Aciu, mergytes, uz pagyras tortui

Darau ji labai senai ir ne tik i sita taure. Imesta nuoroda irgi labai faina
QUOTE(rasmusiukas @ 2012 03 21, 22:28)
dar man visai nieko ideja: "sausainiukai" su kazkokiais palinkejimais, ar dar ka nors sugalvoti:)
Vat tokie sausainiukai, tik kepti (kaip buna kinu restoranuose) - buvo mano pirmine ideja

Norejau sventes pradzioje ant kiekvieno svecio lekstutes padet po laimes sausaineli su sentencija, spejimu ar siaip graziais keliais zodelyciai. Kepiau juos Nauju Metu proga, bet dar reik tobulintis, todel kol kas keptu sausainiu ideja dar svarstoma
As apie tokius galvoju
RECEPTAS
KEPIMO PAMOKĖLĖ
QUOTE(VSsirduze @ 2012 03 22, 11:16)
...galvoju apie siuvineta metrika kaip manot?
Beja norejau pasidometi kas ruosia vaises i gamta? Svociutes arne?
Labai idomi mintis su siuvinetu metriku. Kaip tu ji isivaizduoji, idomu. Metrikai tai yra gimimo liudyjimas. Abieju ju tuos liudyjimus imt, ar kazka kita turejai galvoj?
Uzkanda dazniausiai buna jaunosios mamos rupestis bent pas mus gimineje

Jau tikrai, kad ne svocios
QUOTE(*Lelija* @ 2012 03 22, 11:52)
Kiek suprantu ji Vilniuj. Gal kas zinote kontakta KAune?
Ziulyte, kur panaudosi tas dekupuotas pakabas?
Ji siuncia visoj Lietuvoj

Kabinsiu vardines maikutes
QUOTE(liepacka @ 2012 03 22, 12:43)
As po savaites

Birzelio 9
QUOTE(gorosinka @ 2012 03 22, 12:53)
Ziulyte, kiek tu daug dovanų prisiruošusi Galėtum pakomentuot, kur jas visas panaudosi?
Kol kas visko nevardysiu, nes visko gali but, kad jaunosios sesute ar ir pati jaunoji cia ikisa snapa

Veliau, po visko duosiu issamia iliustruota ataskaita
QUOTE(liepacka @ 2012 03 22, 13:25)
ziulyte, o jus ta taure, kur dabar zele darai, gavote per vestuves? jei taip, tai kaip jums, su kuo iteike? mano broliui su sampanu. o jums?
Ne, as ta taure tiesiog pirkau. Ir turiu ju gal 3, ivairaus dydzio, nes sitoji yra didele - telpa 5 ltr zele
QUOTE(gorosinka @ 2012 03 22, 13:44)
Labai gražūs tie želė tortai. Aš turiu tokią taurę tik be kojelės. Bet kaip iš valgyt po to reik?
Imi dideli samti ir kabini visiems is eiles
Suknios. Na man si kart nerealiai nuskilo - suknia issinuomojau (esu ir siuvus, ir pirkus, ir nuomojus - galiu pasakyt, nuomota maziausiai galva kvarsina man

). Suknia gavau tikrai simpatiska, savo skonio ir stiliaus viso labo tik uz
120 Lt. Pigiau grybo ir jokio galvos skausmo. Esu labai dekinga savo nuolatinei sukniu nuomotojai

Gaila, kad ji nuoma jau uzdarius ir pasilikus tik kelias suknias saviems. Maza kiek cia dar kartu reiks svociaut
Na ka, vadinasi sarasiuko lyg ir reiktu. Visai faina manau butu jame zinot, kuri kuriam mieste svociauja. Taigi,
patikslinkit savo svociavimo vietas. As issirinksiu visu jusu zinutes is siu paskutiniu psl, o paskui jau naujoj temoj i az prasysiu rasyt
QUOTE(Laurukasr @ 2012 03 22, 14:24)
P.S. manęs į sąrašus netraukit, nes aš tik pasyviai čia dalyvauju.
kas per daiktas įrėmintas milijonas?
Pagal pageidavimus - galiu traukt, galiu ne

Va jau ir ne pasyvi esi - klausimas yra
Va iremintas milijonas