Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažas

QUOTE(FotoVesta @ 2012 03 20, 22:38)
sveikos, grazuoles 4u.gif
iki siandienos visiskai nesidaziau, net dazu jokiu neturejau isskyrus blizgius lupoms visokius blush2.gif  bet ryte pabudau ir supratau, kad jau metas ismokti bent minimaliai save pagrazinti. Tai nubegau ryte i pardes ir nusipirkau (mano manymu pirmai pradziai) skysta pudra Maybelline Fit Me, egipto zeme, juoda piestuka akiu pravedimui ir blakstienu tusa blush2.gif  gal galetumete imesti kokiu pamokeliu video ka su tokiom priemonem galima padaryti grazaus, bet paprasto?  4u.gif  aciu jums labai, kas man pagelbes susitvarkyti biggrin.gif

ką nuveikti, jau pačios priemonės kalba už save: kremine pudra reikia padengti veidą; EŽ parusvinti veiduką,- suteikti saulės nubučiuoto veido iliuziją, na dar galima panaudoti vokams parusvinti kaip šešėlius; juodas pieštukas - pravedimui padaryti: ryškiam- siauram, ar išsklaidytam- dūminiam; o tušas niekam kitam kaip tik blakstienoms paryškinti šios priemonės yra gan siaurai ir konkrečiai naudojimo sričiai, čia nelabai yra vietos daug impovizuoti smile.gif jei nemokate pravedimo galima rasti daug info youtube suvedus frazę "How to Apply Eyeliner" smile.gif info tikrai laaabai daug reikia tik nepatingėti ieškoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 21 kovo 2012 - 08:38
QUOTE(*moon* @ 2012 03 20, 14:38)
Kaip manot kokios spalvos tinka pilkom akims? Turejau UD Nude palete, bet teko parduot, nes isitikinau kad tokios spalvytes visiskai netinka  doh.gif

pilka pati savime yra neutrali spalva, manau ji dera su daugeliu spalvų, čia dar priklauso koks odos tipas šiltas ar šaltas..
Šiaip įsivaizduoju, kad tikrai turėtų tikti šiltos spalvos kaip bronzinė, aukso, rusvi tonai, smėlinė; net ta pati pilka, tik privengčiau labai panašaus tono kaip akių spalva, rinkitės tamsesnę ar šviesenę pilką.. metalic (sidabrinė, auksinė, vario, mėlyna) spalvos turėtų išryškinti akių pilkumą; juoda, tamsiai ruda, balta, net ir violetiniai atspalviai, manau taip pat tiktų smile.gif wub.gif
jei akys ne visiškai pilkos, bet turi savy melsvos, rusvos, žalsvos, tada derės ir tos spalvos, kurios paprastai tinka tokioms akims smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 21 kovo 2012 - 09:06
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Feline @ 2012 03 21, 15:53)

paprasta ir nuostabu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 21 kovo 2012 - 16:22
QUOTE(Feline @ 2012 03 21, 16:53)

čia jūsų? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 03 21, 17:22)
paprasta ir nuostabu wub.gif

Man tai cia isvis nepaprasta biggrin.gif
Labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 03 21, 17:28)
QUOTE(Feline @ 2012 03 21, 16:53)

čia jūsų? bigsmile.gif

deja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(chateau @ 2012 03 20, 00:14)
O matet sita : http://www.youtube.c...h?v=gsqahGYl21w ?
Turekit kantrybes paziureti  blink.gif

grazu, bet atrodo, kaip su kauke..visko per daug tiesiog 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sufle @ 2012 03 22, 14:13)
grazu, bet atrodo, kaip su kauke..visko per daug tiesiog 4u.gif

tai čia ir yra kaukė, o ne šiaip makiažas, čia jau keičiami bruožai ir tiesiog piešiama ant veido smile.gif manau čia dailininko gyslelę reikia turėti, kad taip bruožus matyti smile.gif
Atsakyti
man asmeniskai i Jolie nepanasi ax.gif nezinau ar del makiazo, ar del to kad pati savo veida taip itempe i sonus, bet tas pakeltas antakis, tos papustos lupos atrodo siek tiek juokingai man ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sufle @ 2012 03 22, 16:45)
man asmeniskai i Jolie nepanasi ax.gif  nezinau ar del makiazo, ar del to kad pati savo veida taip itempe i sonus, bet tas pakeltas antakis, tos papustos lupos atrodo siek tiek juokingai man  ax.gif  4u.gif

jazau nu jus nematet ,kad jinai azijiete?Cia buvo ne siaip bandymnas pasidaryti grazu makiaza,o tikra transformacija..ir manau,kad labai vykusi...Maciau daug bandymu atkurti angelina jolie,net is merginu bruozais siek tiek i ja panasiu,bet sis tikrai labiausiai vykes variantas...
Atsakyti
jazau, nu gi maciau nu biggrin.gif issakiau savo nuomone ir tiek...man ta transfarmacija nevykusi, nepatiko ir tiek:)
Atsakyti