as mokejau 7lt, bet pirkau kosmetikos isparduotuvej. reikes gal nupirk viena is jusu siulytu, nes tikrai su dabartiniu kazkaip negraziai gaunas man...
QUOTE(žvarba @ 2012 03 19, 11:51)
rožinė netinka? nes draugucei tai labai dar šalta asfaltinė pilka
Aha, pilka slapio asfalto irgi labai grazu O vat su roziniais as nedraugauju.... Bijau atrodyt kaip apsiverkus... Neisivaizduoju, kaip ja reiktu tepti ir kur...
QUOTE(Sunreja @ 2012 03 19, 16:08)
Aha, pilka slapio asfalto irgi labai grazu O vat su roziniais as nedraugauju.... Bijau atrodyt kaip apsiverkus... Neisivaizduoju, kaip ja reiktu tepti ir kur...
pabandykit kada prie Jūsų akių va ir toks makiažas, tikiu taip pat, atrodytų puikiai
mėlynakėms tokios spalvos taip pat labai išryškina akis
svarbiausia, manau "neprirožinti" prie vidinių kampučių
va čia dar vienas pavyzdys , pats makiažas gali patikti ar ne, bet mergina tikrai neatrodo apsiverkus ir pati rožinė spalvytė visai gražiai žiūrisi prie akių
čia!
QUOTE(žvarba @ 2012 03 19, 17:04)
pabandykit kada prie Jūsų akių va ir toks makiažas, tikiu taip pat, atrodytų puikiai
va čia dar vienas pavyzdys , pats makiažas gali patikti ar ne, bet mergina tikrai neatrodo apsiverkus ir pati rožinė spalvytė visai gražiai žiūrisi prie akių
čia!
čia!
Visko gali buti, bet kadangi nesu profe, tai labai bijau su rozine eksperimentuoti...
O matet sita : http://www.youtube.c...h?v=gsqahGYl21w ?
Turekit kantrybes paziureti
Turekit kantrybes paziureti
QUOTE(chateau @ 2012 03 20, 01:14)
omg pirma kart likau be zodziu,neitiketina tikrai!!!dar tokio drastisko pasikeitimo tikmakiazo pagalba nemaciau gyvenime
O cia tai gabumai! nerealiai!!
QUOTE(chateau @ 2012 03 20, 00:14)
Buvau macius sita, jus paziurekit ir kitu azijieciu makiazus, kaip jos tas akis prasididina
Dar viena jos transformacija: http://www.youtube.c...feature=related
QUOTE(chateau @ 2012 03 20, 14:41)
nu zinok as is smalsumo vakar beveik visas jos transformacijas paziurejau..ypac patiko adrianos limos,nu sakes...Siaip tikrai super jinai meistre,taigi taip sunku turint azijietiskus bruozus,o ji bet kuo tampa..
Kaip manot kokios spalvos tinka pilkom akims? Turejau UD Nude palete, bet teko parduot, nes isitikinau kad tokios spalvytes visiskai netinka
sveikos, grazuoles
iki siandienos visiskai nesidaziau, net dazu jokiu neturejau isskyrus blizgius lupoms visokius bet ryte pabudau ir supratau, kad jau metas ismokti bent minimaliai save pagrazinti. Tai nubegau ryte i pardes ir nusipirkau (mano manymu pirmai pradziai) skysta pudra Maybelline Fit Me, egipto zeme, juoda piestuka akiu pravedimui ir blakstienu tusa gal galetumete imesti kokiu pamokeliu video ka su tokiom priemonem galima padaryti grazaus, bet paprasto? aciu jums labai, kas man pagelbes susitvarkyti
iki siandienos visiskai nesidaziau, net dazu jokiu neturejau isskyrus blizgius lupoms visokius bet ryte pabudau ir supratau, kad jau metas ismokti bent minimaliai save pagrazinti. Tai nubegau ryte i pardes ir nusipirkau (mano manymu pirmai pradziai) skysta pudra Maybelline Fit Me, egipto zeme, juoda piestuka akiu pravedimui ir blakstienu tusa gal galetumete imesti kokiu pamokeliu video ka su tokiom priemonem galima padaryti grazaus, bet paprasto? aciu jums labai, kas man pagelbes susitvarkyti