As tai truputi skeptike esu del visu tu proginiu makiazu. Ziurint i isleistuviu nuotraukas, tai negaliu atsidziaugti, kad pati daziausi, nes tiesiog baisu matyti klasiokes atrodancias 10 metu vyresnem. Visu daryti makiazai, mano skoniui buvo ziauriai perspausti ir visai netinkami pagal amziu, nors bet kokiam amziui man jie ne kazka. Makiazas turi atrodyti naturaliai ir lengvai, o dauguma tu vietiniu meistriu tai atrodo nupiesia veida ant taves, antakiai, konturavimai, pudros, viskas matosi kaip ir kur buvo daryta. O baisiausia, kad daugumai paneliu ir patinka tas perspaustumas, nes gi didele proga
Aisku neneigiu, kad yra ir geru visazisciu, bet sunku jas atsirinkti ir surasti, o tada ir kaina atitinkama butu manau
Geriausia butu pries svente nueiti pas kokia rekomenduota visaziste ir pasibandyti koki makiaza, jeigu lesos leidzia, tada zinosi ar tinka ir patinka. O jei ne, tai as visgi tavo vietoj pati pasidazyciau.
P.S. apatines blakstienu linijos nepatarciau su piestuku brezti, nors aisku skonio reikalas