Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(maltakava @ 2012 02 19, 14:33)
Aciu uz atsakymus ir uz siltus namucius. wub.gif

Sekmes tau 4u.gif
Grizusi pasigirk kaip sekesi blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi su klausimu.

Kaip buvo su ovuliaciją tą ciklą kaip LAP darė?

Vasario gale turėčiau mmm sulaukti pirmųjų po LAP, bet jaučiu, kad O dar net nebuvo, nes nebuvo jokių vaisingų iškyrų, šiandien BT pamatavau 36,7. Tai arba labai ciklas užsitęs arba O visai nebus g.gif

Prieš LAP problemų jokių nebuvo, kiekvieną ciklą O vyko, ciklai irgi reguliarūs +/-2 dienos. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 02 19, 15:48)
Sekmes tau 4u.gif
Grizusi pasigirk kaip sekesi  blush2.gif

Butinai.
Atsakyti
QUOTE(*chiquita* @ 2012 02 19, 15:20)
Aš irgi su klausimu.

Vasario gale turėčiau mmm sulaukti pirmųjų po LAP, bet jaučiu, kad O dar net nebuvo, nes nebuvo jokių vaisingų iškyrų, šiandien BT pamatavau 36,7. Tai arba labai ciklas užsitęs arba O visai nebus  g.gif 

Prieš LAP problemų jokių nebuvo, kiekvieną ciklą O vyko, ciklai irgi reguliarūs +/-2 dienos.  unsure.gif

Kol kas n ieko negaliu pasakyti schmoll.gif Man dar iki mm po LP savaite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 02 19, 16:45)
Kol kas n ieko negaliu pasakyti  schmoll.gif Man dar iki mm po LP savaite  mirksiukas.gif

man iki mmm irgi savaitė, o po LAP beveik dvi savaitės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *chiquita*: 19 vasario 2012 - 16:51
QUOTE(*chiquita* @ 2012 02 19, 17:20)
Aš irgi su klausimu.

Vasario gale turėčiau mmm sulaukti pirmųjų po LAP, bet jaučiu, kad O dar net nebuvo, nes nebuvo jokių vaisingų iškyrų, šiandien BT pamatavau 36,7. Tai arba labai ciklas užsitęs arba O visai nebus  g.gif 

Prieš LAP problemų jokių nebuvo, kiekvieną ciklą O vyko, ciklai irgi reguliarūs +/-2 dienos.  unsure.gif

kadangi man LP buvo viena diena pris mmm po lp iskart susirgau tad man ir O atejo laiku 13cd (nuo LP pradejau matuot BT ir su OT sutapo dabar nebepamenu del iskyru g.gif ). gal tiesiog tu jos nejutai nes visdelto i organizma lindo organizmas sustresavo:4u:
Atsakyti
QUOTE(sheila102 @ 2012 02 19, 17:02)
kadangi man LP buvo viena diena pris mmm po lp iskart susirgau tad man ir O atejo laiku 13cd (nuo LP pradejau matuot BT ir su OT sutapo dabar nebepamenu del iskyru g.gif ). gal tiesiog tu jos nejutai nes visdelto i organizma lindo  organizmas sustresavo:4u:

Man LP dare 11 cd. Kaip ir buvau internete skaiciusi, kad LP dazniausiai daroma iki 14 cd, taip ir buvo planuota.
Maniau, kad visoms ir visada LP daro iki 14 cd, o pasirodo nebutinai blink.gif
Del LP atlikimo iki 14 cd, tai manau, kad taip gydytojai apsisaugo , kad paciente nebutu pastojusi, todel matyt nieko ir neperspeja del saugojimosi. O jei LP atliekma antroje ciklo puseje, tai manyciau toks perspejimas ir gydytoju turetu buti blink.gif Bent mane pries LP echoskopavo ir manau ne tik seip sau - atsargai ar neesu pastojusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 02 19, 19:47)
Man LP dare 11 cd. Kaip ir buvau internete skaiciusi, kad LP dazniausiai daroma iki 14 cd, taip ir buvo planuota.
Maniau, kad visoms ir visada LP daro iki 14 cd, o pasirodo nebutinai  blink.gif
Del LP atlikimo iki 14 cd, tai manau, kad taip gydytojai apsisaugo , kad paciente nebutu pastojusi, todel matyt nieko ir neperspeja del saugojimosi. O jei LP atliekma antroje ciklo puseje, tai manyciau toks perspejimas ir gydytoju turetu buti blink.gif Bent mane pries LP echoskopavo ir manau ne tik seip sau - atsargai ar neesu pastojusi  g.gif

na as dariausi hcg 4u.gif
Atsakyti
Merginos norejau paklausti,o kada po operaciju tokiu ar histero ar LP galima vonioje paguleti? o ne tik po dusu,kilo man toks klausimelis,nes jau noretusi pasilepinti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.As jau namuciuose is tikro labai jau greit,vakar isoperavo o siandiena namie jau kavyte lepinuosi,nes labai buvau pasiilgusi jos.
Tai va ,papasakosiu kaip man sekesi.Visgi man dare histeroskopija ir kartu laparaskopija(nors jei neklystu kazkas lig rase,kad kartu situ operaciju nedaro g.gif )Klyzmuciu jokiu daryti neliepe,zarnyno valyti taip pat,tik,kad ryte nei gerus ,nei valgius turejau but ir viskas.
Bent jau mano atveju GN buvo neinformatyvi,nes joje matesi,kad vienas kiausintakis kaip ir nepratekmas,bet atlikus aperacija,paaiskejo,kad abu mano kiausintakiai yra pratekami,nera jokiu kliuciu thumbup.gif ir kairej kiausidej gydytoja mate,kad buvo ivykusi ovuliacija,tas irgi manau labai gerai.Tik is gimdos i kiausintakius tas kanalas,(ar kaip cia isireikst)kaip truputi surambejes,ar susiaurejes,bat cia sako gali butu igimta.O tas sakau,ar gali tureti itakos pastojimui.Na sako sunku pasakyt,priklauso nuo spermos kokybes,jei spermiukai letesni,tai gali visko buti.O spermos tyrimo dar nesidarem,tikriausiai reikes. g.gif
Merginos o kaip vadinasi ta procedura,kur suleidzia spermiukus i kiausintakius,na kaip sakant padeda spermiukam lengviau pasiekt tikslo.Sorry,jei kvaili klausimai,bet kad nesusidurus,tai nelabai ir zinau. blush2.gif
Idomu kaip sekasi Ilmuliux?Tikuosi duos ziniu,kai gryz namucio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maltakava: 21 vasario 2012 - 11:14

Sveika sugryzusi 4u.gif  4u.gif  4u.gif ,na va jau viskas praejo,dabar telieka planuoti nestuke.gif
O histero ir lp daro kartu,nes man tas pacias proceduras atliko vienu metu.
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutaute: 21 vasario 2012 - 11:48
QUOTE(maltakava @ 2012 02 21, 13:13)

Merginos o kaip vadinasi ta procedura,kur suleidzia spermiukus i kiausintakius,na kaip sakant padeda spermiukam lengviau pasiekt tikslo.Sorry,jei kvaili klausimai,bet kad nesusidurus,tai nelabai ir zinau. blush2.gif
Idomu kaip sekasi Ilmuliux?Tikuosi duos ziniu,kai gryz namucio.

sveika sugryzusi 4u.gif ta procedura sutrumpintai vadinasi IUI - intrauterinine inseminacija
Atsakyti