeciui po LP pradejom stimuliacijas.
tiesa man dar histero buvo gruodi, o po jos man bent NT vaiduokliuot pradejo ciklo gale, o ka gali zinoti gal tikrai histero padejo ir tik progesterono tetruko kad viskas baiogtusi laimingai ... aisku neatmetu ir brokuotu NT glimybes  blush2.gif bet man niekada jie nevaidokliuodavo, ir labai noriu tiketi kad greitai mums pavyks  ax.gif tad kiekviena renkames kaip mums atrodo geriausia....

Kiekviena tavo posta skaitau labai atidziai - labai esi nuosirdi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 02 21, 23:17)
Kiekviena tavo posta skaitau labai atidziai - labai esi nuosirdi  wub.gif

oi comma wub.gif man tiesiog cia patinka ateini , paskaitai , pasidalini savo skausmeliais , pamastymais, randi ir naudingos info ir nelabai, bet atsirenki, kas reikalinga, tiesiog gal neturiu kam issipasakot... tevu ir uosviu tiek uzkrauti nenoriu , jie zino kaip mums yra bet labai gilintis nenoriu, nes zinau, kad jie jaudinasi ir jiems skauda ... na o su vyru tai ir taip nuo ryto iki vakaro kartu nes kartu dirbam , tai jau kalbeta perkalbeta, o va drauges kelios zino, bet jos to neisgyveno, tad joms sunku suprasti, ka mes isgyvenam ir kodel gulam po peiliais , darom tyrimus, lakstom pas gydytojus, na tiesiog joms tai neaktualu... tad ateinu cia ir jauciuosi tokia sava, nereikia vel ir vel aiskinti ir pasakoti, kas ir kaip...cia turbut visos labai nuosirdzios ir draugiskos mergaites, nes visos ateina cia ne is laimes , o nordamos rasti atsakymus i savo klausymus pasidalinti savo patirtimi...
Atsakyti
Sveikos merginos...
eh.. as guluosi 23d. laparaskopijai... bandysiu, nors baisu baisiai.. gine vilciu suteike, gal kaip sakant pravalys latakus.. tai greiciau pavyks.
Bandem, bandom jau 3 metus..
Atsakyti
QUOTE(Ramune Ski @ 2012 02 21, 23:45)
Sveikos merginos...
eh.. as guluosi 23d. laparaskopijai... bandysiu, nors baisu baisiai.. gine vilciu suteike, gal kaip sakant pravalys latakus.. tai greiciau pavyks.

sveika, 4u.gif o del ko darys tau LP ir kur ja darysies blush2.gif kiek suprantu ji tau diagnostine , laikysim kumstukus kad nieko tau nerastu ir tada jau galesit dziaugtis nestuke.gif
Atsakyti
Diagnostine.. nes neranda del ko negaliu turet.. lygtai mate maza zidinuka endimitriozes.. bet tiksliai nezino..
ryt einu pas gydytoja, tai viska susakys kas kaip.. kada ateiti
As jau pasiruosiau, nuverkiau partija.. susikroviau daiktelius, o valymo turbut zarnyno net nereiks is baimes nevalgysiu smile.gif jau nuo rytojaus..
Aciu labai uz palaikyma.. parasysiu kaip sekesi..
Atsakyti
QUOTE(Ramune Ski @ 2012 02 22, 00:03)
Diagnostine.. nes neranda del ko negaliu turet.. lygtai mate maza zidinuka endimitriozes.. bet tiksliai nezino..
As jau pasiruosiau, nuverkiau partija.. susikroviau daiktelius, o valymo turbut zarnyno net nereiks is baimes nevalgysiu smile.gif jau nuo rytojaus..

Jei bus labai baugu galvok kad tai paskutinis laiptelis link nestuke.gif visa tai del musu svajones 4u.gif
Lauksim taves griztant su geromis naujienomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune Ski @ 2012 02 21, 22:03)

Laikykis mergaite - mes su tavim wub.gif Kai bus blogai isivaizduok, kad mes visos stovim suspaude kumstukus ir sergam, kad tau butu viskas gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune Ski @ 2012 02 21, 23:03)

Mebaisi ta laparaskopija visai, sergam už tave ir laukiam naujienų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune Ski @ 2012 02 21, 23:45)
Sveikos merginos...

Nesjaudinkit taip, viskas bus gerai. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
labas vakaras.. 4u.gif man taip pat nusimato laporoskopija ir norėjau pasiklaust kaip viskas vyksta? prieš savaitėlę apsilankiau pas ginekologę pasakiau, kad turiu endometriozinę cista ir kad jau tris mėnesius planuojam vaikučius, kolkas be rezultatų.. ji pasakė, kad tai labai mažas laiko tarpas ir dar drasiai galim planuot.. na, bet nenoriu laukt, nes man jau senai ne 25 smile.gif tuomet davė siuntima i endometriozės centra, užsirašėm kitam ketvirtadieniui o ka darys ir nenumanau, ar iškart guldys operuot, ar dar prieš tai tyrimus kažkokius darys? 4u.gif
Atsakyti