QUOTE(Feline @ 2012 03 29, 22:25)
Ojei kokia graži mergaitė!! Gal žinot šio modelio vardą, pavardę? Arba bent jau kokiai fotosesijai ar demonstravimui buvo sukurtas šis makiažas?
[quote=žvarba,2012 04 05, 18:18]
na, tiesą sakant, ir aš manau, kad čia būtent yra reklama, pvz blakstienų priauginimo temoj, moderatoriai berods neleidžia jokių savo darbų foto kelti, nes tai iš tiesų yra savo darbo reklamavimas čia, matyt, ta pati situacija
Papildyta:
bet tema pavadinta paprastai Makiazai,tai ir keliam makiazu pavizdzius,ar ka kita reikia daryti tokioje temoje? juk nesakau:ateikit ir pasidarykit makiaza pas mane"!
tiesiog ikeliau makiazo pavizdi,tai va komentuokit,patinka nepatinka,kazkam gal tai nauja ideja sitaip pasidazyti ar pan.rodom,grozimes ir tiek
na, tiesą sakant, ir aš manau, kad čia būtent yra reklama, pvz blakstienų priauginimo temoj, moderatoriai berods neleidžia jokių savo darbų foto kelti, nes tai iš tiesų yra savo darbo reklamavimas čia, matyt, ta pati situacija
Papildyta:
bet tema pavadinta paprastai Makiazai,tai ir keliam makiazu pavizdzius,ar ka kita reikia daryti tokioje temoje? juk nesakau:ateikit ir pasidarykit makiaza pas mane"!
tiesiog ikeliau makiazo pavizdi,tai va komentuokit,patinka nepatinka,kazkam gal tai nauja ideja sitaip pasidazyti ar pan.rodom,grozimes ir tiek
QUOTE(De_Ja_Voo @ 2012 04 05, 18:22)
Ojei kokia graži mergaitė!! Gal žinot šio modelio vardą, pavardę? Arba bent jau kokiai fotosesijai ar demonstravimui buvo sukurtas šis makiažas?
Arba gal koks Povila$ daugmaž pakomentuotum, kaip buvo atliktas šitas makiažas? Mane domina, kokia čia galėtų būti šešėlių spalva, kaip vadintis? Ir kaip suprantu, čia dveji šešėliai, kažkokie pilkšvi per visą voką ir šviesūs kampučiuose? Ir ar naudotas čia šimeris? Nes labai subtiliai tas švytėjimas atrodo
QUOTE(jurga99 @ 2012 04 05, 18:01)
tai juk keliam savo makiazu pavizdzius,tam ir skirta tema.o kur tema reklamai???? ir kur cia reklama???
jau pasireisket temoje Vestuviniai makiazai,pasiraset ten ne i tema
jau pasireisket temoje Vestuviniai makiazai,pasiraset ten ne i tema
Dieniniai ir vakariniai makiažai su nuotraukomis - toks temos pavadinimas, kur narės kelia nuotraukas savo darytų makiažų, komentuoja ką naudojo ir pan.
Papildyta:
QUOTE(Diana24 @ 2012 04 05, 18:01)
Dėkui aš maniau, kad tai tas pats yra Povilai, o kaip jūs sakot galima naudoti TIK skystą pudrą eilinėm dienom? nes kaip minėjau aš noriu tik pagyvint veidą ir suvienodint spalvą, tai gal net nereikia ant viršaus dar kraut birios pudros?
Aš vis tiek užtvirtinčiau tą kreminę pudrą dar biria, vien dėl to, kad geriau laikytųsi, nelįstų blizgesys. Juk yra visokiausių lengvų, permatomų tarkim MUFE HD
Papildyta:
QUOTE(De_Ja_Voo @ 2012 04 05, 18:39)
Arba gal koks Povila$ daugmaž pakomentuotum, kaip buvo atliktas šitas makiažas? Mane domina, kokia čia galėtų būti šešėlių spalva, kaip vadintis? Ir kaip suprantu, čia dveji šešėliai, kažkokie pilkšvi per visą voką ir šviesūs kampučiuose? Ir ar naudotas čia šimeris? Nes labai subtiliai tas švytėjimas atrodo
Čia yra geras Photoshop'as Patikėkit manimi, nėra jokių stebuklų ant jos uždėta. Tiesiog geras fotografas, kuris su retušavimu puikiai susitvarko. Makiažas tai tikrai eilinis
QUOTE(Povila$ @ 2012 04 05, 21:33)
Čia yra geras Photoshop'as Patikėkit manimi, nėra jokių stebuklų ant jos uždėta. Tiesiog geras fotografas, kuris su retušavimu puikiai susitvarko. Makiažas tai tikrai eilinis
Man atrodo ta mergaite ir be makiazo puikiai atrodo Nes pats padazymas tai tikrai labai paprastas
QUOTE(Diana24 @ 2012 04 05, 17:01)
Jeigu oda neproblematiska ir norit jai suteikti vienoda spalva, dar vienas variantas galetu buti egipto zeme. Mokant ja teisingai naudotis, galima labai greitai veida ir kakla vos svelniai patamsinti. Ir papildomai nereikes nei krempudros, nei birios. Bet ne visos moka EZ naudotis.
Esu nusipirkusi EZ, bet man ji visiškai nepatiko Kaip ir minėjote, ja reikia mokėti naudotis, o man nelabai išėjo ją gražiai padengti ant veido Žiūrėjau kažkokią laidą, kur rodė Valentaitę ir ją labai iš arti pritraukė, tai matėsi, kad jos oda irgi labai labai balta kaip mano, tai ji buvo labai gražiai pasidažius, veidas grynai kaip porcelianinis tik skruostai šiek tiek skaistalais parausvinti, tokio efekto ir aš norėčiau
QUOTE(De_Ja_Voo @ 2012 04 05, 18:22)
Josephine Skriver
QUOTE(Diana24 @ 2012 04 06, 13:24)
veidas grynai kaip porcelianinis tik skruostai šiek tiek skaistalais parausvinti, tokio efekto ir aš norėčiau
Man tai ji cia kaip girta ir i nosi gavusi
QUOTE(Diana24 @ 2012 04 06, 14:24)
tokio efekto ir aš norėčiau
Aš irgi įkvėpimo semiuosi iš A. Valentaitės, turiu tokią pat baltą odą ir beveik tokios pat spalvos plaukus.. Iš jos tikrai randu ko pasimokyti.
Štai keli makiažai, kurie man yra mėgdžiotini Tiesa, pastebėjau akių "techinika" visur daugmaž vienoda, gal kas galėtų tiksliai pasakyti , kaip ji dažosi?
Tarkim, ant waterline ji brėžia rudu pieštuku, jei neklystu?