Sveikos merginos.As jau namuciuose is tikro labai jau greit,vakar isoperavo o siandiena namie jau kavyte lepinuosi,nes labai buvau pasiilgusi jos.
Tai va ,papasakosiu kaip man sekesi.Visgi man dare histeroskopija ir kartu laparaskopija(nors jei neklystu kazkas lig rase,kad kartu situ operaciju nedaro
)Klyzmuciu jokiu daryti neliepe,zarnyno valyti taip pat,tik,kad ryte nei gerus ,nei valgius turejau but ir viskas.
Bent jau mano atveju GN buvo neinformatyvi,nes joje matesi,kad vienas kiausintakis kaip ir nepratekmas,bet atlikus aperacija,paaiskejo,kad abu mano kiausintakiai yra pratekami,nera jokiu kliuciu
ir kairej kiausidej gydytoja mate,kad buvo ivykusi ovuliacija,tas irgi manau labai gerai.Tik is gimdos i kiausintakius tas kanalas,(ar kaip cia isireikst)kaip truputi surambejes,ar susiaurejes,bat cia sako gali butu igimta.O tas sakau,ar gali tureti itakos pastojimui.Na sako sunku pasakyt,priklauso nuo spermos kokybes,jei spermiukai letesni,tai gali visko buti.O spermos tyrimo dar nesidarem,tikriausiai reikes.
Merginos o kaip vadinasi ta procedura,kur suleidzia spermiukus i kiausintakius,na kaip sakant padeda spermiukam lengviau pasiekt tikslo.Sorry,jei kvaili klausimai,bet kad nesusidurus,tai nelabai ir zinau.
Idomu kaip sekasi Ilmuliux?Tikuosi duos ziniu,kai gryz namucio.