gal man kazkas negerai, bet nieko juokingo as cia nematau
Nematau čia jokio pasišaipymo iš mirusio žmogaus Man juokinga tai, kaip kelių pleistriukų pagalba toks pasikeitimas Jau geriau negu skaityt temoje mergaičių pasišaipymus apie nevykusius makiažus Čia ypatingai paskutinis atvejis buvo, nors nuotraukos nemačiau, bet jau komentarai
QUOTE(irisas @ 2011 12 31, 13:42)
Nematau čia jokio pasišaipymo iš mirusio žmogaus Man juokinga tai, kaip kelių pleistriukų pagalba toks pasikeitimas Jau geriau negu skaityt temoje mergaičių pasišaipymus apie nevykusius makiažus
tas tai tiesa.. atsiprasau, as jautri sitos zmogaus atzvilgiu
QUOTE(amber123 @ 2011 12 31, 12:45)
tas tai tiesa.. atsiprasau, as jautri sitos zmogaus atzvilgiu
man šitas žmogus irgi labai patiko, nieko preš jį neturiu, žiauriai talentingas buvo, gaila, kad taip trumpai
QUOTE(irisas @ 2011 12 31, 13:47)
man šitas žmogus irgi labai patiko, nieko preš jį neturiu, žiauriai talentingas buvo, gaila, kad taip trumpai
beja, o ta pana/vyras tikrai panasus i MJ, ypac is akiu
Siulau alterrnatyva tom, kurios suka galva, kaip priklijuot blizgucius ant akiu, kad nesubegtu ir t.t paprasciausias varijantas, nusipirkti skysta pravedima blzizganti.. as asmeniskai turiu Golden rose.. superiniai!!! visokiu spalva, juodi su aukso blizguciais, sidabriniai ir t.t ir tepi keliais sluoknsiais.. 1 uztepi, nudziuna, tada dar ir dar.. kiek norit ir nepajudes is vietos atrodo super
Dar viena triuka isbandziau su juosta permatoma.. ziauriai gerai gaunas kampas.. ko as seniau nebandziau svarbu tik kampa atitaikyti klijuojant.. o taip tai dedi ta tamsia spalva, skaidai, valai, vel dedi.. ir vis tiek vienodai nesigauna, o cia tik snai, uzklijuoji, padazai, nuklijuoji-svaru, grazu ir greitai!
QUOTE(amber123 @ 2011 12 28, 23:51)
Zekit kaip japonai daro makiazus.. eina sau..
http://www.vovacka.n...ai-31-foto.html
ir taip ziurejau ir taip.. nu lyg ta pati.. bet neitiketina
http://www.vovacka.n...ai-31-foto.html
ir taip ziurejau ir taip.. nu lyg ta pati.. bet neitiketina
Aš vis tiek nesuprantu kas čia su tom akim padaryta? Lešiai čia kažkokie ar kas, kad ta rainelė didesnė?
Ar čia su kompu pažaista? Bet tada nesuprantu tų nuotraukų prieš ir po dėjimo esmės...
QUOTE(Driade @ 2012 01 01, 21:56)
Aš vis tiek nesuprantu kas čia su tom akim padaryta? Lešiai čia kažkokie ar kas, kad ta rainelė didesnė?
Ar čia su kompu pažaista? Bet tada nesuprantu tų nuotraukų prieš ir po dėjimo esmės...
Man tai tos merginos smakras baisiausiai užkliuvo. Prieš labai apvalus, po to jį kontūravo, bet net foto kur pakreipus galvą smakras labai smailas.
O vyzdį gali didinti su kontaktiniais lęšiais - kad ir
tai del lesiu ir virsutinis vokas pasikelia?
na, gana, nera prasmes zaisti detektyvus.
QUOTE(andorinha @ 2012 01 02, 11:52)
tai del lesiu ir virsutinis vokas pasikelia?
Manau, kad gal tik optiskai ir pakelia...