Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių plepesiai

QUOTE(liepacka @ 2012 03 22, 10:43)
kartu startuosim:)

ir as ta diena lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu, mergytes, uz pagyras tortui 4u.gif Darau ji labai senai ir ne tik i sita taure. Imesta nuoroda irgi labai faina mirksiukas.gif
QUOTE(rasmusiukas @ 2012 03 21, 22:28)
dar man visai nieko ideja: "sausainiukai" su kazkokiais palinkejimais, ar dar ka nors sugalvoti:)

Vat tokie sausainiukai, tik kepti (kaip buna kinu restoranuose) - buvo mano pirmine ideja thumbup.gif Norejau sventes pradzioje ant kiekvieno svecio lekstutes padet po laimes sausaineli su sentencija, spejimu ar siaip graziais keliais zodelyciai. Kepiau juos Nauju Metu proga, bet dar reik tobulintis, todel kol kas keptu sausainiu ideja dar svarstoma mirksiukas.gif

As apie tokius galvoju
user posted image
RECEPTAS
KEPIMO PAMOKĖLĖ

QUOTE(VSsirduze @ 2012 03 22, 11:16)
...galvoju apie siuvineta metrika  kaip manot?
Beja norejau pasidometi kas ruosia vaises i gamta? Svociutes arne?

Labai idomi mintis su siuvinetu metriku. Kaip tu ji isivaizduoji, idomu. Metrikai tai yra gimimo liudyjimas. Abieju ju tuos liudyjimus imt, ar kazka kita turejai galvoj?

Uzkanda dazniausiai buna jaunosios mamos rupestis bent pas mus gimineje wink.gif Jau tikrai, kad ne svocios doh.gif

QUOTE(*Lelija* @ 2012 03 22, 11:52)
Kiek suprantu ji Vilniuj. Gal kas zinote kontakta KAune?
Ziulyte, kur panaudosi tas dekupuotas pakabas?

Ji siuncia visoj Lietuvoj wink.gif
Kabinsiu vardines maikutes wink.gif

QUOTE(liepacka @ 2012 03 22, 12:43)
kartu startuosim:)

As po savaites 4u.gif Birzelio 9

QUOTE(gorosinka @ 2012 03 22, 12:53)
Ziulyte, kiek tu daug dovanų prisiruošusi  Galėtum pakomentuot, kur jas visas panaudosi?

Kol kas visko nevardysiu, nes visko gali but, kad jaunosios sesute ar ir pati jaunoji cia ikisa snapa smile.gif Veliau, po visko duosiu issamia iliustruota ataskaita smile.gif

QUOTE(liepacka @ 2012 03 22, 13:25)
ziulyte, o jus ta taure, kur dabar zele darai, gavote per vestuves? jei taip, tai kaip jums, su kuo iteike? mano broliui su sampanu. o jums?

Ne, as ta taure tiesiog pirkau. Ir turiu ju gal 3, ivairaus dydzio, nes sitoji yra didele - telpa 5 ltr zele doh.gif

QUOTE(gorosinka @ 2012 03 22, 13:44)
Labai gražūs tie želė tortai. Aš turiu tokią taurę tik be kojelės. Bet kaip iš valgyt po to reik?

Imi dideli samti ir kabini visiems is eiles smile.gif

Suknios. Na man si kart nerealiai nuskilo - suknia issinuomojau (esu ir siuvus, ir pirkus, ir nuomojus - galiu pasakyt, nuomota maziausiai galva kvarsina man smile.gif ). Suknia gavau tikrai simpatiska, savo skonio ir stiliaus viso labo tik uz 120 Lt. Pigiau grybo ir jokio galvos skausmo. Esu labai dekinga savo nuolatinei sukniu nuomotojai smile.gif Gaila, kad ji nuoma jau uzdarius ir pasilikus tik kelias suknias saviems. Maza kiek cia dar kartu reiks svociaut lotuliukas.gif

Na ka, vadinasi sarasiuko lyg ir reiktu. Visai faina manau butu jame zinot, kuri kuriam mieste svociauja. Taigi, patikslinkit savo svociavimo vietas. As issirinksiu visu jusu zinutes is siu paskutiniu psl, o paskui jau naujoj temoj i az prasysiu rasyt mirksiukas.gif

QUOTE(Laurukasr @ 2012 03 22, 14:24)
P.S. manęs į sąrašus netraukit, nes aš tik pasyviai čia dalyvauju.

kas per daiktas įrėmintas milijonas?

