Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(boruziukas1 @ 2012 02 21, 11:53)
sveika sugryzusi  4u.gif  ta procedura sutrumpintai vadinasi IUI - intrauterinine inseminacija

Aciu,aciu...
Bet anoj temutei skaiciau,kad gan nepigus sis malonumas.Na pirmiausia reikes ziureti ka mano gine pasiulys,kuomet su tyrimais nuvyksiu pas ja.
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2012 02 21, 11:13)
Sveikos merginos.As jau namuciuose is tikro labai jau greit,vakar isoperavo o siandiena namie jau kavyte lepinuosi,nes labai buvau pasiilgusi jos.
Tai va ,papasakosiu kaip man sekesi.Visgi man dare histeroskopija ir kartu laparaskopija(nors jei neklystu kazkas lig rase,kad kartu situ operaciju nedaro g.gif )Klyzmuciu jokiu daryti neliepe,zarnyno valyti taip pat,tik,kad ryte nei gerus ,nei valgius turejau but ir viskas.
Bent jau mano atveju GN buvo neinformatyvi,nes joje matesi,kad vienas kiausintakis kaip ir nepratekmas,bet atlikus aperacija,paaiskejo,kad abu mano kiausintakiai yra pratekami,nera jokiu kliuciu thumbup.gif ir kairej kiausidej gydytoja mate,kad buvo ivykusi ovuliacija,tas irgi manau labai gerai.Tik is gimdos i kiausintakius tas kanalas,(ar kaip cia isireikst)kaip truputi surambejes,ar susiaurejes,bat cia sako gali butu igimta.O tas sakau,ar gali tureti itakos pastojimui.Na sako sunku pasakyt,priklauso nuo spermos kokybes,jei spermiukai letesni,tai gali visko buti.O spermos tyrimo dar nesidarem,tikriausiai reikes. g.gif
Merginos o kaip vadinasi ta procedura,kur suleidzia spermiukus i kiausintakius,na kaip sakant padeda spermiukam lengviau pasiekt tikslo.Sorry,jei kvaili klausimai,bet kad nesusidurus,tai nelabai ir zinau. blush2.gif
Idomu kaip sekasi Ilmuliux?Tikuosi duos ziniu,kai gryz namucio.

Sveikutes
kaip fainai kad ir manes pasigedote, na man taip pat atliko abi proceduras ir LP ir histeroskopija. na nieko kad kliudo nestumui nerado rado tik viena saauga kuria pasalino ir paeme meginuka kazkoki is gimdos.

dabar sake laukti sekancio ciklo ir iki 3 ciklo dienos atlekti pas ja o tada israsys vaistuku ir pradesi stimuliuotis ir tikiuosi uzteks vieno cikliuka ir busu bumbuliukas jau nestuke.gif

tik va kazkaip keista man tik dvi skylutes padare ir aplink bamba daug skylikiu kazkaip buvo istempe pilva atrodo kad ant greblio buciau gulejus lotuliukas.gif o siaip jauciuosi liuks, tik va baisu prisiminti ta zarnyno valyja ir klizmuke brrrr nenoreciau pakartoti doh.gif

kazin menesines nusikels dabar ar ateis kaip ir turi ateiti? man siandien 13 CD, blem neleido apie savaite šurum burum daryt o ir pateplioja sakau gal si men butume O pagave ir nebereiketu jokiu stimuliaciju bet deja ....
Atsakyti
Sveikos grizusios merginos po "sanatoriju"
Ilmuliux mm neturetu kazkur nusikelti, gali tik siek tiek dienos 'pavaikscioti' plius, minus smile.gif As irgi savuju laukiu blush2.gif O tada i darbus, nes man gydytoja dave du menesius savarankiskai darbus nudirbti. O jei nepavyks tada darysim grupini lotuliukas.gif
Man kazkaip keista - kodel taip greit paleido namo? Nu pavydziu juodai (aisku, kad baltai) lotuliukas.gif As po operacijos dar dvi paras su drenu sone kamavausi, o jos matai jau po namus laksto lotuliukas.gif
Merginos, lepinkit save ir leiskites buti lepinamos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2012 02 21, 12:01)
Aciu,aciu...
Bet anoj temutei skaiciau,kad gan nepigus sis malonumas.Na pirmiausia reikes ziureti ka mano gine pasiulys,kuomet su tyrimais nuvyksiu pas ja.

