QUOTE(jurga99 @ 2012 04 05, 18:01)
tai juk keliam savo makiazu pavizdzius,tam ir skirta tema.o kur tema reklamai????

ir kur cia reklama???
jau pasireisket temoje Vestuviniai makiazai,pasiraset ten ne i tema
Dieniniai ir vakariniai makiažai su nuotraukomis - toks temos pavadinimas, kur narės kelia nuotraukas savo darytų makiažų, komentuoja ką naudojo ir pan.
Papildyta:
QUOTE(Diana24 @ 2012 04 05, 18:01)
Dėkui

aš maniau, kad tai tas pats yra

Povilai, o kaip jūs sakot galima naudoti TIK skystą pudrą eilinėm dienom? nes kaip minėjau aš noriu tik pagyvint veidą ir suvienodint spalvą, tai gal net nereikia ant viršaus dar kraut birios pudros?
Aš vis tiek užtvirtinčiau tą kreminę pudrą dar biria, vien dėl to, kad geriau laikytųsi, nelįstų blizgesys. Juk yra visokiausių lengvų, permatomų tarkim MUFE HD
Papildyta:
QUOTE(De_Ja_Voo @ 2012 04 05, 18:39)
Arba gal koks Povila$ daugmaž pakomentuotum, kaip buvo atliktas šitas makiažas? Mane domina, kokia čia galėtų būti šešėlių spalva, kaip vadintis? Ir kaip suprantu, čia dveji šešėliai, kažkokie pilkšvi per visą voką ir šviesūs kampučiuose? Ir ar naudotas čia šimeris? Nes labai subtiliai tas švytėjimas atrodo
Čia yra geras Photoshop'as

Patikėkit manimi, nėra jokių stebuklų ant jos uždėta. Tiesiog geras fotografas, kuris su retušavimu puikiai susitvarko. Makiažas tai tikrai eilinis