[quote=Ilmuliux,2012 02 21, 12:49]
Sveikutes
kaip fainai kad ir manes pasigedote, na man taip pat atliko abi proceduras ir LP ir histeroskopija. na nieko kad kliudo nestumui nerado rado tik viena saauga kuria pasalino ir paeme meginuka kazkoki is gimdos.
dabar sake laukti sekancio ciklo ir iki 3 ciklo dienos atlekti pas ja o tada israsys vaistuku ir pradesi stimuliuotis ir tikiuosi uzteks vieno cikliuka ir busu bumbuliukas jau
tik va kazkaip keista man tik dvi skylutes padare ir aplink bamba daug skylikiu kazkaip buvo istempe pilva atrodo kad ant greblio buciau gulejus
o siaip jauciuosi liuks, tik va baisu prisiminti ta zarnyno valyja ir klizmuke brrrr nenoreciau pakartoti
Na kaip smagu,kad ir jus jau paleido...O jauciu laimes kiek daug,nes gal jau dukryte parsivezete namo?
Man tik va idomu su tuo zarnyno valymu...reiskiasi man nuskilo,kad nevale,nes taip nenorejau
O pas mane skylutes trys,daugiau nepribade,po 10 dienu siulus tik liepe atvaziuot issiimt ir taip pat
siu malonumu kuriam laikui atsisakyt.
Na gal ir man gydytoja siulys stimuliuotis
,nes taip nebesinori laiko praradinet.
Dar norejau merginu paklaust,ar spermos tyrimus jusu vyrukams liepia pries stimuliacija pasidaryt,ar ne?
Papildyta:
[quote=*chiquita*,2012 02 21, 13:19]
Su puikiais rezultatais
Mes irgi planuojam IUI nuo kito ciklo, nepigu, bet ko tin nepadarysi dėl tokio tikslo
Sveika sugrįžus, puiku, kad nieko nerado
Visoms merginoms labai aciu,kad taip siltai priimate i si rateli...
O kokios pas jus bedeles jei ne paslaptis?Ir labai jau butu smalsu suzinot kiek jums IUI pinigeliu kainuos?O sitos proceduros ligoniu kasos tikriausiai nei kiek nedengia?Na pvz jei ligoninei daraisi,o ne privacioj klinikoj?
Papildyta:
[quote=kisvaida,2012 02 21, 13:42]ot, butu nerealiai fainiausiai, jei visos (chiquita, comma, ilmuliux, rutaute, as ,dzastina ir kt megaites (nepykit, jei kurios nepaminejau
) kita cikla imtume ir uznestetume
[/quote]
Jungiuosi ir as i norinciuju tarpa...