nesuprantu kaip tokie antakiai idealus gali but, as net po meistres neturiu tokiu perfect
bandziau vakar atkartot, su tamsia spalva bijojau persistengt, valiau pirma kart uztepus, nes per placiai buvo... siaip patiko kaip gyvai atrode bet tobulet aisku reikia. ypac noreciau moket tokius antakius pasidaryt
QUOTE(Portishead @ 2012 03 29, 11:29)
nesuprantu kaip tokie antakiai idealus gali but, as net po meistres neturiu tokiu perfect
Man jusu antakiai gal net grazesni
Siaip as tokius pasidarau su mazu kirstu istrizai sepeteliu ir matiniais, gerai pigmentuotais akiu seseliais. Svarbu tik antakiu pradzia palikti sviesesne, o pabaigas - tamsesnes. Tada neatrodo kaip nupiesti.
QUOTE(D'esire @ 2012 03 29, 13:48)
Labai gražu Gaila, kai vokai užkritę, to blizgučio nedaug ir tesimato, nebent žemyn pažvelgus ar mirksint..
QUOTE(Estela_ @ 2012 03 29, 19:46)
Labai gražu Gaila, kai vokai užkritę, to blizgučio nedaug ir tesimato, nebent žemyn pažvelgus ar mirksint..
Tai gal cia ir yra toks efektas, kad suzeruotu tik mirksint, o siaip labai nekristu i akis tas blizgutis
Feline, grazu ir gaivu Mano panasus kasdienis, kai tingiu kazka labai dazytis Tik mergaites antakiai tokie nelabai man
QUOTE(Portishead @ 2012 03 29, 11:29)
bandziau vakar atkartot, su tamsia spalva bijojau persistengt, valiau pirma kart uztepus, nes per placiai buvo... siaip patiko kaip gyvai atrode bet tobulet aisku reikia. ypac noreciau moket tokius antakius pasidaryt
nu labai grazu, puikiai gavosi jums labai tinka, ir antakiai jusu grazus:)
Feline įdėtos mergaitės oda lyg porcelianinė
QUOTE(chateau @ 2012 03 29, 15:19)
Man jusu antakiai gal net grazesni
Siaip as tokius pasidarau su mazu kirstu istrizai sepeteliu ir matiniais, gerai pigmentuotais akiu seseliais. Svarbu tik antakiu pradzia palikti sviesesne, o pabaigas - tamsesnes. Tada neatrodo kaip nupiesti.
kur jau ten grazesni jie dar ir skirtingi dabar, laikas pas meistre kreiptis as irgi naudoju kirsta sepeteli antakiams bet kad reikia svelniai svelniai braukt, o as kai persistengiu tai per ryskiai gaunas...
QUOTE(sufle @ 2012 03 30, 09:10)
nu labai grazu, puikiai gavosi jums labai tinka, ir antakiai jusu grazus:)
aciu, malonu vakar vel bandziau ta pati, tik jau su rudu seseliu, nes pirma kart juoda seseli naudojau. tai jau spejo pabost, ir siaip ne kasdienai aisku, o as i zmones ejau dienos metu
QUOTE(Portishead @ 2012 03 30, 10:44)
kur jau ten grazesni jie dar ir skirtingi dabar, laikas pas meistre kreiptis as irgi naudoju kirsta sepeteli antakiams bet kad reikia svelniai svelniai braukt, o as kai persistengiu tai per ryskiai gaunas...
tai padaze visuomet issukuokite antaky su sepeteliu, tokiu kaip buna nuo tuso
QUOTE(D'esire @ 2012 03 30, 13:15)
tai padaze visuomet issukuokite antaky su sepeteliu, tokiu kaip buna nuo tuso
man labai patinka kaip dazosi ir seip apie viska pasakoja si ukrainiete gyvenanti norvegijoj elena864
QUOTE(Portishead @ 2012 03 29, 13:29)
gražiai gavosi
D'esire, gražų įdėjot