Pagal pageidavimus - galiu traukt, galiu ne mirksiukas.gif Va jau ir ne pasyvi esi - klausimas yra lotuliukas.gif

Va iremintas milijonas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 22 kovo 2012 - 14:50
QUOTE(VSsirduze @ 2012 03 22, 13:16)
Del dovanu jauniesiems, musu jaunieji irgi pabreze, kad nereikia jokiu dovanu, bet as manau kazkokia smulkmena visviena padovanosim,  nors tu dovaneliu staigmeneliu bus pakankamai, bet noriu kazka taip asmenisko, galvoju apie siuvineta metrika smile.gif  kaip manot?
Beja norejau pasidometi kas ruosia vaises i gamta? Svociutes arne?

pas mus tai, tėvai ruoš.
Atsakyti
kaunas birzelio 2 d.
QUOTE(*Lelija* @ 2012 03 22, 15:17)
drinks_cheers.gif  Tikiuosi, ne tose paciose vestuvese  hihihi.gif

tai jau turbut:) na bet gal bus kokia proga susimojuoti, bet ir tai kazi. nors gamtoj marsruto as dar nezinau. bus matyti kur vaziuosim. i cmb nevaziuosim. tik baznycia:)

QUOTE(krisiule @ 2012 03 22, 15:29)
ir as ta diena  lotuliukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mavil @ 2012 03 22, 10:53)
As startuoju rugpjucio 4 d smile.gif i vokeli deti pinigelius ar ne, kiekvieno reikalas, jei leidzia galimybes, kodel gi ne...
Savo vestuvese akmenukus sudetus gavau i grazia skrynele smile.gif

tai aisku,pagal galimybes.bet padiskutuoti juk galima, ax.gif
Papildyta:
kas liecia,moteri kuri siuvyneja,jai nera problemu siusti,as ne pirma karta siunciuos isvilniaus i pajuri.
metrikai
bus pas mane balandziai-drauge siuvyneja turesiu rankose imesiu parodyti.planavau su vardais ir data.bet liks tik balandziai ireminsiu ir padovanosiu su kokiais zodziais,kad visada butu drauge ,kaip tie balandziai,ar kads taip ir ziuretu viens i kita kaip tie balandziai lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano startas liepos 28 d. Kaunas bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes , pagaliau jau beveik viska perskaiciau.. scenariju jau po truputi delioju, ir bandysiu apzenyti birzelio 30d. savo broliuka smile.gif
Atsakyti
Sveikos prisijunge 4u.gif

Donatuke, saunuole. As neistengsiu VISKO perskaityt... Per daug kartojasi doh.gif
Einu tobulintis kulinarijos srityje lotuliukas.gif Ryt pazadejus torta esu vienai dvylikmetei mergaitei... Su melynom gelytem doh.gif Tenka pazadus vykdyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 22 kovo 2012 - 16:53
Sveikos, kol perskaiciau viskas... karsta.gif

Visu pirma, tai noriu buti itraukta i sarasiuka, pirsliaujam rugpjucio 25d. 4u.gif

Tiek visokiu ideju prisirankioju, net galva sukasi, sedziu kelinta savaite ir guldau viska i vietas... ax.gif

Pirmiausia turiu klausima, kam reikalinga namines duonos kepalas svociai? nesuprantu, jaunikio mama taip ir nepaaiskino, tik pasake kad iskeps doh.gif

Suri, tai manau reikes daryt desertini, tik kur ji vasara sukist, kad neissileistu, jei nebus saldytuve vietos....

Kas liecia meiles simfonija, tai darysiu, o pavadinime ir uzrasysiu tik meiles simfonija, jokiu anglisku ar prancuzisku pavadinimu...Man ji labai patinka, siek tiek, kaip kazkas minejo, vulgarumo, nepamaisis, dalyvaus suauge zmones ir manau visi jie zino is kur vaikai atsiranda...

Dar kila klausimas, kada yra dovanojama receptu knyga jaunajai, o jaunikiui plyta ar kas ten? kaip kas ir uz ka, mane tai domina blush2.gif turbut busiu kazka praleidus...

Paskui nuometa jaunajai nuimam pries miega kaip suprantu, ar taip?

Zodziu dar tiek viskas neaisku, kad kartais panika ima... doh.gif
Atsakyti
mano startas 04.14 Lazdijai
Atsakyti
QUOTE(Sanetuke @ 2012 03 22, 17:35)

Dar kila klausimas, kada yra dovanojama receptu knyga jaunajai, o jaunikiui plyta ar kas ten? kaip kas ir uz ka, mane tai domina  blush2.gif  turbut busiu kazka praleidus...

Tai jaunuju i seimininkus isventinimo pakaitalas. Vietoje prijuostes ir skareles jaunajai as teiksiu receptu knyga, o jaunikiui vietoj irankiu, skrybeliu, kaliosu ir kitu pan. dalyku - keramine plytute su ju seimos inicialais mirksiukas.gif Tai tiesiog ta pati ceremonija, tik kitaip ir tiek 4u.gif
Atsakyti
as svociauju liepos 14, Ukmergeje
Atsakyti