Rodau savo antakius kokius isgaunu tamsaus seselio pagalba I blakstienas tai demesio nekreipkit
aš kadangi mėlynos gerbėja, man čia akys gražu
Sveikos, gal ir truputį ne į temą, bet net nižinau kur klausti. Turiu tokį klausimą: koks esminis skirtumas tarp originalo ir analogo su kvepalais ir tušu? ačiū
QUOTE(-Gabriele- @ 2012 04 02, 22:11)
Sveikos, gal ir truputį ne į temą, bet net nižinau kur klausti. Turiu tokį klausimą: koks esminis skirtumas tarp originalo ir analogo su kvepalais ir tušu? ačiū
esminis skirtumas- KOKYBĖ
QUOTE(Balalaika. @ 2012 04 03, 00:21)
esminis skirtumas- KOKYBĖ
ir kaina.bet kokybe pirmiau
QUOTE(-Gabriele- @ 2012 04 02, 23:11)
Sveikos norėjau paklaust, ar būtų naudinga sukurti temą pvz apie bandytus makiažo produktus, bet kad būtų su nuotraukomis? man tai pvz labai patiktų pažiūrinėt kas ką nusiperka ir kaip atrodo ant žmogaus veido, akių, lūpų ir pan.
QUOTE(Gisana @ 2012 04 03, 12:08)
Sveikos norėjau paklaust, ar būtų naudinga sukurti temą pvz apie bandytus makiažo produktus, bet kad būtų su nuotraukomis? man tai pvz labai patiktų pažiūrinėt kas ką nusiperka ir kaip atrodo ant žmogaus veido, akių, lūpų ir pan.
Labas Man atrodo, kad būtų naudinga ir įdomu
QUOTE(Gisana @ 2012 04 02, 23:08)
Pritariu tokios temos sukurimui. Ir pati, manau, deciau nuotraukas.
Einu sukurti tada aš irgi turėsiu ką įdėt
QUOTE(Gisana @ 2012 04 03, 12:33)
Einu sukurti tada aš irgi turėsiu ką įdėt
Idekit paskui nuoroda