Įkraunama...
Įkraunama...

Flower girl

QUOTE(idani @ 2008 09 17, 14:42)
pasaka  bigsmile.gif . mes buvome tokioje kaimo baznyteleje, tai kunigas kaimietis nieko neleido  blink.gif . nei kad tevas palydetu, nei roziu ziedlapiu  doh.gif

user posted image
Atsakyti
tai kas per kunigas ,kad neleido. schmoll.gif
Papildyta:
man tai labai grazu kai dalyvauja mazieji, kad ir nesavo vaikai. O tiems vaikiukams koks idomumas buna ir ypac kai po visko gauna dovanele ir saldainiu. As buvau drauges dukros vestuvese , tai berniukas gaves saldainiu pamete savo mergike biggrin.gif
Atsakyti
stai mano mazieji palydovai.... 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, norejau paklausti gal kuriai teko girdeti apie vaikucius-angeliukus, kuriuos galima uzsisakyti, kurie baznycioje ceremonijoje dalyvauja, papuosdami svente ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maikutee @ 2008 10 21, 10:42)
sveikutes, norejau paklausti gal kuriai teko girdeti apie vaikucius-angeliukus, kuriuos galima uzsisakyti, kurie baznycioje ceremonijoje dalyvauja, papuosdami svente ax.gif

jei giminėje pas mane nebūtų mažų vaikų, kurie galėtų tapti tokiai angeliukais, tai pabandyčiau modeliukų agentūrose
Atsakyti
Baigia galva susisukti, kuom savo panelę aprengti, kaip dabar šalta ir bažnyčioj šalta. Ir ar būtina rengti baltom, ružavom suknelėm, o gal tinka ir graži ryškiai raudona su kailinukais ale trumpais. 5 metukų mergaitė.
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2008 11 01, 15:25)
Baigia galva susisukti, kuom savo panelę aprengti, kaip dabar šalta ir bažnyčioj šalta. Ir ar būtina rengti baltom, ružavom suknelėm, o gal tinka ir graži ryškiai raudona su kailinukais ale trumpais. 5 metukų mergaitė.

Vat va čia man labai gražu wub.gif http://www.meninenuo...laura_vytautas/
mirksiukas.gif
Atsakyti
ak, kaip gražu... ypač, kur jaunoji ir sninga.. ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Turiu krepselius ziedlapiams, tai jai kam reikia prasom kreiptis smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Aš per savo vestuves turėjau gėlių mergaitę ir žiedų berniuką

http://public.fotki....as/1001879.html

Ir vestuvės buvo tokiame visai kaime 4u.gif Kunigas labai džiaugėsi, kad įnešėm naujovių į jau atsibodusią bažnytinę rutiną

Atsakyti
Parduodu dvi gėlių mergaitėms sukneles 4u.gif
Kreiptis į až mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas parduodat mergaiciu geliu krepseli ir ziedu pagalvele?
Atsakyti