Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(Comma @ 2012 02 21, 13:36)
Matyt labiau lauki proceso nei mm  hihihi.gif

QUOTE(kisvaida @ 2012 02 21, 13:36)

ja ja procesas irgi smagu tongue.gif

QUOTE(Comma @ 2012 02 21, 13:37)
Kazkodel siandien juociuosi cia kaip tarp seseru  4u.gif

na tai kad likimo seserys ir esam drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kisvaida @ 2012 02 21, 13:35)
kaip kitu mergaiciu savijauta?  rolleyes.gif

Aš tai puikiai irgi labai laukiu naujo ciklo rolleyes.gif

QUOTE(Comma @ 2012 02 21, 13:36)
Matyt labiau lauki proceso nei mm  hihihi.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
ot, butu nerealiai fainiausiai, jei visos (chiquita, comma, ilmuliux, rutaute, as ,dzastina ir kt megaites (nepykit, jei kurios nepaminejau 4u.gif ) kita cikla imtume ir uznestetume nestuke.gif lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kisvaida: 21 vasario 2012 - 13:43
QUOTE(kisvaida @ 2012 02 21, 12:42)
ot, butu nerealiai fainiausiai, jei visos (chiquita, comma, ilmuliux, rutaute, as ,dzastina ir kt megaites (nepykit, jei kurios nepaminejau  4u.gif ) kita cikla imtume ir uznestetume  nestuke.gif  lotuliukas.gif  wub.gif

Planuojam toliau - o kai musu vaikai suaugtu, susizenytu ir butume gimines hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Comma: 21 vasario 2012 - 13:44
QUOTE(kisvaida @ 2012 02 21, 13:42)
ot, butu nerealiai fainiausiai, jei visos (chiquita, comma, ilmuliux, rutaute, as ,dzastina ir kt megaites (nepykit, jei kurios nepaminejau  4u.gif ) kita cikla imtume ir uznestetume  nestuke.gif  lotuliukas.gif  wub.gif

kad tik tavo zodziai dievuliui i ausyte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 02 21, 14:43)
Planuojam toliau - o kai musu vaikai suaugtu, susizenytu ir butume gimines hihihi.gif

man patinka lotuliukas.gif assa.gif sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(kisvaida @ 2012 02 21, 13:42)

Aha, pas mane planas iki vasaros uzneštėti nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2012 02 21, 12:50)
Aha, pas mane planas iki vasaros uzneštėti  nestuke.gif

As tai planuoti jau bijau. Man ir dabar jei pavyks - bus netyciukas lotuliukas.gif Bijau patarles - zmogus planuoja, o Dievas juokiasi blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2012 02 21, 14:50)
Aha, pas mane planas iki vasaros uzneštėti  nestuke.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 02 21, 13:54)
As tai planuoti jau bijau. Man ir dabar jei pavyks - bus netyciukas  lotuliukas.gif Bijau patarles - zmogus planuoja, o Dievas juokiasi blush2.gif  doh.gif

O ką darysi, reikia planuoti, nesigavo mums natūraliai du metus, reikės jautį už ragų griebti, pagalbines priemones pasitelkti ir tikėtis geriausio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2012 02 21, 12:57)
O ką darysi, reikia planuoti, nesigavo mums natūraliai du metus, reikės jautį už ragų griebti, pagalbines priemones pasitelkti ir tikėtis geriausio  blush2.gif

Ech... Labai jau i liudnumus krypstam doh.gif
Man labai smagu ziureti i tavo tuos du zuikius wub.gif
Atsakyti
[quote=Ilmuliux,2012 02 21, 12:49]
Sveikutes
kaip fainai kad ir manes pasigedote, na man taip pat atliko abi proceduras ir LP ir histeroskopija. na nieko kad kliudo nestumui nerado rado tik viena saauga kuria pasalino ir paeme meginuka kazkoki is gimdos.

dabar sake laukti sekancio ciklo ir iki 3 ciklo dienos atlekti pas ja o tada israsys vaistuku ir pradesi stimuliuotis ir tikiuosi uzteks vieno cikliuka ir busu bumbuliukas jau nestuke.gif

tik va kazkaip keista man tik dvi skylutes padare ir aplink bamba daug skylikiu kazkaip buvo istempe pilva atrodo kad ant greblio buciau gulejus lotuliukas.gif o siaip jauciuosi liuks, tik va baisu prisiminti ta zarnyno valyja ir klizmuke brrrr nenoreciau pakartoti doh.gif

Na kaip smagu,kad ir jus jau paleido...O jauciu laimes kiek daug,nes gal jau dukryte parsivezete namo? wub.gif
Man tik va idomu su tuo zarnyno valymu...reiskiasi man nuskilo,kad nevale,nes taip nenorejau schmoll.gif
O pas mane skylutes trys,daugiau nepribade,po 10 dienu siulus tik liepe atvaziuot issiimt ir taip pat smileysex.gif siu malonumu kuriam laikui atsisakyt.
Na gal ir man gydytoja siulys stimuliuotis g.gif ,nes taip nebesinori laiko praradinet.
Dar norejau merginu paklaust,ar spermos tyrimus jusu vyrukams liepia pries stimuliacija pasidaryt,ar ne?
Papildyta:
[quote=*chiquita*,2012 02 21, 13:19]
Su puikiais rezultatais 4u.gif
Mes irgi planuojam IUI nuo kito ciklo, nepigu, bet ko tin nepadarysi dėl tokio tikslo 4u.gif

Sveika sugrįžus, puiku, kad nieko nerado thumbup.gif

Visoms merginoms labai aciu,kad taip siltai priimate i si rateli... wub.gif
O kokios pas jus bedeles jei ne paslaptis?Ir labai jau butu smalsu suzinot kiek jums IUI pinigeliu kainuos?O sitos proceduros ligoniu kasos tikriausiai nei kiek nedengia?Na pvz jei ligoninei daraisi,o ne privacioj klinikoj?
Papildyta:
[quote=kisvaida,2012 02 21, 13:42]ot, butu nerealiai fainiausiai, jei visos (chiquita, comma, ilmuliux, rutaute, as ,dzastina ir kt megaites (nepykit, jei kurios nepaminejau  4u.gif ) kita cikla imtume ir uznestetume  nestuke.gif  lotuliukas.gif  wub.gif
[/quote]
wub.gif wub.gif wub.gif Jungiuosi ir as i norinciuju tarpa...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maltakava: 21 vasario 2012 - 14:22