QUOTE(FotoVesta @ 2012 03 20, 22:38)
sveikos, grazuoles
iki siandienos visiskai nesidaziau, net dazu jokiu neturejau isskyrus blizgius lupoms visokius bet ryte pabudau ir supratau, kad jau metas ismokti bent minimaliai save pagrazinti. Tai nubegau ryte i pardes ir nusipirkau (mano manymu pirmai pradziai) skysta pudra Maybelline Fit Me, egipto zeme, juoda piestuka akiu pravedimui ir blakstienu tusa gal galetumete imesti kokiu pamokeliu video ka su tokiom priemonem galima padaryti grazaus, bet paprasto? aciu jums labai, kas man pagelbes susitvarkyti
iki siandienos visiskai nesidaziau, net dazu jokiu neturejau isskyrus blizgius lupoms visokius bet ryte pabudau ir supratau, kad jau metas ismokti bent minimaliai save pagrazinti. Tai nubegau ryte i pardes ir nusipirkau (mano manymu pirmai pradziai) skysta pudra Maybelline Fit Me, egipto zeme, juoda piestuka akiu pravedimui ir blakstienu tusa gal galetumete imesti kokiu pamokeliu video ka su tokiom priemonem galima padaryti grazaus, bet paprasto? aciu jums labai, kas man pagelbes susitvarkyti
ką nuveikti, jau pačios priemonės kalba už save: kremine pudra reikia padengti veidą; EŽ parusvinti veiduką,- suteikti saulės nubučiuoto veido iliuziją, na dar galima panaudoti vokams parusvinti kaip šešėlius; juodas pieštukas - pravedimui padaryti: ryškiam- siauram, ar išsklaidytam- dūminiam; o tušas niekam kitam kaip tik blakstienoms paryškinti šios priemonės yra gan siaurai ir konkrečiai naudojimo sričiai, čia nelabai yra vietos daug impovizuoti jei nemokate pravedimo galima rasti daug info youtube suvedus frazę "How to Apply Eyeliner" info tikrai laaabai daug reikia tik nepatingėti ieškoti