QUOTE (Smiling_girl @ 2004 07 06, 07:30) |
vilmux, as buvau vestuvese, kur 4 mergaites barstyt turejo, bet jos irgi labai mazos buvo, tai viena nejo, nes uzsispyre, kad miego nori o pas mus mano puskes mergaite (10m) pabarstys jau si penktadieni |
Tai va to ir bijau, kad uzsispirs del ko nors ir nei pirmyn nei atgal-dar dudas paleisti gali Vat ir bus tada
O tau linkiu nuostabiausios sventes Tikriausiai jaudulys dabar begalinis-juk ta vienintele diena jau visai cia pat
QUOTE(sesyte @ 2004 07 07, 07:38)
Tikrai grazu gelyciu barstytojos Mums sake, kad barsto ieinant i baznycia. Tai mes taip ir darysim - mano pussesere barstys, po jos eis mano vyro sunenas (7 metuku) ir nes ziedus.
o cia kazin taip priklauso, kad gelytes barsto mergaites, o ziedus nesa berniukai? nes as tai planuoju, kad mano krikshtadukte 4 metuku nes pagalvele su ziedais
QUOTE(estella @ 2005 06 19, 20:27)
o cia kazin taip priklauso, kad gelytes barsto mergaites, o ziedus nesa berniukai? nes as tai planuoju, kad mano krikshtadukte 4 metuku nes pagalvele su ziedais
pas mane irgi bus krikstadukte (7), jos broliukas maniskio krikstasunus (7), jie dvinukai, ir dar mano dukterecia (1,5) ir mano drauges sunus (2). tai gali ir pries ir po ziedlapius mesti.
o su ziedais tai aisku gera ideja, tegul krikstasunus ziedus nesa... nors pas mus gi liudininkai ta turi daryti, reikes dar ta apgalvoti..
Pas mus einant prie altoriaus žiedus ant pagalvėlės nešė 4 mergytė. Ji su šiom pareigom susitvarkė puikiai, o išeinant iš bažnyčios visi svečiai ant mūsų mėtė žiedlapius. Ryžius ir kitus dalykus mėtyti aš buvau griežtai uždraudusi, nes paskui juos iš plaukų ir kitų vietelių nesiruošiau krapštinėtis, negana to, jie ir į akį gali pataikyti.
O per draugės vestuves einant prie altoriaus jiems po kojom žiedlapius barstė kokių 9 metų mergaitė, biški didoka, bent jau man taip atrodė, mažesnės gražiau žiūrisi, jos tokios princesės būna...
O per draugės vestuves einant prie altoriaus jiems po kojom žiedlapius barstė kokių 9 metų mergaitė, biški didoka, bent jau man taip atrodė, mažesnės gražiau žiūrisi, jos tokios princesės būna...
klausimas toms, kurioms bus barstomi žiedai dar einant prie altoriaus - ar jūs kunigą iš anksto įspėste, kad bus barstomi žiedai ? Draugė sakė, kad kažkurioj bažnyčioj kunigas uždraudė "šiukšlinti"
QUOTE(zippy @ 2006 03 01, 08:56)
klausimas toms, kurioms bus barstomi žiedai dar einant prie altoriaus - ar jūs kunigą iš anksto įspėste, kad bus barstomi žiedai ? Draugė sakė, kad kažkurioj bažnyčioj kunigas uždraudė "šiukšlinti"
Jaunosios mama susitare su patarnaujanciu berniuku, kad jis po visko greit susluotu ir kunigas ne menkiausio priekaisto netures.
Keturių metų mergaičiukė gėles barstė ot vaikui įvykis!
QUOTE(Virdzinija @ 2006 04 08, 04:31)
Koks grozis!
Grazu, tik labiau tinka pompastiskoms vestuvems. Musu buvo paprastos, tai ir jokiu ziedlapiu po kojom negavau
jei turetume tokio amziaus mergaite artima mums, tikrai barstytu ziedelius...bet dabar tik berniuka turim 5m, bet uztai jis nes ziedelius..na tikekimes kad nes...
QUOTE(krize @ 2006 04 20, 12:26)
Grazu, tik labiau tinka pompastiskoms vestuvems. Musu buvo paprastos, tai ir jokiu ziedlapiu po kojom negavau
Tai kad nieko ten pompastiško nebuvo gavom po sriubos lėkštę ir vieną karštą o mergaitė - jaunosios dukterėčia, vienintelė (kol kas) senelių anūkė, lepinama, tai ir kliuvai jai ši pareiga gavo žiedų pabarstyti tuos kelis metrus nuo vartų iki stalo
NA musu vestuves irgi ne pompastiskos, bet geliu visitiek noriu
Ir vaikus reikia kazkaip uzimt, nes jiem tai nuobodu. Pas mus bus trys geliu mergaites ir du ziedu berniukai
Ir vaikus reikia kazkaip uzimt, nes jiem tai nuobodu. Pas mus bus trys geliu mergaites ir du ziedu berniukai