QUOTE(Feline @ 2012 03 25, 22:40)
antakiai kokie
Papildyta:
QUOTE(sufle @ 2012 03 26, 07:54)
kaip man grazu taip padazytos akys
labai gražu
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 03 26, 10:40)
Čia kaip suprantu, padažyta su vienu šešėliu, taip? Man irgi labai gražu
man atrodo deta priekyje kazkokio blizgaus dar.. bet pvz galima det ant judancio voko ir ciut per mm auksciau juoda kokia, o ciut virs blendint su ruda.. graziai labai gaunas
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 03 26, 09:40)
Čia kaip suprantu, padažyta su vienu šešėliu, taip? Man irgi labai gražu
ne tikrai ne vienu,- manau trimis, akies vidinis kampas tikrai šviesintas blizgiais šešėliais, man atrodo virš raukšlės esantis "brow bone" (nežinau kaip lietuviškai pavadint antakio kaulas kažkaip ne taip skamba ) taip pat "šiltintas" su natūralaus atspalvio šiltais rusvais šešėliais
QUOTE(amber123 @ 2012 03 26, 11:39)
man atrodo deta priekyje kazkokio blizgaus dar.. bet pvz galima det ant judancio voko ir ciut per mm auksciau juoda kokia, o ciut virs blendint su ruda.. graziai labai gaunas
Aha, aš irgi įžvelgiau, kad dar kažkokio blizgaus dėta. Reiks pabandyt šitą būdą, kur parašei
QUOTE(žvarba @ 2012 03 26, 12:27)
ne tikrai ne vienu,- manau trimis, akies vidinis kampas tikrai šviesintas blizgiais šešėliais, man atrodo virš raukšlės esantis "brow bone" (nežinau kaip lietuviškai pavadint antakio kaulas kažkaip ne taip skamba ) taip pat "šiltintas" su natūralaus atspalvio šiltais rusvais šešėliais
Šitą aš matau, kad šviesintas, bet iš pradžių pasirodė, kad ant voko tik vienas šešėlis teptas Gal ir ne, bet man kilo tokia mintis pabandyti pasidažyti su vienu šešėliu
Feline labai grazus jusu idetas
kur galima rasti dar tokiu make up kur nupiesta zinksnelis po zinksleni.idekite dar kas tokiu
kur galima rasti dar tokiu make up kur nupiesta zinksnelis po zinksleni.idekite dar kas tokiu
QUOTE(_sala_ @ 2012 03 26, 12:55)
Feline įdėtas makiažas yra iš šio lenkiško puslapio:
makiazas
Man labai patinka beveik visi ten sudėti makiažai, o ir priemones galima pamatyti
makiazas
Man labai patinka beveik visi ten sudėti makiažai, o ir priemones galima pamatyti
kiek grožių
QUOTE(žvarba @ 2012 03 26, 17:06)
kiek grožių
gaila, kad lenkiskai, gaila, kad nera angliskai
QUOTE(_sala_ @ 2012 03 26, 13:55)
Feline įdėtas makiažas yra iš šio lenkiško puslapio:
makiazas
makiazas
labai graziu makiazu prideta , tikrai vertas demesio puslapiukas