QUOTE(*chiquita* @ 2012 02 21, 22:16)
Teoriškai gydytojai liepia 6mėn. natūraliai bandyti.
Man irgi siūlė palaukti, bet aš nelabai noriu, na gal vieną mėnesį natūraliai pabandytumėm, bet nežinau ar dar verta laiką gaišti
na as nieko ir nesiulau tik sakau kaip dzniausiai siulo
mergaite su endo IV st paeme ir pastojo po 4men po LP. kita su IIst po 3men pastojo , kita po metu su trupuciu. na taip laukti niekas nenori, bet dabar visas organizmas yra sujudintas kaip sakant visi takai pravalyti
na mergaites jus darykit kaip norit ir taip kaip sirdutes sako, bet jei gydytojai taip siulo gal tikrai nebe pagrindo. atsimenu ir as po LP ta pati cikla nulekiau pas gine o si ir sako palauk bent tris men o va tada jau galesim kazka ziuret , sako viska sujudino, iskelnojo ir pan pasalino ko nereikia o dabar atsipalaiduokit ir bent kelis men pabandykit negalvodami pasidarbuoti. spesi sako tu vaistu prigert , mes paklausem ir dabar jau praejus pusmeciui po LP pradejom stimuliacijas.
tiesa man dar histero buvo gruodi, o po jos man bent NT vaiduokliuot pradejo ciklo gale, o ka gali zinoti gal tikrai histero padejo ir tik progesterono tetruko kad viskas baiogtusi laimingai ... aisku neatmetu ir brokuotu NT glimybes
bet man niekada jie nevaidokliuodavo, ir labai noriu tiketi kad greitai mums pavyks
tad kiekviena renkames kaip mums atrodo geriausia....