Su puikiais rezultatais 4u.gif
Mes irgi planuojam IUI nuo kito ciklo, nepigu, bet ko tin nepadarysi dėl tokio tikslo 4u.gif
QUOTE(Ilmuliux @ 2012 02 21, 12:49)
kazin menesines nusikels dabar ar ateis kaip ir turi ateiti? man siandien 13 CD, blem neleido apie savaite šurum burum daryt o ir pateplioja sakau gal si men butume O pagave ir nebereiketu jokiu stimuliaciju bet deja ....

Sveika sugrįžus, puiku, kad nieko nerado thumbup.gif

Man jaučiu užsitęs kokią savaitę ar 10 dienų tai tikrai, nes vakar tik vaisingos išskyros buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2012 02 21, 12:19)
Man jaučiu užsitęs kokią savaitę ar 10 dienų tai tikrai, nes vakar tik vaisingos išskyros buvo  doh.gif

Nu geras - man irgi vakar kazkas panasaus pasirode. Bet numojau ranka - aj vaidenasi irnesakyk.gif MM turetu pagal grafika buti penktadieni. Va ziuresiu - kas ir kaip cia ivyks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 02 21, 13:15)
Sveikos grizusios merginos po "sanatoriju"
Ilmuliux mm neturetu kazkur nusikelti, gali tik siek tiek dienos 'pavaikscioti' plius, minus smile.gif As irgi savuju laukiu  blush2.gif O tada i darbus, nes man gydytoja dave du menesius savarankiskai darbus nudirbti. O jei nepavyks tada darysim grupini  lotuliukas.gif
Man kazkaip keista - kodel taip greit paleido namo? Nu pavydziu juodai (aisku, kad baltai)  lotuliukas.gif As po operacijos dar dvi paras su drenu sone kamavausi, o jos matai jau po namus laksto  lotuliukas.gif
Merginos, lepinkit save ir leiskites buti lepinamos  wub.gif

na matai kai nieko nerado jokiu drenu nereikejo isvesti nieko nereikejo tai ko ten laikyt sveika motera sako lek namuciu pas vyra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilmuliux @ 2012 02 21, 12:28)
na matai kai nieko nerado jokiu drenu nereikejo isvesti nieko nereikejo tai ko ten laikyt sveika motera sako lek namuciu pas vyra  ax.gif

O tai yra svarbiausia ir geriausia zinia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 02 21, 13:31)
O tai yra svarbiausia ir geriausia zinia  4u.gif

kas tiesa tas ne melas thumbup.gif laukiu nesulaukiu menesiniu aisku jos bus tik apie kokia kovo 10 geriausiu atveju noriu ir toliau kibti i planavimus wub.gif
Atsakyti

sveikos, mergytes mirksiukas.gif

man irgi buvo pasirode vaisingos isskyros pries trejeta dienu (jas maciau apie 4 dienas is eiles), kadangi ND si men neatliekami, belieka sulaukti mmm ir kibti i darba kita cikla, tikintis, kad vel pamatysiu vaisingas isskyras ax.gif rolleyes.gif

Ilmiuliux, ilsekis ir ruoskis kitam ciklui, paskutiniam ciklui tongue.gif 4u.gif

kaip kitu mergaiciu savijauta? rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Ilmuliux @ 2012 02 21, 12:34)
kas tiesa tas ne melas  thumbup.gif  laukiu nesulaukiu menesiniu aisku jos bus tik apie kokia kovo 10 geriausiu atveju noriu ir toliau kibti i planavimus  wub.gif

Matyt labiau lauki proceso nei mm hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 02 21, 14:36)
Matyt labiau lauki proceso nei mm  hihihi.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kazkodel siandien juociuosi cia kaip tarp seseru 4u.gif
Atsakyti