Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas namuose, 22 tema

jau baiginėju 30shred. gal galėtumete patarti ko imtis veliau?
tinute84, kaip rezultatai?? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zoory @ 2012 02 21, 21:47)
Kol nepamiršau- turiu klausimą. Pastebėjau, kad nuo sporto numečiau svorio nuo viršutinės kūno dalies, o apatinė pilvo dalis lėčiau pasiduoda.
Nekaip atrodo, kai viršuj šonkauliai o apačioj platus pilvas. Turbūt būsiu kriaušės formos smile.gif
Ką patartumėt daryti? Daugiau pratimų viršutinei kūno daliai?

o koks tavasis ūgis ir svoris?
Nuo šitos vietos,deja,ir krenta paskiausiai verysad.gif kai jau nebėra nuo kur krist..
Atsakyti
QUOTE(zoory @ 2012 02 21, 22:47)
Kol nepamiršau- turiu klausimą. Pastebėjau, kad nuo sporto numečiau svorio nuo viršutinės kūno dalies, o apatinė pilvo dalis lėčiau pasiduoda.
Nekaip atrodo, kai viršuj šonkauliai o apačioj platus pilvas. Turbūt būsiu kriaušės formos smile.gif
Ką patartumėt daryti? Daugiau pratimų viršutinei kūno daliai?

Jei skaitote angliskai keletas patarimu ir pratimu pagal kuno tipa 4u.gif
http://www.ivillage....type/4-b-340759
Atsakyti
jurgita-d - taip taip,skaitau angliškai (mano specialybė), o nuoroda pasirodė įdomi thumbup.gif JM kai kuriuos judesiukus iš ten naudoja, tai gal ir žengiu norimu keliu, tik reikia kantrybės.

MO- ūgis -164сm, o dabartinio svorio neturiu galimybės pasakyti. Prieš pusantro mėnesio svėriau 50kg.

Smilgelė* - aš neseniai pabaigiau JM 30day shred ir dabar darau JM Ripped in 30. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zoory: 22 vasario 2012 - 01:07
Sveikos,
zoory,oi,tai tu lieknutė bigsmile.gif kas ten pas tave ant šonų g.gif
Atsakyti
Sveikutes!
Kiek matau visur, tai pratimu pratimas, panaceja tiesiog - itupstai. Visur jie, visiems kunu tipams.. O as ju nekenciuuuu biggrin.gif !!! Kodel taip yra, kad patys nepatogiausi, nemylimiausi pratimai- veiksmingiausi? Cia retorinis klausimas ax.gif

Mergaites, tos kurios pabaige JM 30 shred, kaip pojuciai? Ar pastiprejot? Kur raumenukas pasijaute labiausiai? Labai idomu bigsmile.gif Cia klausiu Smilgele ir Zoory 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės smile.gif

Gal teko kuriai "draugauti" su Bob Harper programa? http://www.youtube.c...h?v=G-9hPvgMsg0
Atsakyti
Sveikos visos sportuojancios namie smile.gif
As jungiuosi prie jusu. Pradejau pratimus pagal JM 30 shred. Idomi nuomone tu kurios juos dare. Kokie buvo tikslai ir kokie rezultatai? Mano tikslas numesti svorio. Tikiuosi bent jau 5kg per men. Ar realu?
Video yra 3 lygiai. Tai as suprantu, kad vienas lygis daromas 10 dienu, o poto pereinama prie kito. Kaip jus daret?
Ar be sito video gal dar kokius pratimus daret? Pvz, as papildomai padarau dar kelis pratimus sedmenims.
Atsakyti
QUOTE(Taniu @ 2012 02 22, 14:15)
Video yra 3 lygiai. Tai as suprantu, kad vienas lygis daromas 10 dienu, o poto pereinama prie kito.

Ar be sito video gal dar kokius pratimus daret? Pvz, as papildomai padarau dar kelis pratimus sedmenims.

butent taip 4u.gif

jei kelis, tai gerai, bet daugiau ir nereikia, pakankamai ilga programa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2012 02 22, 11:57)
Mergaites, tos kurios pabaige JM 30 shred, kaip pojuciai? Ar pastiprejot? Kur raumenukas pasijaute labiausiai?

Faktas, kad jaučiuosi stipresnė. Ypač rankų srityje. Kadangi JM nedaug tedirba pilvo srityje, tai aš dar papildomai užsiėmu Ab ripperiu smile.gif
Geresni rezultatai matosi susitvarkius mitybą. Kai pradėjau valgyti daugiau daržovių, gert vandes, tai tik padėjo padailinti liemens linijas thumbup.gif
Atsakyti
O aš tai šiandien bandžiau JM No more trouble zone, tai man netiko ir nepatiko. Aš turiu svarelius tik po 2kg, tai man su jais per sunkūs tie jos pratimai - be svarelių - beryšio. Paskui parsisiunčiau kažkokį kvailą formatą - kompakto, tai nesupratau, kiek ten ta jos treniruotė trukti turėtų?
Ir šiaip, labiau faina su Toniu, nes pas jį ir tvarkaraštis sportavimo duotas buvo kur parsisiunčiau, tai nereik galvoti nieko papildomai biggrin.gif . A, dar ir meniu ten pas jį 10 dienų yra toooooks numažintų kalorijų.

QUOTE(Taniu @ 2012 02 22, 12:15)
Sveikos visos sportuojancios namie smile.gif
As jungiuosi prie jusu. Pradejau pratimus pagal JM 30 shred. Idomi nuomone tu kurios juos dare. Kokie buvo tikslai ir kokie rezultatai? Mano tikslas numesti svorio. Tikiuosi bent jau 5kg per men. Ar realu?
Video yra 3 lygiai. Tai as suprantu, kad vienas lygis daromas 10 dienu, o poto pereinama prie kito. Kaip jus daret?

na, dėl tų 5 kg, tai, manau, labai priklauso nuo kokio svorio tu juos nori numesti. Jei turi nemažą viršsvorį - tai tikrai įmanoma, o jei tavo svoris yra normalus (na, neturi viršsvorio), anksčiau neesi sportavus, o nori būtent numesti 5 kg, tai visaip gali būti. Gali būti, kad pradėjus sportuoti tau svoris net ir padidės.

Ir, kaip merginos jau minėjo, labai svarbu mityba.
4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(linnn @ 2012 02 22, 13:58)
na, dėl tų 5 kg, tai, manau, labai priklauso nuo kokio svorio tu juos nori numesti. Jei turi nemažą viršsvorį - tai tikrai įmanoma, o jei tavo svoris yra normalus (na, neturi viršsvorio), anksčiau neesi sportavus, o nori būtent numesti 5 kg, tai visaip gali būti. Gali būti, kad pradėjus sportuoti tau svoris net ir padidės.

Ir, kaip merginos jau minėjo, labai svarbu mityba.
4u.gif  4u.gif

Pries pastojant as lankiau aerobika. Svoriu buvau patenkinta. Per nuestuma priaugau 20kg. Dabar liko 10kg doh.gif Tai vat ju man ir reikia atsikratyti smile.gif Beto dar maitinu savo leliu ir bandau reguliuoti mityba. Labai tikiuosi rezultatu thumbup.gif
Atsakyti